22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Johnnie-Walker => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:32:29)
Hadi tamam 22.00 dan sonra satın almak yasak. Peki parkta, sahilde vs de hayvanlık yapmadan içmek de mi yasak? Var mı cevap verebilecek hukukçu ya da polis arkadaşlar???

Guest-F7E50E107 => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:36:05)
Nick - Konu uyumu eğer istiyorsan jhonnie walker litrelik var elimde ben tercih etmiyorum ?

Elric. => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:37:23)
yasak tabii içip içip sokağa işiyonuz şişeleri fırlatıyonuz çok içmek istiyorsan go home

fatihburak95 => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:39:34)
Sokakta cimende icki icecekler icin ayri alan yapacaksin. Ya da icmeyenler icin bile yapsan kafi.. Bira kokusu midemi bulandiriyor benim alsancakta cimenlerin ustunenoturamiyorum bile her taraf icki yani..

Johnnie-Walker => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:47:01)
quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

yasak tabii içip içip sokağa işiyonuz şişeleri fırlatıyonuz çok içmek istiyorsan go home

Piknik yapıp sıçanlar ne olacak?

Johnnie-Walker => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:47:41)
quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder3

Nick - Konu uyumu eğer istiyorsan jhonnie walker litrelik var elimde ben tercih etmiyorum ?

Babüş nette alkol satışı yasak uyandırayim seni.

Böck => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 20:48:15)
İçersin ya istanbulda içebiliyosun gayet. Başka şehirlerde de içersin heralde

Guest-F7E50E107 => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:30:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

eğer istiyorsan ben içmiyorum dedim satacam demedimki hocu

PAUL WALKER => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:34:08)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

eğer istiyorsan ben içmiyorum dedim satacam demedimki hocu

Babos internette icmemen yasak haberin olsun

sommet de la montagne => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:35:13)
yasak falan değil gürültü yapıp biri seni şikayet etmesse sıkıntı olmuyor.

straptezlo => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:43:19)
quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Sokakta cimende icki icecekler icin ayri alan yapacaksin. Ya da icmeyenler icin bile yapsan kafi.. Bira kokusu midemi bulandiriyor benim alsancakta cimenlerin ustunenoturamiyorum bile her taraf icki yani..

Ramazanda da oruç tutanların pis ağız kokusu beni rahatsız ediyor

fatihburak95 => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:45:54)
quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Munakasaya girmeyecegim senlen kimsenin dininr veya dunya gorusune saldirdim mi ben? Icki icilmeyen alan olussun yaninda da icki icilen alan olsu. Resturatlardski gibi bu madar basit. Hemen dini degerlere saldirmaya gelen basit insanciklar.. Blok!

straptezlo => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:46:28)
quote:

quote:

quote:

Munakasaya girmeyecegim senlen kimsenin dininr veya dunya gorusune saldirdim mi ben? Icki icilmeyen alan olussun yaninda da icki icilen alan olsu. Resturatlardski gibi bu madar basit. Hemen dini degerlere saldirmaya gelen basit insanciklar.. Blok!

Güle güle

doctoruntardisi => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:51:31)
kimseye sataşmadığın sürece bi şey olmuyor kardeşim. ağzınla içmeyi biliyosan dert etme

Meshhead => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:55:29)
Yoo parkta da cayir cimende deicerim, evde de icerim kaldirimda oturup da icerim. Kimseye zararim olmadiktan sonra yasak masak degil. Yillardir sahilde iceriz copumuzu de toplar atariz. Buna bilenecek polis varsa psikolojisi bozuktur, sig dunya gorusu kaldiramiyordur. Baska bir aciklamasi yok.

Uchanqeqo => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 21:59:49)
quote:

quote:

quote:

Adam haklı bir yandan burada bir eşitlik olmalı örneğin sen birinin içkili koktuğundan rahatsız oluyorsun tamam ama ben biri ağzı koktuğu için terli olduğu için rahatsız oluyorum ama nedense her zaman o tiksinmemle kalıyor çünkü biliyorum ağzımı açıp kendimi yarım saat yoracağım ama gene o herifin pisliğini çekeceğim, bir şey olmayacak hatta herkes üstüme yüklenecek; bir şey yapmasam da bir şey olmayacak.

Kısaca x kişisi birinin içki koktuğunda rahatsız olmada ne kadar haklıysa, oruçlu biri kokuyor diye rahatsız olmada da o kadar haklı.

steven_stiffler => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 22:28:26)
Caddebostan sahilde sabaha kadar içilebilir.

Rick Sanchez => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 22:43:07)
semte baglı biraz da ama sen hiç ses çıkarmadan bağırıp çağırmadan, yüksek ses şarkı açmadan demlenirsen kimse napıyorsun demez

Johnnie-Walker => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 22:58:07)
quote:

quote:

Deme öyle la.

Johnnie-Walker => 22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (6.4.2017 22:58:43)
quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Caddebostan sahilde sabaha kadar içilebilir.

Hacım naptın. Kırıkkaledeyim ben.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>