şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 19:53:47)
sevdiği işin sonu parasızlık pulsuzluk olacak sevmediği işte iste aylık 3.5k felan kazanacak şimdi bu arkadaş ne yapmalı

bence kafaya sıkmalı gibi kendimi zor tutuyorum. ailem bi beklenti içerisinde benden birşeyler bekliyor ben ise sevdiğim işi yapmak istiyorum ama işsiz kalırım. sevmediğim mesleği yapıpıncada mutsuz olacağım iki ucu moklu deynek.... (meslekten bahsediyorum)

ülkücüadam => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 20:48:00)
3.5k garanti ise koşarak git. Manyak mısınız. Sevdiğin işi de hobi olarak yaparsın. Ama paran yok hiçbirini yapamazsın.

Yaşam standartlarını fikirlerin falan değil kazandığın para belirler.

hamza5806 => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 20:54:32)
Sevdiğin is ne zorlandığın is ne?

UlusBaker => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 21:23:17)
Mecbur parayı sececeksin. Yoksa ne yiyeceksin.

Guest-1DF3AA226 => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 21:28:58)
Sevdiğin işi tercih et. Keşke ben de kendi tutkumu bulabilsem. Bu arada sevdiğin iş ne zorlandığın iş ne?

realexile => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 21:39:57)
MESLEKLERI SOYLERSEN YARDIMCI OLABİLİR FİKİR VEREBILIRIZ

Meshhead => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (29.03.2018 21:43:29)
Olm 3,5k kazanmak için mi vazgeçecek. Para harbiden çok göreceli ya.

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 01:46:11)
quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Sevdiğin işi tercih et. Keşke ben de kendi tutkumu bulabilsem. Bu arada sevdiğin iş ne zorlandığın iş ne?

öğretmenlik severek yapacağım ,

hemşirelik sevmeyerek nefret ederek

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 01:47:30)
quote:

Orijinalden alıntı: realexile

MESLEKLERI SOYLERSEN YARDIMCI OLABİLİR FİKİR VEREBILIRIZ

öğretmenlik

Charm => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 01:58:11)
Öğretmen nasıl parasız pulsuz anlamadım. 3.5 kazanamıyor musun öğretmen olarak?

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:01:39)
quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Öğretmen nasıl parasız pulsuz anlamadım. 3.5 kazanamıyor musun öğretmen olarak?

ataması varmı ki be abim ataması yok olsa niye konu açayım buraya

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:03:50)
quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Mecbur parayı sececeksin. Yoksa ne yiyeceksin.

ama hayallerim ne olacak hakim bey

Charm => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:05:55)
Sevdiğin iş mi, paralı iş mi sorusunun cevabı sevdiğin iştir her zaman. Denendi, onaylandı.

Ancak ataması yoksa öğretmenlik bir meslek seçeneği olamaz. Özelde ders vermek gibi alternatifler varsa onu yap ama göz göre göre de işsiz kalınmaz.

Ek olarak, sevmediğin hemşirelik yerine ilgi duyduğun başka alana yönel. Sevmediğin işi yaparak ömür geçmez.

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:09:41)
quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Sevdiğin iş mi, paralı iş mi sorusunun cevabı sevdiğin iştir her zaman. Denendi, onaylandı.

Ancak ataması yoksa öğretmenlik bir meslek seçeneği olamaz. Özelde ders vermek gibi alternatifler varsa onu yap ama göz göre göre de işsiz kalınmaz.

Ek olarak, sevmediğin hemşirelik yerine ilgi duyduğun başka alana yönel. Sevmediğin işi yaparak ömür geçmez.

abi yemin ediyom bu son günlerde elimi duvara vurmaktan berbat oldum bu meslek seçimi yüzünden fakat cidden başka alanlara ilgim yok sadece öğretmenlik var oda ataması yok bazılarına sorduğumda kpss çalışıp atanırsın diyo bazıları senin gibi diyor ne yapacağı bilemiyorum ama tek birşey biliyorum oda öğretmenliği istiyorum ama işte işsizlik

winchester34 => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:20:51)
çok zor be kaptan

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:28:48)
quote:

Orijinalden alıntı: winchester34

çok zor be kaptan

haklısın usta çok zor çok...

***redbull*** => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:29:40)
Hangi iş olursa olsun bir süre sonra sevilmiyor zaten.

Öğretmenliği şuan sevdiğin bir iş değil hedef olarak görmen daha doğru olur. Öğretmenliğe başladığında lanet olsun böyle işe demeyeceğinin garantisi yok. Belki hemşire olduğunda ulan ne güzel işmiş diyebilirsin. Öğretmenlikte atama yokken hemşireliğe girme garantisi varmı? Neyse benim fikrim daha sosyal bir iş olacağından hemşireliktir. Çevreniz yok, asosyal biriyseniz kesinlikle hemşire olun.
Diğer fikrim. Paranın hiç bir önemi yok. Bir işte mutsuzsan para seni mutlu etmez. (Yaşadım)

hüseyinhayko cepkinci => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:34:24)
quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Öğretmenliği şuan sevdiğin bir iş değil hedef olarak görmen daha doğru olur. Öğretmenliğe başladığında lanet olsun böyle işe demeyeceğinin garantisi yok. Belki hemşire olduğunda ulan ne güzel işmiş diyebilirsin. Öğretmenlikte atama yokken hemşireliğe girme garantisi varmı? Neyse benim fikrim daha sosyal bir iş olacağından hemşireliktir. Çevreniz yok, asosyal biriyseniz kesinlikle hemşire olun.
Diğer fikrim. Paranın hiç bir önemi yok. Bir işte mutsuzsan para seni mutlu etmez. (Yaşadım)

dostum haklısın fakat HAYALDEN VAZGEÇMEK KOLAYMI ben asla öyle demem çünkü ben bu mesleğin zorluklarnı bilerek seçtim ve bütün zorlukları göz önüne alarak seçtim fakat işsizlik lafı beni deli ediyor ayrıca şu hayata bir kez geliyoruz ondada sevdiğimiz işimi yapalım sevmediğimizi

***redbull*** => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:49:58)
quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

dostum haklısın fakat HAYALDEN VAZGEÇMEK KOLAYMI ben asla öyle demem çünkü ben bu mesleğin zorluklarnı bilerek seçtim ve bütün zorlukları göz önüne alarak seçtim fakat işsizlik lafı beni deli ediyor ayrıca şu hayata bir kez geliyoruz ondada sevdiğimiz işimi yapalım sevmediğimizi

Hocam siz öğretmenlik mezunu oldunuzmu. Okumayımı düşünüyorsunuz. Hemşire olmak için üniversiteye vs mi gitçeksiniz? Doğru düzgün baştan detaylı bir şekilde anlatsanız daha iyi olur... He illa sorunuza cevap arıyorsanız. Bekarsanız paraya pula şuanlık ihtiyacınız yoksa sevdiğiniz işin peşinden gidin olmazsa diğer alternatiflere bakarsınız. Evet insan sevdiği işi yapmalı ama gerçek hayatta her zaman böyle olmuyor

Swonz => şu hayatta insan sevdiği işleri mi yapmalı (31.03.2018 02:55:25)
Parayı sevdiğin işte kazanırsın derlerdi ben onun kanıtıyım

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >     >>