Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Taşınabilir Bilgisayarlar >> Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü
DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (1.2.2019 23:20:36)
17.07.2018 tarihinde mediamarkt'tan casper excalibur g750 b510x aldım. Csgo oynuyorum, ilk 10 dakikada sıcaklık 95 felan oluyor sonraki 10 dakika zor dayanıyor ya kapanıyır ya da siyah üstünde beyaz kırmızı yeşil çizikler oluşuyor. Bazen direk olarak sarı, gri oluyor. Bir keresinde ise normal oyun karesi var. Ama yeşil ve siyah. Garantiye gönderiyoruz. Arıza onarıldı diyor. Değişen bir şey yok. Bu sefer direkt olarak kapanıyor. Pubg indirdim. Hiç dayanmıyor. Yine gönderdim. Arıza onarıldı diyor. Değişen bir şey yok. Pubg sadece 8 dakika 22 saniye çalıştı. Yeniden deniyorum. Aynı hatalar... yine göderiyorum ama bu sefer tüketici hakem heyetine başvuruyorum gönderdikten hemen sonra olması lazım. Bu sefer biraz bekliyorlar. Değişim yapacağız ama davanızı geri çekin diyorlar. Öyle yaptım. Sonra sıfır diye bir laptop gönderiyorlar ve ve veee... bu sefer gelen laptop kullanılmış açılmış veya sıfır değil. Eminim. Ekran bir bezle silinmiş, nvidia logosu sökülmüş, touchpad çizik(maket bıçağı, iğne, bıçak, anahtar bunlardan biriyle ya da hepsiyle), ayrıca touchpad e bant gibi bir şey yapıştırılmış. Şimdi yeniden başvurdum. Sizce şuan ne yapmalıyım? Parayı geri alma ihtimalim nedir? Alamazsam ne yapmalıyım?
(Yaptığım oyun testleri yüksek ya da ultra ayarlarda 4K, ayrıca 1080p de denedim yine hata verdiği oldu sadece süre biraz daha uzadı)
Kusura bakmayın çok uzattım.
O kadar donanım habere ve shiftdeleteye güvenmiştim...

Cengaver53 => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (2.2.2019 17:50:06)
Sizde durum kronikleşmiş aynı hata devam ediyor dava açtıysanız kazanırsınız parayı alırsınız.

yoqartık => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (2.2.2019 19:57:13)
bir daha dava açın, paranızı alırsınız geri

DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (3.2.2019 00:50:09)
Başvurdum. Bekliyorum sonucu ama ne zamana sonuçlanırsa.. en geç 6 ay

DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (3.2.2019 17:55:43)
Parayı alamazsam %12 sini ödüyormuşum sanırım ona korktum ben. Yaklaşık bir milyar haklıyken ödemek istemem.

Cengaver53 => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (5.2.2019 23:58:42)
Kazanacağınız için sıkıntı olmaz kazanma durumunuz olduğu için sizi davadan vaz geçirdiler

expressimo => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (6.2.2019 13:10:06)
Doa raporu alın ilk 6 ay da can simidi.

DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (10.2.2019 15:26:19)
Sıfır gönderilenin dışı sorun yok (kozmetik sıkıntı yok), ama hala aynı 4k zaten oynatmıyor 1080p deniycem

DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (10.2.2019 15:26:52)
Paramı alabilir miyim? Toplasan 200 saati geçmez kullanım sürem.

Quattro => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (10.2.2019 20:40:42)
CASPER markalı düşük kaliteli ürünler için yıllardır forumlarda yapmayın etmeyin denilerek uyarılırız ama teknoloji markete gidilince orada maaşını firmadan alan promotör bize ürünü bir şekilde satar. Aldıktan sonra da uğraş dur...
Yerli üretim yapıyor diye - ki aslında öyle de değil - sevimli görülen bu firma kaç kişinin hayallerini yıkmıştır ben bilemiyorum.
Adamlar Çin ve Tayvan'da ne kadar kalitesiz ürün varsa bulup getirip satıyor.
Oyun serisi diye sattıkları makine dahi stabil oyun oynatamıyorsa diğer ürünlerini siz düşünün.
Bu arada bizde de eski bir tanesi var. GPU 9X dereceye gelmeyince fan açmıyor. Sonrasında gpu hızı düşüyor yanmasın diye fan 5-10 sn. coşup tekrar susuyor, sıcaklık düşüyor oyun kendine geliyor. 1-2 dk sonrası döngü başa dönüyor. Sonuç: dk.da bir 10-15 fps'ye düşen, oyun zevkini sıfıra indiren framerate.

DHfEnOmEnDH => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (10.2.2019 21:31:53)
Hocam sonuç olarak ne yapabilirim? Benimde oyun+kodlama hayalim vardı ama oyun olmayınca kodlama hayalinden de soğudum.

Quattro => Sakın casper almayın! Ne yapmalıyım? (10.2.2019 23:22:03)
Olayı kanıtlayan video çek. Tüketici hakem heyeti seni haklı bulacaktır. Paranı alırsın bir şekilde.

Sayfa: [1]