aöf ikinci üni. hangi bölüm? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora >> Açık Öğretim ve Sınavları
pomakemir => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (6.8.2017 14:55:31)
ortaöğretim kpss'den kırklareli il özel idareye atandım. hali hazırda eğitim fakültesinde 3.sınıf öğrencisiyim. ama olur da ileride memur olarak kalmayı düşünürsem falan -malum öğretmenlikte mülakat olayları- diye de aöf'den bir bölüm okumayı düşünüyorum. hangi bölüm ya da bölümleri önerirsiniz?

nForcer => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (7.8.2017 19:33:05)
İl Özel İdaresi personeli için Kamu Yönetimi bölümü uygun olur diye düşünüyorum. Onun dışında bölümlerin ders içeriklerini internetten incelerseniz aklınıza yatacak birkaç bölüm daha kafanızda oluşabilir.

Ráise => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (8.8.2017 10:21:46)
Tam olarak yaptığınız iş nedir?

pomakemir => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (8.8.2017 18:55:03)
Bekçi olarak atandım.

pomakemir => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (4.9.2017 11:30:50)
güncel, yarın kayıtlar başlıyor.

Mihmander => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (6.9.2017 10:00:45)
ben yillardır kamuda çalışan biriyım.
bana kalırsa teknik bir bölüm oku.

ben teknik bölüm mezunuyum. işletme-kamu vs bölümü
mezunu olan arkadaşlarım hepsi 2 yıllık teknik bölüm okuyorlar.

2 yıllık teknik bölümüm memur maaşı 4 yıllık işletme ve kamu mezunundan fazladır.

tavsiye istersen yine buradaki birçok personel
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-fakultesi-onlisans-programlari-2-yillik/tarim

bu bölümü okuyor.
kolaymıdır zormudur bilemem.

pomakemir => aöf ikinci üni. hangi bölüm? (6.9.2017 11:18:19)
Ders içeriklerini inceledim programların. İlgimi kamu yönetimi çekti, ona kaydoldum. Açıkçası bilgilenmek benim için maddiyattan daha önemli -bunu her işte çalışmış biri olarak söylüyorum. Sonrasında belki sosyoloji de okurum. En başta da dediğim gibi önceliğim kendi yarım kalmış bölümümü bitirmek. Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sayfa: [1]