SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Sağlıklı Yaşam
2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 12:48:28)
arkadaşlar saçlarım bazen dökülüyor normal mi degil mi bilmiyorum mesela benim dün çok azdı gün boyunca 5 6 tel belki geldi ama bugün daha 10dk önce elimi 7 8 kere saçlarımın arasında gezdirdim toplamda 20 30 tel geldi normal midir ? İlk 1 2 kez 5 6 tel geliyorsa sonradan daha az geliyor şimdi bunları yazarken 3 4 kez daha daldırayım dedim 5 6 tel daha geldi

Saç dökülmesi olanlar doğal bakım ürünleri falan kullanıyor musunuz tavsiye edebilceginiz dogal bakım ürünü varmı veya doktora falan gittiniz mi ? Kullandığınız ürünler vede memnun olup olmadıgınızı yazabilirmisiniz , bir de ne zamandan beri dökülme var gün içinde hiç kontrol ediyormusunuz ?

ben pek sçalarımla falan oynamam yani elim saçıma pek gitmez ama böyle bi bakıncada kafama takıldı bu konu

faruk321 => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 12:50:55)
Saçım uzunken elimi attığımdan dediğin gibi çok tel geliyor. Kısalttığımda hiç gelmedi

Guest-A8DFAFA5A => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 12:57:46)
SAÇTA AÇILMA İNCELME VARSA SIK YAĞLANMA VARSA SORUN GENETIKTIR. BOŞUNA BAKIM URUNLERINI KULLANMAYIN ZIRA HER TURLU KEL OLUCAZ

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 13:22:14)
kenarlarda hafiften açıklık var ama yeni degil doğustan 1.sınıfta nasılsa şimdide öyle dayılarda biraz dökülme varda baba tarafında hiç yok 55 yaşındaki amcamda bide saç var hemde açılma falan yok bende baba tarafına çektim gibi ama yinede genetik şeyler belli olmaz bide dayılarımınki gibi dökülüyormuş

Guest-A8DFAFA5A => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 15:13:32)
quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

kenarlarda hafiften açıklık var ama yeni degil doğustan 1.sınıfta nasılsa şimdide öyle dayılarda biraz dökülme varda baba tarafında hiç yok 55 yaşındaki amcamda bide saç var hemde açılma falan yok bende baba tarafına çektim gibi ama yinede genetik şeyler belli olmaz bide dayılarımınki gibi dökülüyormuş

ya şimdi o konu biraz saçma yedi sulalesi saçlı olup kendisi kel yada yedi sulalesi kel olupta kendisi saçlı olan tanidiklarim var şimdi gelelim mevzuya. hocam saç derimizde fazla androjen reseptoru oldugundan sacimiz dokuluyor hu kadar basit cozumude var tabiki ama omur boyu kullanim şart.

Lloyd6 => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 15:52:20)
bioxcin öneririm benim de elime sürekli tel gelirdi 1 yıl önce aldım tamam dökülen yerlerden yenisi çıkmadı ama net bir şekilde dökülmeyi azalttı deneyebilirsin ben memnun kaldım ama bioxcin forte kullandım ben biraz tuzlu ama bana 3 lü paketi 8 ay gitti her gün yıkadım

MyHappy => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (17.8.2017 17:47:48)
Saç dökülmesi genetikse sadece 1 çözümü var onun içinde erkekliğinden feragat etmen lazım

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (18.8.2017 17:10:40)
hocam tavsiyeniz için teşekkürler , bu dediginiz bioxcin kremmi şampuanmı bide fiyatı nedir

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (18.8.2017 17:15:18)
yok genetik degil babam ve amcamlarda pek bir dökülme yok bende şu son zamanlarda varda ondan sordum

MyHappy => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (18.8.2017 23:10:22)
Stres yapmayın hocam ondanda kaynaklanabiliyor

Brisbane => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (18.8.2017 23:16:20)
mevsimsel olamaz mı? yeni mi fark ettin

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 08:42:00)
Olabilir hocam yeni farkettim gibi bir şey normalde hiç saçlarımla falan oynamam duştayken dikkatimi çektide bakıcaz artık dediğiniz gibi de olabilir.

baris195 => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 09:06:59)
hala saç dökülme konusumu açılıyor.forumda 120 kere soylendı
aydının,unlulerden bulduğu kürü kullan işe yarıyor forumda cok yapan var
susam yagı,badem yagı,zeytınyaglı sarımsak dökülmeyi durduruyor

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 09:46:51)
sağoalsınız hocam badem yağını arkadaşımda kullanıyordu alıcam bende.

