................ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Windows İşletim Sistemleri >> Windows 7
pcmaniafethi => ................ (22.3.2007 16:59:01)
Beyler kusura bakmayın ama biraz vistayı assalıyacagım cunku ben su anda hem vista hem xp hem pardus hemde mac os x86 tiger kullanan bir vatandas olarak vistanın aero falan gorsel ogelerinin cogunun mac os x den calınmıs oldugunu gordun tabi benden once goren arkadaslar olmustur ben mac os kullandıktan sonra biraz xp ye baktıgım zaman bune ya hicbir gorsel fonksiyon bir kımıl kımıllık yok odun bu xp odun odun diyorum :) vista ise mac os x in gorsel ogelerinin calınarak gelistirilmis halidir amaaaa tabi virus yeme fonksiyonuda ek olarak veriliyor zaten vistayı aldıgınızda :)mac os da korkmadan istedigim hack sitesine giriyorum cunku dunyada mac os icin sadece 16 virus var ve bunlarında yamaları var :)Vista deseniz zaten giren cıkan virus belli degil hack sitesine girerken windowsta bilgisayarın cokecegini biliyorum ama yinede giriyorum tutamıyorum kendimi ve cokuyor makine cıktıktan sonra amacım su bunu anlatmakta windows kullanmayı bırakıpta mac os yada linux e gecmek isteyen arkadaslar hemen gecsin gorunen windows kılavuz istemez mac de milletin abarttıgı kadar zor bir isletim sistemi degil 1 gunde komple kaptım mantıgını :) tek kotulugu baslat cubugu falan yok

Misfits_ => ................ (22.3.2007 17:16:30)
bence sen sadece bilgisayarı açıp kapamayı biliyorsun.bu kadar saçma bi yazıya yorum yapmıcam.

theshiver => ................ (22.3.2007 17:49:16)
gerçekten yazı efsaneymiş bir solukta okudm

.::HANDSOME::. => ................ (22.3.2007 17:55:23)
quote:

Orjinalden alıntı: buffy45

bence sen sadece bilgisayarı açıp kapamayı biliyorsun.bu kadar saçma bi yazıya yorum yapmıcam.

sky__walker => ................ (22.3.2007 18:00:12)
böyle tiplerde olmasa kimin yazılarını okuyup gülücez

SeWD@Li => ................ (22.3.2007 18:02:19)
quote:

Orjinalden alıntı: pcmaniafethi

Beyler kusura bakmayın ama biraz vistayı assalıyacagım cunku ben su anda hem vista hem xp hem pardus hemde mac os x86 tiger kullanan bir vatandas olarak vistanın aero falan gorsel ogelerinin cogunun mac os x den calınmıs oldugunu gordun tabi benden once goren arkadaslar olmustur ben mac os kullandıktan sonra biraz xp ye baktıgım zaman bune ya hicbir gorsel fonksiyon bir kımıl kımıllık yok odun bu xp odun odun diyorum :) vista ise mac os x in gorsel ogelerinin calınarak gelistirilmis halidir amaaaa tabi virus yeme fonksiyonuda ek olarak veriliyor zaten vistayı aldıgınızda :)mac os da korkmadan istedigim hack sitesine giriyorum cunku dunyada mac os icin sadece 16 virus var ve bunlarında yamaları var :)Vista deseniz zaten giren cıkan virus belli degil hack sitesine girerken windowsta bilgisayarın cokecegini biliyorum ama yinede giriyorum tutamıyorum kendimi ve cokuyor makine cıktıktan sonra amacım su bunu anlatmakta windows kullanmayı bırakıpta mac os yada linux e gecmek isteyen arkadaslar hemen gecsin gorunen windows kılavuz istemez mac de milletin abarttıgı kadar zor bir isletim sistemi degil 1 gunde komple kaptım mantıgını :) tek kotulugu baslat cubugu falan yok

Yukarıda yazdıklarının çoğu bilinen şeyler ama alışkanlıklar kolay terk edilemez

Mac os u bilemem ama PARDUS çoğu kullanıcının işini görüyor ama işte bir Windowsdur gidiyor ...

Ayrıca bir işletim sistemi kullanıcı arttıkça ona uygun virüslerde artacaktır.

