Forum için öneri (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız
brkzkn => Forum için öneri (5.07.2017 07:03:40)
Merhabalar herkese,

Buradan dh yöneticilerine bir öneride bulunmak istiyorum; dizilere yorum yapılırken sezon ve bölüm seçeneği konulsa ve insanlar o bölüm hakkında yapılan yorumlara kolayca erişebilse iyi olmaz mi?

Bazı dizilere insanlar geç başlıyorlar ve zamanında yapılan yorumları göremiyorlar, doğal olarak da etkileşimi düşüyor.

Özetle, konu içinde sezon/bölüme göre filtreleme olsa güzel bir özellik olur diyorum

WISDOM => Forum için öneri (5.07.2017 15:28:22)
Kendi adıma konuşursam her spoiler'dan önce "sezon x bölüm" diye belirtiyorum ama diğer üyeler bunu yapmıyor. Güncel dizilerin haftalık yorumlarında sıkıntı olmuyor ama bitmiş diziler için büyük sıkıntı. Spoiler butonunu geliştirsek güzel olur. Üstteki linkte de aynı şeyi söylemişim gerçi

brkzkn => Forum için öneri (5.07.2017 18:08:23)
Kesinlikle ben mesela the black list dizisini izliyorum ve üçüncü sezonundayım şuan. O bölüm kim ne yazmış göremiyorum. Kimisi o dönem yazmış, kimisi izlediği zaman. Bu tabi etkileşimi de azaltıyor. Ben şimdi gidip beşinci sezonu başlayacak diziye üçüncü sezondan bir şey yazınca pek bir etkisi olmuyor 😊

Kuralları Çiğneyen Adam => Forum için öneri (5.07.2017 21:47:34)
Ya genel bir konuyu ele alıyorsa hocam

Mesela x dizisindeki a karakterinin b karakteriyle olan ilişkisini

WISDOM => Forum için öneri (6.07.2017 01:23:47)
iki aşamalı bir spoiler butonu düşünürsek; ilk kod sezon ve bölüm için, ikincisi spoiler tagı olacak.
dediğin gibi karakterler hakkında görüşünü bildirmek isteyen üye ilk kodun içine bunu belirtebilir. sadece S05 B15 tarzında düşünme

Sayfa: [1]