Mr.Lunchen
=> Bilgisayarim BIOS ekranini gecemiyor
(17.06.2017 18:38:49)
toplama bir bilgisayarim var 1 yildir sikintisiz kullaniyordum fakat su an bios ekranini gecemiyorum. sorunlar ne olabilir ve neler uygulayabilirim aydinlatirsaniz cok memnum olurum
zeki1981
(17.06.2017 18:55:47)
bios ekranında takılan pc genelde hdd den olur.
biosa girebiliyorsan full scren logoyu kapat takılan yerin resmini çekip buraya koy
Mr.Lunchen
(17.06.2017 19:11:01)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 bios ekranında takılan pc genelde hdd den olur. biosa girebiliyorsan full scren logoyu kapat takılan yerin resmini çekip buraya koy |
hocam yazdiginizi tam anlayamadim bios ekraninda tam olarak neyin resmini istediniz
Mr.Lunchen
(17.06.2017 20:47:20)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 bios ekranında takılan pc genelde hdd den olur. biosa girebiliyorsan full scren logoyu kapat takılan yerin resmini çekip buraya koy |
hocam kurcalaya kurcalaya bir seyler denedim boot logo displayi kapadim ve sanirsam istediginiz resim bu buyrun su an resimdeki ekrani gecemiyorum bios ekraninda kalma olayi gecti tekrar tekrar ayni ekran geliyor
< Resime gitmek için tıklayın >
zeki1981
(19.06.2017 23:41:06)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 bios ekranında takılan pc genelde hdd den olur. biosa girebiliyorsan full scren logoyu kapat takılan yerin resmini çekip buraya koy | hocam kurcalaya kurcalaya bir seyler denedim boot logo displayi kapadim ve sanirsam istediginiz resim bu buyrun su an resimdeki ekrani gecemiyorum bios ekraninda kalma olayi gecti tekrar tekrar ayni ekran geliyor < Resime gitmek için tıklayın > |
start windows normally dediğin zaman ne diyor.
Mr.Lunchen
(27.06.2017 18:24:59)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 bios ekranında takılan pc genelde hdd den olur. biosa girebiliyorsan full scren logoyu kapat takılan yerin resmini çekip buraya koy | hocam kurcalaya kurcalaya bir seyler denedim boot logo displayi kapadim ve sanirsam istediginiz resim bu buyrun su an resimdeki ekrani gecemiyorum bios ekraninda kalma olayi gecti tekrar tekrar ayni ekran geliyor < Resime gitmek için tıklayın > | start windows normally dediğin zaman ne diyor. |
tekrar ayni ekrana geliyor bir sure bekledikten sonra diger secenekler icin de ayni sekilde
zeki1981
(27.06.2017 19:30:50)
windows çökmüş.
format atılacak