.::HANDSOME::. => ................ (22.3.2007 18:14:23)
quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

böyle tiplerde olmasa kimin yazılarını okuyup gülücez

dalga geçmeyelim arkadaş sadece yorumunu yapmış

Guest-C1E9C52E6 => ................ (22.3.2007 18:48:05)
quote:

Eeeeee sonra...

CelLaTh => ................ (22.3.2007 18:58:48)
quote:

iyi tamam sen linux la mac os u kullanmaya devam et

SeWD@Li => ................ (22.3.2007 19:04:01)
quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

quote:

iyi tamam sen linux la mac os u kullanmaya devam et

Arkadaşın yazdıklarında komik olan bişey yok kendi düşüncesini söylemiş

Windowsun her sürümünde yeni diye tanıttığı şeyler
diğer işletim sistemlerinde zaten olan şeylerin kopyaları değil mi?

Örn: İnternet Explorer 7 deki sekmeler

SysEdit => ................ (22.3.2007 19:52:59)
Vista'ya harika sözü çok aşağı kalıyor...Mükemmel hatta muhteşem desek yeridir...Bu eleştirilere ise sadece

ninja_developer => ................ (22.3.2007 19:56:09)
hep aynı saçmalıklar oturup bu yazıyı yazacağına istediğin işletim sistemi kullanarak zaten windows u protesto etmiş olursun.

ben koyu windows hayranı değilim tarafsız olarak şunu diyeyim Mac os x in yada linux un kullanım oranı %90 lara çıksa günde 1000 tane virüs ile uğraşacağınıza emin olun windows hepsinden güvensiz görünmesinin sebebi piyasaya hükmetmesindendir.

para kazanmak isteyen bir hacker %90 lık alana hükmeden işletim sistemini seçer %1 %3 lük kesimler yetmez

her hacker para için yapmaz evet doğru para için yapmayan hacker nam için yapar

şu an vista + mac kullanıyorum (zor olsada başardım :D) mac ile takır takır grafik çalışmalarımı yapıyorum vista ilede yazılım geliştiriyorum

sizde benim gibi her baldan tadacağınıza yok erzincan balı güzel yok ardahan balı güzel tartışmasına niye giriyorsunuz.

hadi afiyet olsun

SaB0 => ................ (22.3.2007 19:56:46)
sana iyi bir cvb yazardım ama dua et Cherokee arkadasımızın yazdıkları aklımı basıma getirdi..
pcmaniafethi windowsu kotuluyup durucagına sende kullanma olsun bitsin sana Mac'ınla mutluluklar dostum..hatta pardusuda al o da senin olsun ama sunu bil windows dunyanın en iyi işletim sistemi , microsoft hepsinin atası bunu unutma.. gorsellik bir yere kadar ucuk kaçık arayuz ve grafıklerle windows ugrasmıyor adam akıllı bişey için herseyi yapmısa benziyor biraz saygılı ol..macı ve pardusu gorunce cok cocukca bir işletim sistemi diyesim geliyor kusura bakmayın, o kadar abartmıslar ki grafık arayuzunu ancak bu kadar olur..sen ne dersen de, ne kadar dil dokersen dök ama windows vista hepsine on basar..he xp'ye gelince yemın ederim 20 cesit mac ve Pardus'a deişmem..
hadi şimdi sana işletim sistemlerinle ii eglenceler..
bizde windowsla iş başındayız...

SysEdit => ................ (22.3.2007 20:18:32)
Vista muhteşem kim nederse desin özgür yazılıma evet ama hiç birşey beni hala windows 95 ayarındaki işletim sistemleri ile uğraştıramaz. Hatta windows 95 bile örnek verdiğiniz sistemlerden üstündür...

