kingo_disco
=> Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım?
(8.2.2018 16:17:09)
Arkadaşlar Türk Telekom kampanya bitiş tarihi 19/02/2018. Bu ayın faturası çıkmış. Mart ayında fatura çıkmaması için ne zaman başka internet servis sağlayıcıya geçebilirim? (örnek: netspeed)
Dr. Boone
(8.2.2018 16:20:56)
ttnet'de faturalar geriden ödeniyor, her şekilde mart ayında fatura gelecek (şubat ayının kullanımı)
kingo_disco
(8.2.2018 16:26:57)
Anladım hocam hep 1 ay önceki fatura ödeniyor mevcut ay içinde. Mart ayında Şubat'ın kullanımı gelecekse ne zaman geçiş yapmam uygun olur onu anlamadım işte.
Dr. Boone
(8.2.2018 16:29:04)
Şubat ayı içinde geçiş yaparsanız mart ayında gelecek fatura kısmi kullanıma göre hesaplanır, yani şubatta kaç gün kullandıysanız o güne oranlanır.
kingo_disco
(8.2.2018 16:41:57)
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone Şubat ayı içinde geçiş yaparsanız mart ayında gelecek fatura kısmi kullanıma göre hesaplanır, yani şubatta kaç gün kullandıysanız o güne oranlanır. |
teşekkürler hocam cevabınız için ben hemen geçiş için başvuru yapayım o zaman.
Dr. Boone
(8.2.2018 16:49:41)
Taahhüt 19 şubatta bittiği için şimdi geçiş yaptığınızda 19 şubata kadar kullanmışsınız gibi hesaplanır. 19'dan sonra geçiş yaparsanız dediğim olay geçerli
Profundus
(10.2.2018 17:42:09)
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone Taahhüt 19 şubatta bittiği için şimdi geçiş yaptığınızda 19 şubata kadar kullanmışsınız gibi hesaplanır. 19'dan sonra geçiş yaparsanız dediğim olay geçerli |
ben de buna benzer bir durumdayım
merak ettiğim bir nokta var
arkadaş bugün operatörünü değiştirse taahhüt süresi dolmadığı için türk telekom cezai işlem uygulayabilir mi ?
okirgil
(10.2.2018 23:57:37)
uygular