Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Overclock, Soğutma ve Modifikasyon >> Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon >> Hava Soğutma
ques1 => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (21.2.2017 21:45:57)
elimde red scorpion2 nin radyatör bloğu bulunuyordu
evdeki diğer pc için soğutucuya ihtiyacım oldu 0 masrafla ne yapabilirim diye düşündüm plastik kelepçe ile amd nin stok fanlarını söktüm buna monte ettim

şimdi 12cm fan al diyen vs kişiler olabilir maksat zaten para vermeden bu işi yapmak yoksa
ana pc de zaten 7 tane 12cm fan mevcut en kötü birini söker veya yeni sipariş geçerim

böyle bişiy deniyen olmuşmudur daha önce
sökmeye takmaya üşeniyorum şu an açıkçası yorumlara göre takmayı planlıyorum

işlemci yükte 60 65 arası gidip geliyor bu şekilde max tempature zaten 65 sanırım işlemci xeon 5460

normal çalışma sırasında 47 50 arası
benim hedefim ise 30 civaır yükte ise 50 yapmak kısacası 10 15 derece düşürmek mümkünse 20 dereceyi zorlamak

resimler aşağıda

yorumlar önem taşıyor yok düşürmez işe yaramaz derseniz hiç girişmiycem ^^

< Resime gitmek için tıklayın >

ques1 => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (22.2.2017 07:40:55)
öncelikle gelmeyen yorumlar için teşekkürler dh nin overclock bölümü tamamen ölmüş bunu anladım
yarın öbür gün böyle bir şey denemek isteyen olursa takriben 15 20 derecelik bir düşüş yaşıyor stok fana göre

burak9696 => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (22.2.2017 20:21:28)
Herşey iyide o küçük fanların sesi nasıl

ques1 => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (23.2.2017 01:14:18)
traktör sesi gibi :)

Ch4ylak => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (25.2.2017 06:56:40)
mod'lu bios yüklemediysen yüklemeni tavsiye ederim, bendeki xeon'lar boşta bile 3ghz'de çalışıyordu, bios sonrası düzeldi..

ques1 => Eldeki malzemelerden soğutucu sizce iş görür mü? (25.2.2017 14:02:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

mod'lu bios yüklemediysen yüklemeni tavsiye ederim, bendeki xeon'lar boşta bile 3ghz'de çalışıyordu, bios sonrası düzeldi..

yüklemedim g41 chipset direk desteklediği için
fakat faydasını gördüyseniz yükleyebilirim
orijinal biosu bozmak istememiştim

Sayfa: [1]