peugeot 3008 mi megane sport tourer mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Araç tercih-kıyaslama
Mesaj
zmbrtı => peugeot 3008 mi megane sport tourer mı? (11.10.2016 23:47:32)
selamlar arkadaşlar max 55000tl ye dizel otomatik araç arıyorum. seçeneklerim peugeot 3008 1.6 hdi auto6r
renault megane sport tourer 1.5dci edc
varsa bu fiyata önerilerinizi bekliyorum

E.Kalkan => peugeot 3008 mi megane sport tourer mı? (25.1.2017 13:22:07)
4 ay olmuş, kimse bu ikiliyi kıyaslamamış belli ki... bende 60k bütçeyle bu ikilide alım listesinde mevcut.

3008 için;

daha önce 308 auto6r kullandım. vites geçişleri ve sert direksiyon harici memnundum. 3008 de vites olarak aynı 308 le. Vites ilk kalkışlar haricinde sorunsuz diyebilirim. İstanbul trafiğinde dur kalk çok olduğu için 1. viteste silkeleme olayı oluyor ve biraz rahatsız ediyor. sert direksiyon otoyolda iyi ama aracı park ederken zorluyor.

Megan ST;

megan 3 kullanmadım ama clio otomatik kullandım. vites geçişleri sarsıntısız çok güzel. renoların direksiyonu yumuşaktır oda güzel. ama edc şanjıman çift kavramalı ve sorun çıkarırsa pahalıya patlar. alırken iyi baktırmak gerek.

donanım olarak 3008 de cam tavan, çok geniş iç hacim, büyük eşya gözleri, kaliteli malzeme, yüksek sürüş pozisyonu, akıllı bagaj bölmesi, donanıma göre xenon ve koltuk ısıtma, hayalet gösterge gibi güzel yanları var. Megane da sunroof, geniş yüklemeli bagaj, anahtarsız giriş ve çalıştırma, donanıma göre xenon ve gündüz ledi, makyajlı kasada 17 jant var.


bu iki araç ta birbirine rakip olamasa da en iyi seçenek iki aracıda görüp test sürüşü yaptıktan sonra içine sinen hangisi ise onu almak. yaza bu ikisinden birini tercih edeceğim bende. ama i30 da aklımda.

Sayfa: [1]