DGS İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora >> Devlet Üniversiteleri
syrish00 => DGS İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (25.5.2019 17:39:50)
Arkadaşlar selam. Ben bu sene mezuna kaldım. Aslında bilgisayar mühendisliği istiyordum ama büyük ihtimal olmayacak. Marmara Üniversitesi'nde 2 sene bilgisayar programcılığı okuyup dgs ile bilgisayar mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum. Sizce dgs ile marmara üniversitesinde ya da yıldız teknik üniversitesi gibi üniversitelere geçiş yapmak zor mu ? Ya da başka bir bölüm mü seçmeliyim ?

Evilfour => DGS İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (27.5.2019 22:45:18)
Eğer mutlu olmayacaksan sakın dgs ile uğraşma hatasına girme.önce kendine karşı net ol. net olamadığım için yıllarımı verdim sonrada bıraktım.eğer kendine karşı dürüstsen ve kendini kandırmıyorsan tasarı dershanesine git.oradan rehperlik al.yine konuşuruz.Hayırlı ramazanlar

syrish00 => DGS İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (29.5.2019 15:32:21)
Eyv bro sagol tavsiye için.

dodofran => DGS İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (29.5.2019 23:03:03)
sınavlara gir durumuna bak. bilg müh olmuyorsa 2 yıllık yaz mümkünse aöf yaz hatta. bi yandan dgs çalışırken bi yandan derslerine çalış. gelecek sene kırıkla da olsa gene gir bilg müh için sınava. olmadı sonraki sene dgs den denersin.

Sayfa: [1]