ylldlray_
=> plakasız motor
(2.10.2019 19:03:19)
beyler daha ehliyet almadan salak gibi gittim o işlerden anlamam ama bildiğim bir esnaf abimiz var mahallede bir motor almış bende begendim ondan aldım evrak yok ama şase no fln var şimdi şase yi nerden sorgulatcam satmak istiyorum ehliyet alıcam 1 sonra ne yapcam akıl verin
L.Miura
=> plakasız motor
(3.10.2019 02:29:17)
Motor 0 mı? Plaka yoksa sizden alınırkende noter satışı yapılamayacak. Eğer motor sıfırsa yeni sahibi fatura ile gidip plaka çıkaracak. Ayrıca ehliyet alana kadar motor garajda bekletebilirsiniz. Yaptığınız hata değil çok dert etmeyin. Sonuçta çalınması haricinde başka bir riski olmayan yatırım yapmışsınız gibi düşünebilirsiniz :)
mertkoman
=> plakasız motor
(11.10.2019 15:58:28)
0 motorsa plaka çıkartabilirsiniz ama 0 değilse ruhsat yoksa çekme belgesi vs çalıntı motor aldınız demek anlamına geliyor ilk çevirmede alırlar hırsız damgası yersiniz
BenGiDeR
=> plakasız motor
(11.10.2019 23:54:36)
Plakası, evrağı olmayan motoru neden aldın ki? Yani köyde dağda bayırda falan binmeyeceksen plakası olmayan motoru anında çevirirler ehliyette yok dünyanın cezasını ödersin üstüne çalıntı kaydı falan çıkarsa al başına belayı.
Bence aldığın kişiyle konuş gerekirse aldığın fiyatın biraz daha altına geri vermeye çalış. Yok geri veremezsen başkasına satmadan evvel emniyete gidip şaseden çalıntı kaydı olup olmadığını sor derim. Sen başkasına satar o yakalanırsa çalıntı motor satmış durumuna düşersin.