balamirkan
=> General Mobile, Amazon anlaşmasıyla İngiltere pazarına girdi
(9.11.2019 11:10:59)
Telefon yamuldu şikayetlerine ne cevap verecekler merak ediyorum.
oguz298
(9.11.2019 11:32:35)
imaj dosyalarını paylaşıyorlar artık. sitelerinde destek kısmında bulunabiliyor hepsi. detaylı anlatımları da mevcut. gm8 ve gm8go modellerinin kernel kodları da paylaşıldı fakat gm9pronun kernel kodları hala yok.
Beta 10 kısmında GPLv3 lisansına sahip bir script ile rom oluşturdukları için sorun oluştu. sonrasında lisansa uygun atıf verildi ve beta programı kapatıldı.
evet güncellemeleri bazen geç veriyorlar(gm8 modelinin güvenlik güncellemesi ekimde, gm9pro ise eylülde kaldı). zaten android one'ın türkiye sitesinde aylık güncelleme ibaresi bulunmuyor artık. düzenli güvenlik güncellemeleri yazıyor.
donanımda kalitesiz ürün kullanmaları kısmını anlayamadım tam.
oguz298
(9.11.2019 12:49:31)
erfanoabdi kullanıcı adlı kullanıcı ile konuşmuşluğum hatta oluşturduğu toola yardım etmişliğim bile vardır ve contributor listesinde ismim bile vardır(herhangi bir sürümün contributor listesine girerseniz görebilirsiniz. örneğin https://termbin.com/35rz). olay tamamen xda medyasının ve troll ergenlerin olayı abartmasından ibarettir. ortada sadece gplv3 lisansına uygun olmayan bir kullanım vardı ve hepsi düzeltildi. medyanın galeyanına gelip kafam kadar mesajlarınızla bir şey kanıtlayamazsınız.
ekleme olarak imaj dosyaları burada bulunuyor. websitesini kullanmaktan bile acizsiniz.
https://www.generalmobile.com/tr/destek/yazilim-guncellestirme
smart1978
(9.11.2019 13:16:29)
Mr. Jingles
(9.11.2019 13:35:44)
Teknik servis olarak buradaki gibi hizmet verirlerse başları çok ağrır. Batılı ülkeler tüketici hakları noktasında bize göre çok hassaslar.
oguz298
(9.11.2019 13:41:08)
telefon geliştirmesinden anlamayan haber manyağı bir ergen olduğunuzun kanıtı bu mesaj. iyi günler dilerim.
smart1978
(11.11.2019 06:44:33)
Cevap vermeyen insan ne yapar! Ofkelenir veya baska seyler yapar....
SEn de oyleymissin .
Ergen mi 
CENIRIL MOBAYiL desteklerle ayakta kaliyor
. Ummete bir hayri yoktur . Gavurlara da pek olmayacaktir ...
DH Misafiri
(11.11.2019 11:21:20)
Güzel bir haber yerli marka yatırım yapmış istihdam sağlıyor biz onları desteklersek onlar daha da gelişir bizim yerli ürünleri tercih etmemiz ülkemiz için faydalı olur istihdam önemli bu firmaların çoğalması altyapı, yan sanayiyi güçlendirir yedek parça derken bir bakmışsın işlemci üretiyorsun bunları küçük görmemek gerekir önce montaj sonra ufak parçalar bu işler böyledir...
DH Misafiri
(11.11.2019 12:44:21)
ya adam şirketi kurmuş, fabrikayı açmış, yatırımını yapmış , yetmemiş kapasite arttırmış, bilmem kaç ülkede satıyormuş da bir ülke daha eklemiş , burada bazıları da beğenmemiş ..... vah ki vah her şey boşa gitti
melihateş58
(11.11.2019 14:58:54)
GM değil de teknik kuruluşu TELPA ilan etti diye biliyorum. ayrıca stratejik bi kararmış KONKORDATO İFLAS DEMEK DEĞİL.
ibrahimeser
(13.11.2019 16:14:28)
biir türk markası olarak globale açıldığını görmek gururlandırdı 9pro orta seviyenin yıldızlarından biriydi zaten şaşırtmadı
SosyalajaN
(14.11.2019 16:23:27)
bence çok doğru yerinde bi hamle olmuş. 9 pro gibi bu uygun fiyatlarda fonksiyonel olarak da oldukça başarılı telefonların yurtdışındada rağbet göreceğini düşünüyorum ben
mahmut716
(14.11.2019 17:29:32)
amazon'un neyiyle anlaşılmış, amazon'un bundan haberi var mı, bilen biri ayrıntısını yazabilir mi?
bizim editörlerin hayatı click bait olduğu için, güvenemedim habere.
Sinan Aymaz
(14.11.2019 17:34:42)
9pro modeliyle gözüme giren türk markasının amazona açılmasına sevinmedim desem yalan olur daha çok gelirle ülkemizde daha çok istihdam kapısı açarlar diye umuyorum.