Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
razorr8 => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 21:57:59)
öncelikle merhaba forumdaşlar kız ile aaynı okuldayız, aramızda 1yaş fark var. Gerçekte baya iyi sohebt ediyoruz vakit geçiyoruz fakat w.apptan konuşurken baya soguk mesajlar alıyorum bazen gülüyor falan ama ben ona böyle iğneleyici onu sevdıgımı hafiften çıtlatan mesajlar atınca falan karşılık alamıyorum, neden böyle oluyor neyi yanlış yapıyorum var mı fikir verbilecek.

Tom Hagen => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 21:59:53)
Cunku aslinda vatsaptan konusan o degil. Kuzenine yazdiriyor ve gercek telefonundan baska biriyle konusuyor.

There goes your life => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:00:32)
kızın kafası karışık yada istemiyor reeldede seni tersleyebilecek kadar cesaretli değil veya yalnız kalmak istemiyor.

razorr8 => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:04:35)
quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

kızın kafası karışık yada istemiyor reeldede seni tersleyebilecek kadar cesaretli değil veya yalnız kalmak istemiyor.

5dk girmeyince nerdesin, veya beni reelde göremeyince nerdesin sen yaa veyahut her sabah günaydın mesajı falan istemedigini düşünmüyorum

Elric. => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:07:19)
Gerçekte neler konusunda konuşuyorsunuz

UçamayanZüperGahraman => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:10:51)
Okulda seni kullaniyor,wpde olmak istedikleri ile konuşuyor. olay bu bence.

zero fear => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:14:36)
quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

Cunku aslinda vatsaptan konusan o degil. Kuzenine yazdiriyor ve gercek telefonundan baska biriyle konusuyor.

mmadmurat => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:18:53)
bende de tam tersi. wpp'ta muhabbet bitmiyo reelde muhabbet başlayamıyor çıldırıcam

razorr8 => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:19:49)
quote:

Orijinalden alıntı: mmadmurat

bende de tam tersi. wpp'ta muhabbet bitmiyo reelde muhabbet başlayamıyor çıldırıcam

o kolay ya sana bağlı resmen ağzın laf yapıcak kızlar zaten ayak uyduruyor

razorr8 => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:22:19)
quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Okulda seni kullaniyor,wpde olmak istedikleri ile konuşuyor. olay bu bence.

w.app son gorulmesi genelde bana atıp çıkma tarzında, ben de soguk yapınca w.app'tan neyin avr diye soruyor acaba konuşsam mı kızla böyle böyle diye

OceanMaster => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 22:25:11)
Friendzone ya da yedek kulubesine almış demek ki..

onurmaurer => Reelde sorun yok w.app'ta konuşamıyoruz , var mı ayrdımcı olacak (21.10.2016 23:23:54)
Bence en guzeli. Reel de yasayın. Telefon falan ilişkiyi yer. Kızın üstüne gitme bu konuda

Sayfa: [1]