Crookshanks0
=> 120+ ne yapmalıyız gelin tartışalım
(3.2.2017 23:48:14)
merhaba arkadaşlar.
110-145 arası netlerim. tabi denemesinden denemesine çok değişiyor. yüzde 90 120+ geliyor ama. sosyal ve dil bilgisi konu çalışmadım yorumları yapıyorum.
siz ne durumdasınız nasıl çalışıyorsunuz. ben netlerimde eylülden beri pek artış göremiyorum açıkçası. şuan da deneme mi çözsem ful yoksa soru bankası mı bitirsem diye tereddütteyim. siz ne durumdasınız? ne önerirsiniz?
iDenis
(3.2.2017 23:52:48)
Sakın daha soru bankası yaprak test vb çözme. Tek yapman gereken deneme çözüp eksiklerini öğrenmek gözden geçirmek.
Edit: tabi ki eksik olduğun konu hakkında birkaç test çözebilirsin
Crookshanks0
(3.2.2017 23:56:47)
büyük oranda eksiklerimin farkındayım hocam. matematikten karekök bitirmek istiyorum ama önümüzdeki hafta. onun haricinde bireyin ince soru bankalarını bitirmeyi düşünüyordum. sizin yorumunuz biraz fikrimi değiştirdi. her biri bir haftada filan bitiyor. çözmeyeyim mi sizce
iDenis
(4.2.2017 00:04:25)
quote:
Orijinalden alıntı: Crookshanks0 büyük oranda eksiklerimin farkındayım hocam. matematikten karekök bitirmek istiyorum ama önümüzdeki hafta. onun haricinde bireyin ince soru bankalarını bitirmeyi düşünüyordum. sizin yorumunuz biraz fikrimi değiştirdi. her biri bir haftada filan bitiyor. çözmeyeyim mi sizce |
Hocam tabi ki çözün ama hedefiniz yüksekse son 1 ay hergün deneme çözülmesi gerek. Zaman, stres sıkıntısını, sınavı çözerken sıkılmayı bunalmayı, peşpeşe dersleri çözmenin çözemediğin soruya geri dönmenin bunların hepsine alışma ve üstesinden gelme sadece deneme çözerek oluyor. Tabi ki kitap çözün ama deneme öncelikli olmalı. Günde 2 deneme çok yorucu olabiliyor ama en azından 1 tane şart
Kara Komite
(4.2.2017 00:18:37)
Neredeyse her rehberlik hocası konu çalışmayı bırakmayın diyor. Deneme çözmek de tabiki önemli ama eksiğin olduğu konuları en iyi sen bilirsin üstüne gitmen gerek bu konuların
geçen sene okulumuzda 400. çıktı ama denemelerde 110-115 yapıyordu. Olduğumuz denemelerin ygs ile uxaktan yakından alakası yoktur. Deneme hız kazanmak için çözülür. Ösym yüzlerce hocayı aylarda çalıştırıp sınav hazırlıyor, biz 1 haftada hazırlanan denemeyi çözüyoruz.
Herr Professor
(4.2.2017 00:32:54)
Hocam 135+ sabitleyenin konu eksiği yoktur bence bende 120 lerde kaldım coğrafyam ve dil bilgisinde ciddi eksiklerim var felsefede bazen kaçabiliyor geoda da analitik 0. ben bu eksiklere yüklenicem şimdi sadece deneme kasarsan eksikliklerini tamamlayamazsın ve sınavda çözsen bile hızlı yapamayacağından zaman kaybı olur.
Mat netin +30 sa bence karekökü bitirmeye gerek yok ki sınavda fulleyebilirsinde.