Kayıt Sildirme Hikayem (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Spreeny => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 17:14:31)
Öncelikle kayıt sildirdiğim üniversite Ege Üniversitesi. Bu olayı çok büyütenler var veya her okulda bu kadar hızlı değil mi emin değilim ama ben işlerimi hızlı hallettim.

Okula giriş saatim : 15.08
Kaydım silinmiş çıkış saatim : 15.46

İşlem yukarıdaki kadar sürdü, öğrenci işlerine gittim ve beni kütüphaneye yönlendirdiler oradan da kütüphane ile ilişiğim olmadığına dair bir belge verdiler imzalayıp. Bu belge ile tekrar öğrenci işlerine gittim orada kaydımı sildirmek için asıl formu aldım ve doldurdum, doldurmak oldukça kısa sürdü sadece tc,sildirme sebebi,öğrenci no vs gibi şeyler vardı. Bunları evrak kayıta verip tarattım ve oradan da sildirme yerindeki memura verdim bu kağıdı ve öğrenci kimlik kartımı. Bundan sonra olay bitmiş oldu beyler, yok gidip ordan imza al oraya git rektörü bul dekanın elini öp imza versin vs gibi saçma sapan şeyler (en azından) Ege Üniversitesi'nde yok, oldukça kısa bi sürede hallettim.

Not : Kayıt sildirince askerlik tecili sorun olur mu diye sordum, sorun olmayacağını, kaydımı sildirme sebebimin yeni üniversiteye kayıt olduğunun sistemde göründüğünü belirtti oradaki memur.
Not 2 : Aynı anda lisans ve ön lisans okunabiliyormuş; ikisi de örgün olsa dahi sorun olmaz dedi memur ama ben kaydımın durması gereksiz olduğu için sildirdim.

Guest-18826D3A4 => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 17:19:51)
Hangi üniversiteyi kazandınız hocam

Spreeny => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 17:21:54)
Uludağ - İngilizce Öğretmenliği hocam

Guest-18826D3A4 => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 17:34:44)
Hayırlı olsun

Spreeny => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 17:37:03)
Teşekkür ederim

cmfalper => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 18:34:31)
süreci hızlandırmış olabilir ösym siteden vs olsun çünkü süre dar.

Spreeny => Kayıt Sildirme Hikayem (31.8.2018 19:21:00)
Olasılık dahilinde, herkes bi günde yığılacağı için böyle bir şey yapmış olabilirler

fjara__ => Kayıt Sildirme Hikayem (1.9.2018 22:03:29)
Ya ben de yeni üniversite kazandım. Eski üniversiteden de kaydımı 29 Haziran'da sildirdim ve diplomamı aldım. Ama gel gör ki hala sistemden düşmemiş. Ben böyle bir şey görmedim. Başka üniversite aynı gün içinde sistemden siliniyor. Ya o üniversitelerin öğrenci işlerinde çalışanlar da insan sen de insansın. Neden işini yapmayıp insanları mağdur edip bir de telaş içinde bırakıyorsun! Bir de tehdit edebiliyorsun, yeni üniversiteye kaydın olmayabilir diye. Şimdi içimdeki öfkemi belirttikten sonra arkadaşlar ben bu kayıt sildirme işlemini nasıl hızlandırabilirim? Ya da sistemde hala kaydım görünürken normal kayıt yaptırabilir miyim? Diplomamın arkasında okuldan ayrıldığıma dair imza ve kaşe var. Bir arkadaş bunu gösterirsek kayıt yapılır demiş. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfa: [1]