Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> Xiaomi
doctorfizik => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (13.9.2018 05:05:02)
i.mi.com a gir. Oradan indirebilirsin.

CheErnesto => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (13.9.2018 08:44:43)
Hocam girdim ama resimleri ornegin tek tek indirmem gerekiyor toplu halde yukleyemez miyim ?

doctorfizik => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (13.9.2018 09:54:13)
Bunun icin browserlarda degisik eklentiler var. Mesela chrome icin image downloader eklentisi. Acik sayfadaki tum resimleri indirir. Boyle bir eklenti kullanabilirsin.

marmus85 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (23.9.2018 14:03:49)
Arkadaşlar redmi 5 plus 32 gb miui10 android 8. cihazim fastboot ile yükleme yapmıyor cihazı görmüyor sürücüler yüklü usb hata ayıklama açık ne yaptimsa olmadi. Unlock yaparken fastboot modunda bı sıkıntı olmadı ama minimal ADB fastboot ile girdiğimde cihazı görmüyor ?

doctorfizik => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (24.9.2018 11:39:40)
Android 9 pie yukledim. Simdilik sorunsuz

dreambox271980 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (24.9.2018 20:06:05)
Merhaba arkadaslar

öncelıkle cıhaza gelen ota guncellemeyı yuklemek ıstıyorum lakın imeı atılmıs redmı 5 plus lara guncelleme yapınca sorun cıkıyor sebeke gıdıyor vs gıbı bır soylentı duydum

ımeı atılmıs redmı 5 plus cıhaza nasıl guncelleme yapabılırım

twrp kurup rootlasam muıpro gıbı custom romlar kurabılırmıyım kurunca sebekede fılan problem cıkarmı? cıhazda mıuı 10 androıd 7.1.2 surumu yuklu su an.

gunman233 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (25.9.2018 11:55:37)
Nerede duydunuz? Imei sağlam yerdedir xiaomi'de silemezsini, özellikle uğraşmanız lazım silinmesi için.
7.1.2 tabanlı Miui 10 nasıl kurdunuz çin developer falan sanırım yoksa 8.1 tabanlı miui 10 stable ve global betalar.
Orangefox twrp kurun çok iyi her özelliği var ota update dahi alıyor. Miui 10 stable öneririm.

Miui 10 stable yeni çıktı;
http://bigota.d.miui.com/V10.0.2.0.OEGMIFH/miui_HM5PlusGlobal_V10.0.2.0.OEGMIFH_dc9f1b974c_8.1.zip

Orangefox twrp son sürüm;
https://sourceforge.net/projects/orangefox/files/vince/OrangeFox-R8.1-vince.zip/download

***Twrp varsa bunu install ile zip yükler gibi yükleyin. Yoksa önce normal twrp yükleyin sonra orangefox zip yükleyin twrp ile VEYA zip içindeki img dosyasını anlatımdaki gibi yükleyin ve sonrasında zip dosyasını yükleyin.

dreambox271980 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (25.9.2018 12:20:00)
MIUI 10 android 7.1.2 eui rom yüklü şu an cihazda

Daha evvel arkadaşım kullanmıştı redmi 5 plus

Bana söylediği cihazı fabrika ayarında döndürme twrp ile Efs yedeği al filan

Yoksa şebeke sorunu çıkartır ve gibi söylemlerde bulundu

Üzerindeki yazılım güzel

Sadece gelen güncellemeyi yuklesem yeterli eğer ki şebeke sorunu ve olmazsa cihazı guncelleyecegim

Bende anlamadım fabrika ayarında bile dönme dedi arkadaşım.

IMEI atılmış cihaz olduğundan dedi bende emin olup öyle guncelleyeyim dedim.

BuZ-MaViSi => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (1.10.2018 18:58:01)
arkadaslar telefonda kararlı 10.0.2.0 yüklü. İlk sayfadaki root işlemlerini yapabilirmiyim.

mura2163 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (1.10.2018 19:10:58)
Yapabilirsin hocam. Son sürüm twrp yüklemeye dikkat et. Twrpden sonra tam yedek al. Root için de magisk daha iyi supersu'ya göre.

BuZ-MaViSi => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (2.10.2018 00:46:59)
telefonu rootladım. birkac sitede arastırma yaptım twrp sonrası telefon hafızası 0mb gösteriyor ve magisk.zip kayboluyor. magisk yüklemeyincede telefon acılmıyor. Bu nedenle magisk i yedek olarak hafıza kartına da atmıstım.iyiki atmısım yoksa yükleyemeyecektim :)

legand54 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (2.10.2018 12:17:17)
1. Olanı yükledim ardından telefonu tekrar başlatıp alttaki apk'yi de yükledim, fakat yavaş çekim moduna alınca kamera sürekli duruşu hatası gibi birşey veriyor ve kamera kapanıyor. bunun varmıdır bir çözümü yoksa telefon için bu işlem bir hayalmi ?