pcmaniafethi => ................ (22.3.2007 21:50:22)
beyler windows bir kere ahım sahım muhtesem bir isletim sistemi degil sadece kullanımı basit baslat cubugunu bil isini gorsun hesabı gidiyor microsoft onun icin zaten dunyada cok kullanıcısı var bunu herkes biliyor birde vistadaki cogu efekt yeniden soyluyorum mac den calınmıstır ayriyetten butun isletim sistemlerini biliyorum gordum kullandım iclerinde en kotu windows su anda windows xp-pardus-windows vista-mac os x86 kullanıyorum en iyiden baslayarak sıralama yaparsam benim bilgisayarım icin
1- mac os x
2-Windows vista
3-pardus
4-windows xp Bunları gorsellik e gore sıralama yaptım
birde virus kalitesine gore dersen sıralama en iyiden baslayarak
1-Mac os x
2-pardus
3-Windows Vista
4-Windows xp

ben hack sitelerine xp ile giremiyorum sadece mac ve pardusle giriyorum onlarada zaten virus yok dencek kadar az oldugu icin rahat rahat giriyoruz fakat en guvensiz windows birde solim mac windows genelde derken cogunlukla gelir seviyesi cok yuksek olmayan ulkelerde kulanılıyor ingilterede amerikada falan ofislerde sirketlerde evlerde cogunlukla mac var windowstan fazla
Şimdi bana gulen arkadaslara solim ben 10 senedir bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarda network ve donanım haric cozemeyecegim problem yok kadar azdır network ve donanımı orta derece bilirim ve su anda ben 19 yasındayım ve 10 senedir bilgisayarla ugrasıyorum BİLGİNİZE Bana gulen arkadasın en az 11 yıl bilgisayar deneyimi olması lazım bana gulmek icin bir tecrube ve bilgi lazım daha bilgisayarı bilmeden baslat cubugunu tıklamayı bilipte ben bilgisayarı cozdum diyen arkadas bana gulemez biz sabah aksam burda kafa patlatıyoruz bu alet icin

SysEdit => ................ (22.3.2007 21:55:31)
quote:

Bana gulen arkadasın en az 11 yıl bilgisayar deneyimi olması lazım bana gulmek

Senin yaşın kadar benim bilgisayar tecrübem var güzelim...Sen windows 1.0 bilmessin çünkü o zamanlar daha doğmamıştın ama biz onunla network kuruyorduk...Windows 3.1 ile internete bağlanabilmek için sabahlara kadar ayar da yapmamışsındır çünkü kısa pantolonla sokakta top peşinde koşturuyordun...Bazı şeyleri atıp tutarken buradaki tecrübeli abilerine bir danış bence...

pcmaniafethi => ................ (22.3.2007 22:00:25)
Mac osx e de sanal makineden network kurmak cok kolay dogru diyosun ayriyetten merak etme networkte hack harici ve donanım sorunu harici sizlere yani abilere guya danısmam cunku kendim cozerim size niye sorayım

pcmaniafethi => ................ (22.3.2007 22:04:48)
sanal makine ile normal makinaya internet kurmak arasında cok buyuk fark var simdiden soyliyeyim
Bide o abi dediginiz vatandaslar benim kadar kafa yormuyor bilgisayara ben gunde minimum 12 saat oturan adamım ve 12 saatin 10 saati arastırma yaparım bilgisayar hakkında sabah 9 gece 1 simdi soyleyin bakalım sizin pc abileriniz benim kadar oturuyomu pc basında bide arastırma yapıormu abileriniz gitsinde mhz ve ghz ın on uzeri kac oldugu ogrensinler

boncuk2004 => ................ (22.3.2007 22:05:37)
yeni keşiflere doğru, hepinize kolay gelsin.

görsel efektleri sırasıyla birbirine devreden işletim sistemleri linux, mac osx e devrediyor ,mac osx de vista ya.

arkadaş yeni keşfetmiş bunda bir şey yok. bu yazıyıda vistalı bilgisayardan gönderiyorum.

mortal_virus => ................ (22.3.2007 22:05:56)
quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

quote:

Bana gulen arkadasın en az 11 yıl bilgisayar deneyimi olması lazım bana gulmek

Senin yaşın kadar benim bilgisayar tecrübem var güzelim...Sen windows 1.0 bilmessin çünkü o zamanlar daha doğmamıştın ama biz onunla network kuruyorduk...Windows 3.1 ile internete bağlanabilmek için sabahlara kadar ayar da yapmamışsındır çünkü kısa pantolonla sokakta top peşinde koşturuyordun...Bazı şeyleri atıp tutarken buradaki tecrübeli abilerine bir danış bence...

Yanlışsam düzeltin Windows işletim sistemlerinde network desteği 3.1 sürümünden sonra gelmemişmiydi?

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >     >>