Cedric King
=> Bruma rize maçında kadroda yok
(17.2.2017 15:04:36)
Bruma sakat mı acaba
kelimelerleingilizce
(17.2.2017 15:07:04)
Ben de konu açmaya gelmiştim tam, ceza sınırında mı acaba Hakan Balta da yok. Umarım teknik direktörle ters düşmemişlerdir yoksa sıkıntı büyük
paker
(17.2.2017 15:07:27)
Ufak bir sakatlığı var hocam ağrılarından dolayı riskli olduğu için kadroya alınmadı
maicole
(17.2.2017 15:08:14)
O zaman yarın oraya mutlak bir puan kaybı yazın.
GANN1CUS
(17.2.2017 15:16:50)
SABRİ-CHEDJOU-AHMET-LİNNES
---TOLGA------DE JONG---
YASİN---JOUSE---RODRİGUES
--------POLDİ----------
Kanser olmaya hazır mıyız beyler?
Rize'yi yenmemiz için bendeki tek umut Kweuke'nin sakat olması, yoksa sneijder ve bruma'sız bu kadro anadolu takımına dönüyor.
Muhafız.
(17.2.2017 15:21:30)
quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUS SABRİ-CHEDJOU-AHMET-LİNNES ---TOLGA------DE JONG--- YASİN---JOUSE---RODRİGUES --------POLDİ---------- Kanser olmaya hazır mıyız beyler? Rize'yi yenmemiz için bendeki tek umut Kweuke'nin sakat olması, yoksa sneijder ve bruma'sız bu kadro anadolu takımına dönüyor. |
Sneijder yok mu?
LifesGood®
(17.2.2017 15:25:32)
Beşiktaş maçına saklıyor, kendini kanıtlamak istiyor haliyle ancak Rize'de yaşanacak bir puan kaybının telafisi artık gerçekten çok zor olur. Yine de yeni hocaya karşı futbolcuların hocanın gözüne ve kadroya girebilmek için daha azimli olacaklarını düşünüyorum ve Gs'nin puan alacağını düşünüyorum.
yunus626emre
(17.2.2017 15:27:37)
Gg
GANN1CUS
(17.2.2017 15:32:30)
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız. quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUS SABRİ-CHEDJOU-AHMET-LİNNES ---TOLGA------DE JONG--- YASİN---JOUSE---RODRİGUES --------POLDİ---------- Kanser olmaya hazır mıyız beyler? Rize'yi yenmemiz için bendeki tek umut Kweuke'nin sakat olması, yoksa sneijder ve bruma'sız bu kadro anadolu takımına dönüyor. | Sneijder yok mu? |
sakat
proteo
(17.2.2017 15:36:02)
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood® Beşiktaş maçına saklıyor, kendini kanıtlamak istiyor haliyle ancak Rize'de yaşanacak bir puan kaybının telafisi artık gerçekten çok zor olur. Yine de yeni hocaya karşı futbolcuların hocanın gözüne ve kadroya girebilmek için daha azimli olacaklarını düşünüyorum ve Gs'nin puan alacağını düşünüyorum. |
Futbolcuların öyle göze girme gibi bir derdi olacağını sanmıyorum, burada kendini kanıtlamaya çalışması gereken biri varsa o da tudor, futbolculara muhtaç. Ters düştüğü her oyuncu tavır almaya meyilli olacak, ayrıca son 3 yıl da sekiz hoca değiştirmiş bir kulüpte şu an, kısaca işi çok zor.
ExtrameBOY27
(17.2.2017 15:37:22)
quote:
Orijinalden alıntı: GANN1CUS SABRİ-CHEDJOU-AHMET-LİNNES ---TOLGA------DE JONG--- YASİN---JOUSE---RODRİGUES --------POLDİ---------- Kanser olmaya hazır mıyız beyler? Rize'yi yenmemiz için bendeki tek umut Kweuke'nin sakat olması, yoksa sneijder ve bruma'sız bu kadro anadolu takımına dönüyor. |
SABRİ-CHEDJOU-HAKAN-LİNNES
---SELÇUK------DE JONG---
YASİN---JOUSE---RODRİGUES
--------POLDİ----------
Şeklinde olur.. Rodrigues, yasin ve Bruma gibi top bende olsun gidersem giderim gitmessem kontrayı yersiniz cinsinden bir kanat olmadığı için takım oyununda cok sıkıntı olmaz.. Josue yeribe belki Selçuk geçirilip Tolga da oynatılabilir..
Sivri Biber
(17.2.2017 15:37:54)
Bruma tamamen Tudor'un tercihiyle kadroya alınmamış. Antrenmanda da topu kaybettikten sonra yürümemesi için Bruma'yı 3-4 kere uyarmış Tudor.
Yakında çıkar kokusu.
Edit: Aboov Quakerboy nedenini yazmış
Armindo Tue Na Bangna Bruma
herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.Quakerboy
samtiger
(17.2.2017 15:38:24)
Eren,Sneijder,bruma,Carole de yokmuş
ne diyorum
(17.2.2017 15:39:30)
Tudorun kadroya almadığı söyleniyor. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.
EsRaRenGiZ41
(17.2.2017 15:42:59)
Dedikleri dogruysa Tudor'un .....Lan o zaman Selcuk,Sabri falan niye var onları da alma..
GANN1CUS
(17.2.2017 15:45:36)
Hakan'da alınmamış kadroya.
Eski Açık Sarı Desene
(17.2.2017 15:47:53)
Podolski'yle Muslera'da alınmazsa kadroya 2 anadolu takımının mücadelesini izleriz
captain_turkiye
(17.2.2017 15:51:47)
quote:
Orijinalden alıntı: Sivri Biber Bruma tamamen Tudor'un tercihiyle kadroya alınmamış. Antrenmanda da topu kaybettikten sonra yürümemesi için Bruma'yı 3-4 kere uyarmış Tudor. Yakında çıkar kokusu.
Armindo Tue Na Bangna Bruma herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.Quakerboy |
Hem Bruma'ya hem diger oyunculara "dedigimi yapmazsaniz isminize bakmak, kadroya almam" demek istemis. Riskli bir karar ama basarili olursa hem Bruma hem diger oyuncular biraz toparlanir. Takimda uzun suredir bir oterite boslugu vardi.
xginxa
(17.2.2017 15:52:01)
Bruma kart sınırında değilmiş.
Sivri Biber
(17.2.2017 15:55:14)
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye quote:
Orijinalden alıntı: Sivri Biber Bruma tamamen Tudor'un tercihiyle kadroya alınmamış. Antrenmanda da topu kaybettikten sonra yürümemesi için Bruma'yı 3-4 kere uyarmış Tudor. Yakında çıkar kokusu.
Armindo Tue Na Bangna Bruma herhangi bir sakatlığı yok. hoca tercihi ile kadroya alınmadı. tudor kendisini takım oyununa uyması gerektiği konusunda uyarıyordu. henüz ilk antrenmanda kenara çekip fırçalamıştı. yine de kadroya almaması sürpriz oldu.Quakerboy | Hem Bruma'ya hem diger oyunculara "dedigimi yapmazsaniz isminize bakmak, kadroya almam" demek istemis. Riskli bir karar ama basarili olursa hem Bruma hem diger oyuncular biraz toparlanir. Takimda uzun suredir bir oterite boslugu vardi. |
İşte bunun Sabri, Semih, Selçuk üçlüsüne de yaparsa tadından yenmez.