İhtiyaçtan yazılık (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
AdolfFeedler => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 02:20:49)
Bunca zaman ne yaptım diye düşünüyorum bazen. Yaşım küçük olmasına ramen ciddi düşünüyorum. Hayatımı bilgisayara adadım, odamdan hiç çıkmadım... Bazen çok yakın arkadaşlıklarım oldu ama sıkıldığım için hepsinden uzaklaştım. Ailemden uzaklaştım. Ailem bana okadar değer verirken ve her istediğimi alırken ben onlardan uzaklaştım. Aile sevgisi görmemiş insanlarla tanıştım, beni kıskanan insanlarla tanıştım. Anladım ailemin değerini... Bazen yatağımda uzanmış tavanı seyrederken buluyorum kendimi. Çok düşünüyorum.. Bazen yalnız kalmak istiyorum; bazen çevrem insanlarla dolsun istiyorum. Değer verdiğim kişilerin bana değer vermediğini görüyor, üzülüyorum.. Hep yalnız kaldım, buna okadar alıştım ki bazen insanların dediklerini duymuyorum. Bazen sitem ediyorum. Nefret ediyorum hayatımdan, sonra istediğim herşeye sahip olduğunu olduğunu hatırlıyorum.. Dönüp bakıyorum geriye, bunları elde etmek için hiçbirşey yapmamışım. Soruyorum kendime; Bunca zaman ne yaptın?

uchiha69 => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 02:50:03)
Kalp tatmin olmuyor.Kalbe yönelmek gerekiyor biraz da.

Muhabbet duygusu kalbi bir nebze olsun doyuruyor.Ama ben bu muhabbet duygusunu nedense daha çok kitaplardan ya da animelerden,dizilerden alıyorum. Örneğin bir annenin çocuğuna beslediği duygular ona samimi davranışları beni etkiliyor.Ya da arkadaşına destek olman , fedakar olman gibi.Çok örnek var bunlarla ilgili.

Ama önemli olan bundan sonra başlıyor.Bu muhabbet,sevgi duygusunu hissettikten sonra bunun geçici olduğunu sonrasında kalbinin yine can sıkıntısından müteessir olacağını düşünüyorsun ya da ölüm gerçeğinden dolayı bunun sona ereceğini , her şeyin anlamsız olduğunu düşünüyorsun.Burada ise benim için Allah inancı devreye giriyor.O zaman biraz daha rahatlıyorum ve mutlu oluyorum.

Kalbi yaratan Allah.Elbette kalbin ihtiyacını giderebilecek güç onda var.Sonuçta kendi eseri ne de olsa.

Bazı sebeplerden dolayı çok mutlu oluyorum.o zaman ise bana bu duyguyu yaşatan Allah acaba cennette ne gibi güzel duygular yaratmıştır diye düşünüyorum.

Neyse çok yazmıyım.Biraz da karışık oldu.Ama kalbine biraz daha önem vermeni öneririm.

Bir de insan ne ile yaşarı okumanı öneririm.Yukarıda bahsettiğim etkilendiğim olaylardan biri orada geçmişti.

Bir de son olarak eğer müslümansan insanlardan çok fazla beklenti içine girmemeni öneririm.eger bir şey bekleyeceksen de bu nankörlük olsun.Çünkü insan başka bir insana çok dar bir pencereden bakar.Küçücük bir hatan o insanın senin hakkındaki düşüncelerini 180 derece değiştirebilir.

Molotov Cocktail => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 02:56:23)
Cevaplarını yanlış yerde arıyorsun genç kardeşim.

MoRTaLSouL => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:01:26)
Obsesif Kompülsif Bozukluk (OKB) ilerlerse şizofreniye kadar gider.

Klasik olacak ama takam kafana.

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:09:30)
oturdum dinliyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:10:18)
yaşadığım kafa lsd tribine eşdeğer

AdolfFeedler => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:12:37)
Yardım aramıyorum. Anlatmak istedim sadece. Ne kadar yardım etseniz de, ne kadar denesem de degisemem

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:32:47)
quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

ahahhah sjsjjdfhsd

hem avatar hem bu resim muhteşem olmuş

BUHAUAHUBAUAHAU

GhoryWarrior => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:35:08)
Bak yemin ediyorum ihtiyaçtan yazlık diye okudum ve eşi, annesi, babası... yazlık isteyen ama almak istemeyen birinin konusu sandım. Ama o da ne bir baktım hem ben yanlış okumuşum hem başlık yanlış

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:35:15)
quote:

dalga geçmen bile sempatik geliyor

HHAUSHSUHZUZHZ BANA DA HUHYBAYAHHAH

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 03:37:47)
quote:

ULAN NE ADAM YAA

bidüsün => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 04:53:38)
Ahah severiz böyle yaratıcı trolleri, her konuya resimle yanıt versene

Fëanor_ => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 05:02:57)
Bende yazlık diye okudum. Satılıktır diye geldim. Umduğumu bulamadım :(

Arcatera => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 05:04:46)
Merak etme geçer zamanla.

Guest-C9411D68E => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 11:42:51)
quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

Ahah severiz böyle yaratıcı trolleri, her konuya resimle yanıt versene

o biraz zorlar :(

Paprikari => İhtiyaçtan yazılık (24.01.2017 11:56:38)
5 vakit nmz basla kardes iyi bir terapidir.

AdolfFeedler => İhtiyaçtan yazılık (25.01.2017 17:04:05)
Düşüncelerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. Saçma sapan yorum yapanlarada forumun özel mesaj kısmının olduğunu belirtmek isterim

AdolfFeedler => İhtiyaçtan yazılık (21.03.2026 14:22:32)
Neredeyse 10 yıl oldu, geçmedi hocam. Yıllar geçti, hiçbir şey değişmedi.

Sayfa: [1]