Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Kitap >> Kitap Önerileri/Tavsiyeleri
kun_agüero_16 => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (10.10.2016 17:05:46)
arkadaşlar hem forumda hem başka yerlerde Stephen kingin bazı kitaplarının kara kule serisiyle bağlantılı olduğunu gördüm,duydum ama ne kadar bağlantı var mesela okumayı ,konuyu kavramayı etkileyecek düzeyde mi? Kara kule serisini okumadım ,konusunu bilmem ve okumayı da düşünmüyorum .

22/11/63
Kubbenin altında
Mahşer
O
Medyum
Doktor Uyku
Bay Mercedes
Kim bulduysa onundur

Bu kitaplarını okuyacağım kafamda liste yapıp.sorum kara kule serisiyle bağlantısı olan var mı listemde varsa bile okuma zevkini ,anlamayı etkileyecek düzeyde mi ? şunu okuma diyeceğiniz var mı ?

Tobizume => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (10.10.2016 18:49:32)
Mahşer dışındaki kitaplarda fazla bağlantı yok.Genelde Kara Kule'yi anımsatan olaylar olur bu şekilde Kara Kule'ye bağlanır.Mahşer'de ise Kara Kule'deki düşmanımız bu kitapta da yer alıyor.Kara Kule'yi okumadan önce Mahşer'i okumanız gerekiyor,tersi bir durum geçerli değil.

kun_agüero_16 => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (11.10.2016 17:01:15)
o zaman sıkıntısız hepsi okunabilir değil mi? mahşer için kafam biraz karışıktı o da okunur o zaman herhalde

Tobizume => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (11.10.2016 18:10:04)
Tabi sıkıntı olmaz.

kun_agüero_16 => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (11.10.2016 18:32:37)
cevaplarınız için teşekkürler hocam

yunus626emre => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (12.10.2016 07:30:31)
Aslında bütün kitapları bağlantılıdır Kara Kule ile. Bütün doğaüstü olaylar hep Kule'nin etkisidir.
Hatta hayatı bile

Ama özellikle Mahşer ve Korku Ağı geçiyor kitapta

bagavir => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (19.10.2016 23:36:09)
Hemen hemen bütün kitapları bağlantılıdır ki King'in bütün kitapları birbiriyle bağlantılı zaten.
Ama diğer kitaplarını okumadıysan bile direk Kara Kule serisine başlayabilirsin, anlayamadığın kısımlar olmaz.

mgrosso451 => Kara kule serisiyle bağlantılı kitaplar (25.10.2016 20:12:01)
Korku ağı kitabıda bağlantılı sayılmaz ama ortak karakter var .

Sayfa: [1]