< Resime gitmek için tıklayın >

legand54 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (2.10.2018 12:50:51)
Ota sıkıntısız çalışıyor dimi ? Şuan normal twrp yüklü üstüne bunu flashlamam gerek sadece yanlış anlamadım değilmi ?

gunman233 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (3.10.2018 10:49:10)
Arnova8G2 veya saneklic modlarını deneyin en iyi bunlar oluyor, deneyin aşağıda bunların sayfası var asıl linki vereyim herkes takip etsin.
arnova v8.2 veya saneklic en üstteki güncel sürümden başlayarak deneyin, öneririm.

NOT olarak ben şahsen ön kamera çekimlerinde telefonun kendi uygulamasını tercih ediyorum. Bu modlar pek iyi çekmiyor önde hdr açmadan ki öyle de olmuyor pek...

Google Camera Port: Arnova8G2 apks;
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Google Camera Port: saneklic apks;
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-saneklic/

gunman233 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (3.10.2018 10:55:32)
Evet OTA sıkıntısız. OTA kurabiliyor orangefox. OTA'dan sonra orangefox twrp silinmiyordu, sadece yeniden magisk flashlıyordum kaldığı yerden devam ediyordum modüller ile miui10 beta bile. Miui stabile geçtim bunda da aynen devam edecektir yeni güncellemeler.
Normal twrp'den evet direkt orangefox twrp 8.1 zip install demeniz yeterli.
Orangefox kendi içinde (bardak simgesine tıklayınca) birçok şeyi içerir üstüne magisk, camera2api gibi şeyleri de içerir. Magisk için güncel sayfasını aşağıdan takip etmenizi öneririm;

Orangefox twrp; (ebbg olana gerek yok çok nadir görülen ebbg ekran panel olanlar için o çalışmazsa dokunmatik)
https://sourceforge.net/projects/orangefox/files/vince/

Magisk zip ve manager apk;
https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases

BuZ-MaViSi => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (3.10.2018 23:03:47)
Telefonu rootladim. 2 sorun yaşıyorum.

- twrp ye girince dahili hafıza boş görünüyor. Hiçbir dosya çıkmıyor. Hafıza karti kullanmak zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı?

- titanium backup üzerinden Android id yi değiştiremiyorum.ayni id de duruyor telefon. Bunun nedeni supersu yuklememek olabilir mi?

gunman233 => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (4.10.2018 11:02:52)
Öncelikle twrp değil orangefox twrp kullanın. Dahili hafıza şifreli de olsa açabiliyor, başta soruyor decrypt işlemi yapıyor gerekirse, onaylayın.

Titanium backup için root şart. magisk ile olması lazım olmuyorsa geçiçi olarak supersu denebilirsiniz.

Weezy10uR => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (4.10.2018 13:56:27)
Kullanıyorum gayet guzel telefon.

BuZ-MaViSi => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (5.10.2018 11:37:30)
Hocam magisk yüklü tefonda. Supersu yüklemek için magisk i kaldırmak gerekli mi. İkisi aynı anda yuklu olursa sorun çıkarır mı? Sanırım twrp den flashlamak gerekli süpersu yu

Edit: supersu flashladim telefon açılmadı. Fastboot moduna atti.
SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip

Metasploit => Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (9.10.2018 00:25:20)
Hocam ne yaptınız keşke super su yüklemeseydiniz çok büyük bir hata olmuş. Artık supersu desteklenmiyor. Öldü diyebiliriz. Buna rağmen android 8 gibi güncel bir sisteme eski usül root yüklerseniz sonuç elbette bu olur.

Öncelikle fastboot üzerinden bilgisayardan vereceğiniz fastboot boot orangefox.img gibi bir komutla orangefox recovery e giriş yapın daha sonra allta verdiğim linkteki zipi flashlayın belki işe yarar yaramaz ise miui nin kendi sitesinden en son sürüm romu indirip flashlayın o da olmazsa miflash üzerinden save user data (bunu seçmezseniz verileriniz gider.) seçeneğini seçip yeniden rom kurun.

Bir daha da yeni cihazlara magisk dışında başka bir root yöneticisi kurmayın.

Supersu kaldırıcı zip:http://downloadmirror.co/Uot/UPDATE-unSU.zip

Sayfa: << < önceki 5 6 [7] 8 9   sonraki >     >>