Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> Türk Telekom (TTNET)
kingo_disco => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:17:09)
Arkadaşlar Türk Telekom kampanya bitiş tarihi 19/02/2018. Bu ayın faturası çıkmış. Mart ayında fatura çıkmaması için ne zaman başka internet servis sağlayıcıya geçebilirim? (örnek: netspeed)

Dr. Boone => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:20:56)
ttnet'de faturalar geriden ödeniyor, her şekilde mart ayında fatura gelecek (şubat ayının kullanımı)

kingo_disco => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:26:57)
Anladım hocam hep 1 ay önceki fatura ödeniyor mevcut ay içinde. Mart ayında Şubat'ın kullanımı gelecekse ne zaman geçiş yapmam uygun olur onu anlamadım işte.

Dr. Boone => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:29:04)
Şubat ayı içinde geçiş yaparsanız mart ayında gelecek fatura kısmi kullanıma göre hesaplanır, yani şubatta kaç gün kullandıysanız o güne oranlanır.

kingo_disco => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:41:57)
quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Şubat ayı içinde geçiş yaparsanız mart ayında gelecek fatura kısmi kullanıma göre hesaplanır, yani şubatta kaç gün kullandıysanız o güne oranlanır.

teşekkürler hocam cevabınız için ben hemen geçiş için başvuru yapayım o zaman.

Dr. Boone => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (8.2.2018 16:49:41)
Taahhüt 19 şubatta bittiği için şimdi geçiş yaptığınızda 19 şubata kadar kullanmışsınız gibi hesaplanır. 19'dan sonra geçiş yaparsanız dediğim olay geçerli

Profundus => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (10.2.2018 17:42:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Taahhüt 19 şubatta bittiği için şimdi geçiş yaptığınızda 19 şubata kadar kullanmışsınız gibi hesaplanır. 19'dan sonra geçiş yaparsanız dediğim olay geçerli

ben de buna benzer bir durumdayım
merak ettiğim bir nokta var
arkadaş bugün operatörünü değiştirse taahhüt süresi dolmadığı için türk telekom cezai işlem uygulayabilir mi ?

okirgil => Sözleşmem bitiyor başka operatöre geçme yardım? (10.2.2018 23:57:37)
uygular

Sayfa: [1]