Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Mobil Operatörler >> Turkcell
melih52 => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 17:47:59)
Kendim numara secmek istedigim icin internetten turkcell faturali hat talebinde bulundum 49tllik genc tarife icin. Kurye geldi belgeleri verdim imzalar atildi simdi aramis genc tarife veremiyoruz tarifenizi degistirmeniz gerek diyorlar. Resmen insanlarla dalga geciyorlar. 10gb netim olacakken bana ayni fiyata 3gblik paketi oneriyorlar. Ben boyle bir hizmet anlayisi gormedim. Iptal ettirmek istiyorum dedim. Simdi imzalari da atmis bulunduk hatti rastgele bir tarifeye gecirip yillar sonra karsima kocaman faturalar cikartmazlar degil mi?

Markelas => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 18:02:57)
O nasıl iş dalga geçer gibi ? Numarayı verip belgeleri imzalattıktan sonra mı akıllarına gelmiş ? Yine turkcell yine...

yavuzserdol => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 18:03:51)
Siz hatayı ilk başta Turkcellden hat alarak yapmışsınız özellikle Vodafone müşteri hizmetleri açısından çok daha iyi bir durumda. Neyse geçmiş olsun umarım sorununuz halledilir.

SYLAS => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 18:54:18)
bende no tasımak ıcın basvurdum faturalı evrakları suebde hallettık falan yok 7gün gecdi hat acıl madı aradım subeyı falan fılan tarife bitmiş ondan gecememısız koskoca turkcell biten tarifeye gecirse nolurki gelın birdaha yapın dedı ıslemı yok dedım kurye gonderırız dedı kabul etmedım vodafone faturalı yapdım hattıda

melih52 => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 19:29:09)
quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

bende no tasımak ıcın basvurdum faturalı evrakları suebde hallettık falan yok 7gün gecdi hat acıl madı aradım subeyı falan fılan tarife bitmiş ondan gecememısız koskoca turkcell biten tarifeye gecirse nolurki gelın birdaha yapın dedı ıslemı yok dedım kurye gonderırız dedı kabul etmedım vodafone faturalı yapdım hattıda

Gercekten anlayamiyorum ben de koskoca turkcellsin neden insanlari kendinden sogutuyorsun. Hattimi acsalar yilda 600tl kazanacaklar ve ailemi de turkcelle gecirecektim. Suan herkes sogudu. Musteriye deger vermek gerek biraz.

SYLAS => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (21.09.2017 20:14:16)
Aynen

Guest-4638581F3 => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (23.09.2017 22:35:42)
quote:

Orijinalden alıntı: yavuzserdol

Siz hatayı ilk başta Turkcellden hat alarak yapmışsınız özellikle Vodafone müşteri hizmetleri açısından çok daha iyi bir durumda. Neyse geçmiş olsun umarım sorununuz halledilir.

Yazdığınız yazıya inanıyor musunuz?

sis651 => Turkcell Yeni Hat Sorunu - Yapilan Ayip (24.09.2017 01:49:07)
Aynen bir şişe rakıya istediğiniz numarayı veriyorlar. :D

Sayfa: [1]