Şimdi Ara

OTOPARK.Com daki AND Focus RS i Pert Etmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
5
Favori
37.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kurumsallaşmak adına yola çıktığı arkadaşlarını yoldakilere sattıkları için o günden beri bana itici ve antipatik geliyorlar ama yinede fazla alternatif olmadığı için videolarını izleyip beğenmeye devam ettim. Doğan kabak sayesinde kanal yeni bir soluk geldi, çok daha samimi ve içten anlatım tarzı var izlerken sıkılmıyor insan.

    Otopark forumuna açılan konuyu silip kaldırmışlar, bu yaptıkları bence doğru değil insanlık halidir kaza yapışmış bunu takipçilerinden neden gizliyorsun, zaten herkesin haberi olacak. Belki de ford izin vermemiştir marka imajı zedelenmemesi için bilemiyoruz, geçmiş olsun.
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun And'a ve tüm Otopark ekibine...

    Arkadaş adamın pistte kaza yapması kadar normal bir olay olabilir mi? Adı üzerinde zaten pist bu. Aracın sınırlarını belirli kurallar ölçüsünde zorlarsın. E kazanın da nerede nasıl geleceği hiç belli değil. Bahsedilen araçla kaza yapMAMAMAK marifet değil ki. Versinler o aracı bana, sakin sakin sürer, kaza riskini sıfıra yaklaştırırım. O zaman mı çok başarılı şoför olacağım?

    Diğer meseleye gelirsek; yok akşam kırmızı ışıkta geçmişler, çakallık yapmışlar vs. Böyle bir şeyin olacağına ihtimal dahi vermiyorum ama kul yapısı hata yapabilir. Belki sarı yanıyordu ve geçerim diye düşündü vs vs. Harun Taştan vs. gibi abudik gubdik çakallar varken And beyefendiliği ve tarafsızlığıyla işini layıkıyla yapmakta.
  • And'a buyuk gecmis olsun kaza bu hepimizin basina gelebilir,usta sofor iyi sofor kaza yapmaz mantigi pek olgun bir dusunce degil.
    Dogan Kabak'a gelirsek kendisinin incelemelerini pek sevmiyorum doygun gelmiyor otoparka katkisi nedir cok basit artik otoparka test arabasi geliyor yurt disindan lansman geliyor firmalar davet ediyor bunun sebebi Kabak ve otomobil basininda taninmasi yarin ayrilsa otopark yine zora girer.Gun gectikce kurumsallasma adi altinda testlerin ve sohbetlerin soguklasmasi eski testlerin silinmesi yola ciktigin ve zamaninda videolarda olan insanlari silmen ne bileyim bence pek dogru degil ama otopark boyle bir sicrayis yapmak istedi eskiden sohbet hos gelirdi cana yakin incelemeler var diye seyrederdim artik normal bir kanaldan farki yok olsada olur olmasada olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun And'a. Şöyle bir konu da bile kin nefret kusanlar var tek kelimeyle yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimden bir 'has' dedim. Umarım maddi olarak bir sıkıntı yaşanmaz çünkü iyi olan her şeyin birer birer gitmesinden sıkıldım. OTOPARK.com da gitmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Son durum nedir.
  • sitede kaç gündür eski haberler duruyor, demek ki bu kazadan dolayı ilgilenemediler..
  • Geçmiş olsun, zamanında az testlerini izlemedik.
    Umarım pist için kasko veya benzeri bir güvencesi vardır.
  • And reise geçmiş olsun,buradaki gerçek ve kaliteli kitle onun yanında.Zaten beğenilen yorumlar buradaki aklı başında insanların gerçekleri görmedeki yetilerini gösteriyor. Allah başkasının acısına sevinenlerden bizleri uzak tutsun.
  • Olay nedir arkadaşlar?Bilgilendirir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da takip ettiğim tek otomotiv kanalıdır. Bazen reklam kokan tanıtımları olsa da camiadaki en kaliteli ve dürüst yorumları yaptıklarına inanırım.
    And kardeşime de geçmiş olsun. Daha sabah Type-R videosunun tekrar izlemiştim.
  • Öncelik geçmiş olsun. Testler sırasında bu tip kazalar olabilir, ünlü top gear vs ekipleri de bu tip kazalar yapmıştır.

    Sadece şunu demek istiyorum;

    And biraz kontrolsüz risk alıyor, hatta sinan'ın sağ koltukta rahatsız olduğunu hissettiğim videolarına bir kaç kez rastladım. Hangi testler idi hatırlamıyorum şimdi.

    Testler de gerçekten güzel bilgiler veriyorlar haklarını vermek lazım ama diğer taraftan ikisininde ukala/şımarık tavırları zaman zaman rahatsız edici oluyor.

