Yapayzeka037
=> Radar aracı gibi park eden vatandaş
(13.3.2018 17:36:31)
Çevreleri tarafından adam yerine konmayan insan yapar onu. Kimse iplemez. Birileri ipliyor beni gibisinden kendini tatmin etme amaçlı yapmıştır onu. Ergen işi. Aklı basinda bı insanin yapacağı iş değil.
WarSaw
(13.3.2018 17:46:08)
adam iyilik yapmış hız yapıp makas şu bu atacak olanlara engel olmuş belki gerçektende az ileride pusuda yatan pusucunun menfaatinide bozmuş oldu ilkinde gördün hızlıysan bile hız düşürdün 2.de belki ceza yemedin yada trafikte kontrolsüzce hareket yapan birinin kendisini frenlemesine vesile oldu ne güzel işte parasız ücretsiz hayırlı bir iş yapmış bu millete yaranılmaz.
iCrush
(13.3.2018 21:02:45)
Tek ben vardım sabahın köründe keşke bi iki araç daha olsaydı orayı bişen genelde araçların çoğu yavaş gidiyosa radar olduğu belli oluyor.
50 metre saçmalığını anlamadım ama 2.5 km ye kadar menzili var diye biliyorum benim ceza yediğim yerde araç zor gözüküyordu ya radarsa diyip fren yapmıştım tabi arkama bakarak
Ama 1 km mesafeden bile yedim cezayı
Glukhovsky
(13.3.2018 23:33:35)
quote:
Orijinalden alıntı: iCrush Benim suçum ne ? Saçmalamayın ya insanlarla dalga geçiyor adam ben ceza yemesini beklemiyorum park ediyodum diyip itiraz edebilir belki ama yol değiştirip radar gibi park edipte insanları korkutmak ne olabilir. Kazayada sebebiyet verebilir bu insanlar aniden frene basıyo radar görünce |
Sen demedin mi yavaşladım diye, hız sınırında git o zaman
cseyfe
(14.3.2018 00:08:49)
hicbisey yapilmaz, yapilmamali
radardan korkuyorsan ona gore gideceksin, yok ona gore gidiyorsun niye korkup rahatsiz oluyorsun?
wolfien
(14.3.2018 07:44:21)
quote:
Orijinalden alıntı: iCrush
50 metre saçmalığını anlamadım ama 2.5 km ye kadar menzili var diye biliyorum benim ceza yediğim yerde araç zor gözüküyordu ya radarsa diyip fren yapmıştım tabi arkama bakarak
|
Şehir içinde sabit radarlar vardır ya, onlara 50 metre kalıncaya kadar hız sınırının üstünde gidip, 50 metre kala frene basan süper zekalardan bahsediyorum. Öyle bir cahil özgüveni ki, teknik olarak hiç bir bilgisi olmadığı, anlatılsa da anlamayacağı cihazın menzilinin 50 metre olduğuna karar veriyor !
Biz sabit radarlar için yazılım üretmiştik, bildiğim kadarıyla 2 km menzili var. Hava koşulları etkili tabii.
Radarı görünce yavaşlamak elbette mantıklı ama frene asılmaya gerek yok, normal bir frenle yavaşlanabilir çünkü çevirme olma ihtimali var. Frene asılmaksa şark kurnazlığı.
cancan_burak
(14.3.2018 08:01:47)
Ala çomardır. Anasını sevmemektedir.
Senkei
(14.3.2018 08:30:56)
adam ne eğlenmiştir ya, iyi stres atmıştır. tabi yaptığı doğru değil ama kafası harbiden güzelmiş.
Guest-994965FA4
(14.3.2018 08:40:18)
Yol kenarına koydukları şu kartondan araba resimleri yerine bu tür bir sistem denense çok daha fazla işe yarayacak demek ki. Ben trafikten sorumlu olsam hemen sanayiye bir sürü beyaz Renault araç yaptırtır (sadece kaporta tabii) yollara rastgele dağıtırdım. Sonra seyreyle cümbüşü...
erka1907
(14.3.2018 08:58:54)
arkadaş bi de bu ruh hastasının yaptığını savunanlar olmuş.
yok radardan korkmamak için ona göre gideceksin bla bla bla.
ülke levha çöplüğü, sen hız sınırının gittiğin yolda kaç km olduğunu net olarak bilebiliyor musun.
o zaman her boş yurdum insanı, ki memlekette bol miktarda var alsın eline telefonu, geçsin bi ters yön levhasının olduğu yere, ters yöne giren herkesin resmini çeksin.
ne ala memleket, hep söylenir, vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında.
Rastaman77
(14.3.2018 15:04:49)
Onun işi değil bu tabi de görünce korktum cümlesi saçma değil mi? Onun işi o değil durmasın sende korkuyorsan basma yani yada yedik artık de geç git
Silenforce
(14.3.2018 15:07:59)
Memlekette manyak çok,umarım onu görüp frene asılan birisi kazaya sebebiyet vermemiştir.
cervinff
(14.3.2018 15:12:58)
Öyle ters durmuş araba çok gördüm ben, bazıları ekip arabasına da benziyordu ama insan ister istemez hızını düşürüyor korkmaksa korkmak olsun nolacak yani gidip polise şikayet edecek bir durum yok o kadar. Belki daha tetikte olmanızı sağlar bu sayede gerçek radarı da farkedip ceza yemezsiniz.