Bremen Bv-244 => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 10:06:55)
saçım uzun yağlı sürekli dökülüyor açıklık var ama genetik bu ya olayını anlamıyorum ailede kellik yok bizde yani babam 60 yaşına geldi yeni yeni kellik başlıyor nasıl genetik oluyor saçı uzatmaya başlayınca o açık oluştu .Nasıl bakıcam saça bilmiyorum şu kel kalırsın işi filan saçma geliyor kısa saçta döküldüğünü fark edemediğin saçlar uzunken dökülüyor işte saçtaki açıklıkta saç uzayınca herkeste oluyor.Kel kalırsın genetik diye insanları korkutmayın yarım yamalak bilginizle.

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 10:57:56)
+1

arkadaşımda saçını uzatıyor ne kullanıyorsun dedim duştan sonra saçları nemliyken badem yağı sürüyorum demişti. Yukarıda arkadaşın dediği gibi mevsimselde olabilir veya saç uzadığından saç teli güçsüzleşiyorda olabilir.

Yellow Claw => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 11:03:37)
quote:

Orijinalden alıntı: baris195

hala saç dökülme konusumu açılıyor.forumda 120 kere soylendı
aydının,unlulerden bulduğu kürü kullan işe yarıyor forumda cok yapan var
susam yagı,badem yagı,zeytınyaglı sarımsak dökülmeyi durduruyor

Tarif nedir

2pac. => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 11:25:41)
sonunda yazmış zaten onlardan herhangi birisini kullan arkadaşım badem yagı kullanıyor ve de memnun en kısa zamanda bende alıcam.

RedJøhn => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 11:37:01)
Genetik dediğin sadece baban dayın değil dedenin babasınıda kapsıyor bu yüzden bunu bilemezsin ayrıca burada yağla vs olacak iş değil bunlar gideceksin kan testi yaptıracaksın sorun yoksa genetiktir ve bununda çaresi yok.

Bremen Bv-244 => SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR (19.8.2017 11:41:21)
quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

+1

arkadaşımda saçını uzatıyor ne kullanıyorsun dedim duştan sonra saçları nemliyken badem yağı sürüyorum demişti. Yukarıda arkadaşın dediği gibi mevsimselde olabilir veya saç uzadığından saç teli güçsüzleşiyorda olabilir.

Saç bakım kremleri kesinlikle etki ediyor ucuz bir keratenin bile duştan sonra sürdüğümde saçımı güçlendiriyor dolgunlaştırıyor ama işte 2 kere yıkamak 10 15 dakika onu kafada tutmak beni sinir ediyor uğraşmak istemiyorum :D saçım zaten 1 avuç dökülüyor tekrar yıkıyorum yine biraz daha dökülüyor çok stresli bakım gerektiren bir olay hele enseler benimki gibi hallaç pamuğuna döndüyse geçmiş olsun :D tarak girmiyor oraya zaten
Yağlandığını hissettiğinde hemen yıkaman gerekiyor mesela 2. gün benim saç yağlanmaya başlar 3. güne taşırsam çok kötü şekilde banyoda dökülüyor saç.Cildiyeci saçlarım içni pembe bir krem verdi ilaç.Ben istemedim normalde saçlarımın önü alın kısmım yağlı ve seyrek diye kendi verdi şampuan kullanma en iyisi bu dedi şampuanlar zararlı falan filan.Aslında onu kullandığımda saçımı güçlendirdi kuru yapıyordu biraz ama bitince bıraktım bilemedim ki

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>