Şimdi Ara

>>Asus Rog PG279Q Takaslıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takaslık Asus Rog PG279Q

    Elimde bulunan Asus Rog PG279Q İps monitörü takaslamak istiyorum. Detaylar aşağıdadır. Lütfen okumadan teklif yapmayınız.

    165HZ - 2560X1440 - 27" Ips LED - GSync - 3D - Hoparlör - Display Port - Hdmi

    Sadece takaslıktır kesinlikle satılık değildir.

    + Ürün satın aldığımda Vatanbilgisayar'a da yeni gelmiş olduğundan son firmware yani yazılım yüklü haldedir.
    + Sadece İstanbul içi takaslıktır. İstanbul dışı hem monitörü hem ücreti önden gönderip sonra ürünü almayı kabul eden olursa takaslarım.
    + Yok yok olup eksiksiz en üst düzey diyebileceğimiz bir monitördür.
    + Vatanbilgisayar'dan nakit olarak satın aldığım eksiksiz ve hatasız monitörümü keyfe keder takaslamak niyetindeyim. Amd sisteme geçme niyetim bulunduğundan Freesync monitörler önceliğimdir.
    + Ölü piksel, ışık akması sızması vs. akla gelebilecek tüm problemler dahil hiçbir problemi yoktur. Tertemizdir ve çok çok memnun olarak kullanıyorum. Kablosundan jelatinine en gereksiz kağıdına kadar gerçek anlamda %100 eksiksiz kutuludur, faturalıdır ve garantilidir.
    + Amd sisteme geçme ihtimalim olduğundan MG279Q MG278Q, PG348Q veya özellik olarak bunlara denk LG, Samsung ya da daha üzerinde bir monitör ile takaslamayı düşünüyorum.
    + Monitörüm daha bir aylık değildir ve takas olursa teslim alacak olan arkadaşa fabrikadan evine sıfır nasıl geliyorsa o şekilde teslim edeceğim.
    + Takas teklifinde bulunmayı düşünen arkadaşlar öncelikle aynen ilanımda olduğu gibi monitörleri hakkında detay verip sonra düşündükleri fiyat farkını yazarlarsa vakit kaybı yaşamamış oluruz.
    + Çok çok memnun olarak kullanıyorum, hiçbir acelem ya da muhtaciyetim yok kesinlikle söylüyorum satılık değildir. Zarar ettirecek hiçbir teklife de sıcak bakmıyorum.
    + Tamamen aynı şartlardaki ürünlerde sıfır fiyat farkını takas için baz alabilirim diğer türlü ürünlerde daha da üzerinde bir fark çıkabilir. Bu koşulu uygun bulmayanlar teklifte bulunmasın.

    >>Asus Rog PG279Q Takaslıktır


    Bu ilan forum kuralları hariç yorumlara kapalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 2 Aralık 2016; 14:30:57 >







  • Satmayı düşünürseniz pm bekliyorum hocam.
  • Satmayı düşünmüyorum maalesef. Satılacak bir ürün değil. Temiz ve sorunsuz İps monitör bulmak zor. Çok çok memnun olduğum bir ürün ama Amd sisteme geçme ihtimalim olduğundan sadece aynı temizlikte yine sıfırdan ayırt edilemeyecek aradığım monitörler olursa aradaki fark noktasında da anlaşırsak takas yapmayı düşünüyorum.
  • PM
  • 3d vision 2 destekliyorsa benim monitorum + tl verebilirim ekranım 24 asusu vg248qe 1 yıl daha garantisi var jelatinleri üzer,nde duruyor cok temizdir.
  • Shinley S kullanıcısına yanıt
    Sen senin vg248qe i bana sat hocam :)
    Dusunursen pm beklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretim hangi hangi yıl hangi ay kardeşim ? 2016 ilk çeyreğinde üretilen ürünlerin genelinin sorunlu olduğunu biliyorum. Bu monitör satılacak bir ürün değil çünkü. hele ki amd ye geçmek hiç mantıklı değil bu üründen sonra.
  • Eylül'ün sonunda Vatan Bilgisayar'a teslim edilmiş. Kutusu'nun üzerinde yazan o. Monitörde herhangi bir sorun yok. Sorunlu diye biliyorsun. Hangi temele dayalı olarak sorunlu diye biliyorsun ve sorunu neymiş? Ben zaten satmıyorum, sadece takas düşünüyorum. Freesync monitörlere geçmek istiyorum çünkü ekran kartımı ve sistemimi de Amd'ye çevireceğim. Bu arada ürüne pek çok güzel teklif geldi. Ürünün sorunsuz sıkıntısız ve benim üründen memnun olmamın da etkisiyle tam olarak aklıma yatmayan teklifleri kabul etmedim. Sorunlu bir ürün olsa zaten hiç takas için ilana koymaz garantiye gönderirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 20 Ocak 2017; 13:11:34 >
  • Satıcı öyle bir anlatmış ki bi an kendimi bulunmaz hint kumaşı ilanı okuyor sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulaşılma ciğer ilanı okumuşsun farklı yorumlamışsın. Murdar de geç. Takılma fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.