Şimdi Ara

viesman vitopend 100 yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar viessman vitopend 100 kombinin musluk suyu için olan düğmeyi sürekli 2 ile 3 arasında açık tutuyorum. Akşam ise petekler için olan düğmeyi açıyorum. Kombi ateşleme yapmıyor ve petekleride ısıtmıyor özetle; çalışmıyor. Fakat musluk suyu düğmesini kapatıyorum, petekler için olan düğmeyi açıyorum bu sefer Kombi ateşleme yapıyor ve petekleride ısıtıyor. Geçen sene böyle bir sorun yoktu. Arıza ne olabilir acaba?



  • su akış sensörü takılı kalmış olabilir.kullanım suyu düğmesini çevirdiğin anda çeşmeler kapalı olsa bile kombi çeşme konumunda çalışmaya başlıyor mu ?
  • yuniskravkaz Y kullanıcısına yanıt
    1-2 gündür kombi normal çalışmaya başladı.
    Çeşmeler kapalı olsa bile sıcak su düğmesini 0'dan 2,5 konumuna getirdiğimde kombi çeşme konumunda çalışmaya başlıyordu ve sanırım 55 derece gibi bir sıcaklığa geliyordu sonra çalışması duruyordu.
    Enteresan olan, musluk ve petek düğmeleri sıfır konumunda iken; kombiyi reset düğmesinden kapatıyorum ve sonra reset düğmesinden kombiyi tekrar açıyorum, kullanım suyu düğmesini 2,5 konumuna getiriyorum hemen ardından petek düğmesini 2 konumuna getiriyorum peteklere sıcak su veriyor. Yani kombi sağlıklı çalışıyordu.
    2-3 saat sonra deneme için her iki düğmeyi sıfır konumuna getiriyorum ve kullanım suyu düğmesini 2,5 konumuna getiriyorum hemen ardından petek düğmesini 2 konumuna getiriyorum peteklere sıcak su vermiyordu.
    Yine tekrar resetliyorum önce kullanım suyu düğmesini 2,5 konumuna getiriyorum hemen ardından petek düğmesini 2 konumuna getiriyorum peteklere sıcak su veriyor. Resetlemezsem petek suyunu ısıtmıyordu. Digital ekranda hep musluk resmi görünüyordu.
    Dediğim gibi 1-2 gündür kombi normal çalışmaya başladı. Denemelerimde sorun görünmüyor, şimdilik. Ama bu sorun neden yada hangi nedenlerden olur fikirlerinizi ve çözümü belirtirseniz yinede sevinirim. İlginiz için çok teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.