Guest-99CF0AABE
=> Bu yaz mezunlar ne çalışsın ?
(29.5.2017 20:22:21)
Arkadaşlar ben mezuna kalacağım bu kesin. Fakat yazın hangi derslere çalışmam gerektiğini tam bulamadım. Bence yazın YGS sosyal çalışmak mantıklı geliyor. Sizce yazın hangi derslere çalışılmalı ?
SCHİWERSKOPH
(29.5.2017 20:23:45)
al eline turlu turlu mat geo kitabi onlari bitir
Guest-99CF0AABE
(29.5.2017 20:24:52)
quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH al eline turlu turlu mat geo kitabi onlari bitir |
Hocam mat geo benim zaten ortanın bir tık üstü. Fakat sosyal ve fen kısmı çok eksik.
SCHİWERSKOPH
(29.5.2017 20:30:11)
quote:
Orijinalden alıntı: frankey15 quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH al eline turlu turlu mat geo kitabi onlari bitir | Hocam mat geo benim zaten ortanın bir tık üstü. Fakat sosyal ve fen kısmı çok eksik. |
hocam onunuzde var temmuzdan itibaren 8'9 ay.senin yazin tek basina calisacagin fen seni bogar.Al matematigi pasa pasa hallet sene icinde rahat rahat fen calisilir zaten.
Guest-99CF0AABE
(29.5.2017 20:32:52)
quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH al eline turlu turlu mat geo kitabi onlari bitir | Hocam mat geo benim zaten ortanın bir tık üstü. Fakat sosyal ve fen kısmı çok eksik. | hocam onunuzde var temmuzdan itibaren 8'9 ay.senin yazin tek basina calisacagin fen seni bogar.Al matematigi pasa pasa hallet sene icinde rahat rahat fen calisilir zaten. |
Hocam sosyal peki ?
SCHİWERSKOPH
(29.5.2017 21:38:55)
quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH quote:
Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH al eline turlu turlu mat geo kitabi onlari bitir | Hocam mat geo benim zaten ortanın bir tık üstü. Fakat sosyal ve fen kısmı çok eksik. | hocam onunuzde var temmuzdan itibaren 8'9 ay.senin yazin tek basina calisacagin fen seni bogar.Al matematigi pasa pasa hallet sene icinde rahat rahat fen calisilir zaten. | Hocam sosyal peki ? |
deltanin ozet kitaplarindan okuyabilirsiniz konularinizdan bittikten sonrada bolum denemesi alir caniniz skildikca cozebilirsiniz
cheerfulmind
(29.5.2017 23:19:01)
en zorlandığın/yapamadığın dersi ygs-lys hallet bütün sene rahat et.
matterdome
(30.5.2017 00:02:09)
Ben piyasadaki tum problem ve geo kitaplarinin cacigini cikariyorum bu yaz.
CEOland
(30.5.2017 00:08:25)
Kesinlikle geometri. Saglam bu kaynak bitir mutlaka. Gunde 5 6 test coz yeter