kajmeran89
=> KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
(8.5.2021 05:20:53)
Bu durumun aynısı bende de mevcut kesin çözümü nedir acaba normalde 34-35 mbps hızım fakat 15 e düşüyor ve modemi yeniden başlatmadan kesinlikle düzelmiyor
blacksnake03
=> KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
(8.5.2021 10:45:56)
Mi stick 5ghz den baglanti sorunu yasiyorum, bagli gorunuyor ancak internet yok. Cozumu bilen var mi
KYTECHNGAMING
(8.5.2021 12:02:11)
Hızınız kablolu bağlantı da mı kablosuz bağlantı da mı düşme gözlemlediğinizi iletebilir misiniz?
KYTECHNGAMING
(8.5.2021 12:03:00)
Kanal 36 ile dener misin B Y ?
Ayrıca ekstra 5ghz zorlama ayarlarının hepsi "Varsayılan" olarak olsun.
kajmeran89
(8.5.2021 14:40:16)
her ikisinde de sabit aynı hızı alıyorum hız düşümü olduğunda, sanki biri bütün cihazlara hız limiti koymuş gibi belli bir rakamdan yukarı çıkmıyor hız olarak reset atana kadar modeme
ertunc23
(8.5.2021 17:49:15)
Aynı sorunu yaşadım modem içinden mi stick için 5ghz kapattım.Ancak bu şekilde çözebildim.
KYTECHNGAMING
(8.5.2021 18:11:19)
Mi Stick wifi'si Mi Box'tan çok daha iyi. Bu net. Hatta bugün Mi Box'ta bir düzenleme yaparken yanlışlıkla etherneti çektim. 3 mt arkasında Extra'ya 5ghz'de 87 mbit's ile filan bağlandı. Resmen n00b dedim. :)
< Resime gitmek için tıklayın >
aygnhkkt
(8.5.2021 19:27:06)
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar bu ürüne sahibim ama modem çok fazla ısınıyo bütün ayarları normal extra yaptığım nişey yok sizinkilerde ısınıyor mu ?
Not: Dün gece 5Ghz yi kapattım sabah baktığımda hala sıcaktı.
KYTECHNGAMING
(8.5.2021 19:54:16)
Sıcaklık durumuna takılmayın şayet bir masa yada mobilya üzerinde çalışıyor ise.
Ama cihazınızı dik konumlandırmanızı tavsiye ederim. Hem alt hava kanalları daha fazla hava açıklığna sahip oluyor hemde anten yüksekliğinizi arttırarak, wifi sinyal kalitenize olumlu etki etmiş oluyorsunuz.
aygnhkkt
(8.5.2021 20:21:13)
Mesh sistemi için en uygun keenetic ürünü tavsiye edebilirmisiniz ve nasıl yapılıyor mesh sistemi ?
KYTECHNGAMING
(8.5.2021 20:45:44)
kajmeran89
(9.5.2021 11:21:31)
Arkadaşlar modem 3-4 gün aralıksız çalışıp Hız düşümü yaşayan var mı modemden dolayı ben ve bir arkadaşda daha bu problem mevcut ve önemli bir sorun bu daha önce yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa seviniriz nasıl beklentiyle aldık bu durum gerçekten can sıkıcı
scandelos
(9.5.2021 12:02:03)
Hız kaça düşüyor? İsp yoğunluk kaynağı bir düşüş olabilir. Pandemi + Kapanma + Ramazan dolayısıyla herkes evde ve internet çok yoğun kullanılıyor isp band genişliği yoğun kullanımda internet hızı çok yavaşlıyor bu sebeple olabilir ama hızın 1 mbps gibi değerlere düşüyorsa destek@keenetic.com.Tr durumu anlatan mail at kontrol etsinler. Bazı özel hatlar İçin DMT güncellemesi yapıyorlar teyzemin evinde böyle bir durum vardı DMT güncellendiler düzeldi.
Cancagir06
(9.5.2021 17:14:00)
Arkadaşlar USB bağladığımız cihazlar kaç dk sonra uyku moduna geçiyor. Bunu nereden ayarlıyoruz veya görüyoruz. Bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
kajmeran89
(9.5.2021 17:31:45)
Daha önceden yazdığım gibi isp kaynaklı değil modem kaynaklı olduğuna yuzdeyuz eminim normalde 34 mpbs civarında hızım oluyor bu durum ortaya çıktığında 15 mbps yi geçmiyor hem wifi da hemde kabloluda modeme reset attığım an düzeliyor adguard dns kullanıyordum modem üzerinden şuan onu kapattım tekrar deneyeceğim bir kaç gün sanırım duruma göre hareket edeceğim teşekkürler cevap için
Tazj
(9.5.2021 18:00:38)
KYTECHNGAMING
(9.5.2021 18:20:35)
KYTECHNGAMING
(9.5.2021 18:21:50)
Hayırlı olsun. İyi fiyat.
Fiber ile mi sonlandırcaksınız?
Tazj
(9.5.2021 18:31:17)
Superonline fiber kullanıyorum router olarak kullcancam,aslında extra dsl+Air almayı düşünüyordum öyle 800 e geliyordu ama Superonline modem olarak kullandirmıyor o yüzden bunu aldım inşallah sorun yaşamam
KYTECHNGAMING
(9.5.2021 19:00:58)
Superonline fiber ile Extra DSL almamanız yanlış bilgi ile isabet olmuş. Fiber altyapıda (ethernet kablosu ile gelen hizmette) DSL destekli modem almanıza gerek yok. Onlar Router üzerinde DSL modulasyonu olan cihazlar.
Sizin router almanız isabetli olmuş.
Superonline şifrenizi sanal makine yardımı ile alır TV+ çalışma ihitmali vasa telefon hizmetinizi kullanmadan kendi routerınızı kullanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg253s-wan-internet-sifresi-ogrenme--99599747-26#137906035