KutsalBakire
=> Loto kazanma hilesi buldum (Sanırım)
(13.1.2019 12:03:05)
Merhaba arkadaşlar.Lotoyu kazanmak için(6'da 6 bilmek) için bir yol bulduğumu düşünüyorum.Şimdi bu loto oyunlarında bir sonraki haftanın sayıları önceden belirleniyor ve hile olduğu kesinlikle doğru. Aksi halde büyük ikramiyeyi 10-20 hatta belki 100 kişi arasında paylaşıldığı olurdu fakat genelde 1 kişiye yada maksimum 4 kişiye veriliyor.Şimdi bulduğum yöntemi anlatayım.
Rakamlar dediğim gibi önceden belirleniyor ve loto oynarken senseç kuponu yaptığımızda yani makineye seçtirdiğimizde genelde 2 sayı yada 3 sayı çıkıyor.Bu da lotonun sayılarının önceden belirlendiğine bir işaret. Bu şekilde senseçten 10-20 kupon yaparsak en çok tekrar eden sayıları kenara yazalım. Örneğin 10 kupon oynadık ve 3 sayısı 6 kuponumuzda var 6 bu hafta kesin bir şekilde çıkacak anlamına geliyor. bu şekilde birçok kupon yaparsak en çok tekrar eden sayıları yazdığımızda 6 bilmemiz bir ihtimal. Tabi bu sayıları şehirlere de bölmüş olabilirler. İstanbulda 3-4-5 sayısı en çok tekrar eden sayılar olabilir ama ankarada 1-2-6 tekrar edebilir.Farklı şehirlerdede kupon yapmamız gerekebilir. Bunu deneyecek kadar çok param yok öğrenciyim. Deneyecek olursa sonuçları paylaşırsa sevinirim.
karagece25
(13.1.2019 17:51:06)
Ben ogrenciyim siz oynayin ne ya?
KutsalBakire
(13.1.2019 18:28:04)
bu düşündüğüm şeyi gerçekleştirmem için tahminen 500-600 liraya ihtiyacım var zaten kyk ile geçinen biriyim deneyemiyorum yani fikrimi paylaştım
karagece25
(13.1.2019 22:18:09)
:)
K-ompLo
(14.1.2019 13:25:54)
Dostum bu tam bir saçmalık.