Wheel
=> Çekilişle bir kişiye 'Evrim Nedir' kitabı hediye
(13.8.2017 19:52:04)
Peaky
(14.8.2017 01:58:39)
Nasıl katılıyoruz?
erdemfb12
(14.8.2017 02:29:22)
Bende katılmak istiyorum ne yapmak lazım
Wheel
(14.8.2017 14:26:03)
konuya mesaj atmanız yeterli, katılmış oldunuz :D süreyi bu ak?am 8'e dek uzattım.
Ivo
(14.8.2017 14:35:37)
katılmak istiyorum
Av. Harvey Specter
(14.8.2017 16:45:58)
Çekilişe katılmak istiyorum
tuventhh
(14.8.2017 17:21:36)
Katılalım bakalım
RadioactiveRc
(14.8.2017 17:44:28)
Katılmak istiyorum.
john ciga
(14.8.2017 18:30:34)
Tebrikler hocam güzel hareket. Benim ihtiyacım yok o yüzden katılmak istemiyorum faydalanacak bi arkadaşa çıkar umarım
Requiem for a Dream
(14.8.2017 19:11:22)
Katılmak istiyorum
Wheel
(14.8.2017 21:37:27)
evet arkadaşlar çekilişe 7 kişi katıldı. ufak bir program yazdım kazananı belirlemek için
< Resime gitmek için tıklayın >
şöyle ki program çıktı olarak [1,7] aralığında bir değer verecekti. çekilişe katılan arkadaşları katılma sıralarına göre numaralandırdım ve kazanan arkadaş 6 numaralı @RadioactiveRc oldu.
RadioactiveRc
(14.8.2017 22:25:47)
quote:
Orijinalden alıntı: Leto Atreides II evet arkadaşlar çekilişe 7 kişi katıldı. ufak bir program yazdım kazananı belirlemek için < Resime gitmek için tıklayın > şöyle ki program çıktı olarak [1,7] aralığında bir değer verecekti. çekilişe katılan arkadaşları katılma sıralarına göre numaralandırdım ve kazanan arkadaş 6 numaralı @RadioactiveRc oldu. |
5 6 yıldır üyeyim ilk defa çekiliş kazanıyorum. Vallahi mutlu oldum hocam.
Bir de bugun doğum günümdü bundan güzel hediye olamaz doğrusu, teşekkür ettim sağolun.
Enes4125
(19.8.2017 00:23:49)
Ernst Mayr modern biyolojinin kurucularından harika bir bilim insanıdır. Kitabi iyi anlayabilmek için orta düzey biyoloji bilmek gerekli bence. Ben okudum ve çok begendim.
RadioactiveRc
(19.8.2017 01:00:17)
quote:
Orijinalden alıntı: Enes4125 Ernst Mayr modern biyolojinin kurucularından harika bir bilim insanıdır. Kitabi iyi anlayabilmek için orta düzey biyoloji bilmek gerekli bence. Ben okudum ve çok begendim. |
Çağrı mert bakırcı'nın evrim kuramları kitabından çok daha ağır. İlk izlenimlerim bunlar, bilmediğim fazlasıyla terim var. Lise biyolojisi dışında biyoloji yok bende
Ama genel olarak okurken anlamasam da vay beeeee diyorum bazen. Bu da bi şey.
Enes4125
(9.9.2017 00:29:05)
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveRc quote:
Orijinalden alıntı: Enes4125 Ernst Mayr modern biyolojinin kurucularından harika bir bilim insanıdır. Kitabi iyi anlayabilmek için orta düzey biyoloji bilmek gerekli bence. Ben okudum ve çok begendim. | Çağrı mert bakırcı'nın evrim kuramları kitabından çok daha ağır. İlk izlenimlerim bunlar, bilmediğim fazlasıyla terim var. Lise biyolojisi dışında biyoloji yok bende Ama genel olarak okurken anlamasam da vay beeeee diyorum bazen. Bu da bi şey. |
Aynen öyle dostum ama en arkada bir sözlük var oradan faydalaniyorsundur umarım. Ben bir kez daha okuyacağım bu litabi dediğin gibi ağır geldi bana da