    Tabi ki bu benim kanaatim, burayı okuyorlarsa bir öz eleştiri yaparlar umarım. Takipçi sayılarını arttırmak isterlerse biraz daha genele hitap eden bir üslup işe yarar.
  • Hollanda çikolataları fazla geldiyse demek ki
    arabaya yazık olmuş üzüldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: triptister

    diyelim ki and kötü şoför.. Hanginiz m5,911 yada focus rs kullanıp yolda tutabildiniz? Laf ederken ayna bakalım,üzülmeyelim.



    Geçmiş olsun and arkadaşımıza

    La öyle deme deme demeee

    Bizim foruma üye olan arkadaşlar aslında yarış pilotu


    Hepsinin bırak m5 , m6 kariyeri var.

    Adamlar 911 den , tut da mercedes sLR den tutta her türlü yarış otomobilini kullanmış arkadaşlar.


    Hergün gta da o kadar araba sürüyorlar. Artık belli bir bilgi birikim yapmışlardır kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan


    quote:

    Orijinalden alıntı: triptister

    diyelim ki and kötü şoför.. Hanginiz m5,911 yada focus rs kullanıp yolda tutabildiniz? Laf ederken ayna bakalım,üzülmeyelim.



    Geçmiş olsun and arkadaşımıza

    La öyle deme deme demeee

    Bizim foruma üye olan arkadaşlar aslında yarış pilotu


    Hepsinin bırak m5 , m6 kariyeri var.

    Adamlar 911 den , tut da mercedes sLR den tutta her türlü yarış otomobilini kullanmış arkadaşlar.


    Hergün gta da o kadar araba sürüyorlar. Artık belli bir bilgi birikim yapmışlardır kesin

    Aynen öyle hocam.Herkes iyi araba kullandığını düşünür ancak iş piste gelince olayın rengi değişiyor.Ben de hiç piste çıkmadım.Saniyelik bir direksiyon hamlesi ölüme götüreceğini bilemiyor arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • gerçek test arabanın limitini zorlayarak yapılır,,adam işini doğru yaptığı için takdir edileceğine eleştiriliyor,,,tuhaf kafa yapısı olan bir memlekette yaşıyoruz
  • Geçmiş olsun,en iyi pilotlar bile kaza yapabiliyorken şöförlüğe laf etmek ne kadar doğru bilemiyorum aynı şekilde milyon dolarlık arabalar bile kaza yapıyorken "Focus o kadarda iyi yol tutmuyormuş ehehe" demek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi techturkeydende takip ettiğim kadarıyla olayları sıralayalım. Bu konuyuda mutlaka okursunuz. Alınmak, gücenmek yok.




    Forumdan bir çok kişi gece yarısı görüyor aracı. Sürücüsü And veya Sinan değil. Arka planda çalışan elemanlardan. Gazlıyor bu arkadaş. Işığa yaklaşırken fotoğrafı çekiliyor. Bu arada kırmızı ışıklarda durmadığını belirtiyorlar. Ekip öğle arasındayken(veya işleri varmış) araç boş durmasın diye(Kendi ifadesi) And aracı alıyor. Pistte ne olduğunu anlayamadan kaza yapıyor.

    Otopark forumunda konusu açılıyor. Konuda And'ın boş durmasınlı konuşmaları geçince konuyu siliyorlar. Techturkeyde rsin ışığa doğru yaklaşırken çekilen fotoğrafına yorum yapıyor otopark ekibine ait olan üyelikten. "Araç fren yapıyor ışıklarını görmüyor musunuz?" diyor. Ama fren ışıkları yanmıyor zaten. Fena şekilde kapak oluyor o arkadaş. Ve ergen gibi atarlanıyor forumda. Otopark ekibininde adını karalıyor yani.



    Kişisel yorumum:
    Kaza yapılmış olabilir. Talihsiz yorumda yapılmış olabilir. Sonuçta şu forumda kime verseler aracı "boş durmasın, zamanım varken gezeyim" diye düşünür. Bunda yanlış bir şey yok bence. Kurumsallığa yakışmıyor o ayrı konu. Forumunuzdaki konuyu silmekte size yakışmadı. Kaza yapmış deyip gülenler yüzünden kurumsallığınıza leke getirmemeliydiniz. O onların terbiyesizliği.

    Sizin adınıza asıl leke düşüren arkaplanda çalışan ekibiniz. 18 19 yaşındaki çoluk çocuğun eline test arabasını verip gazlattırıyorsunuz. Sağda solda ışıkta geçiyorlar, cadde de gazlıyorlar. Siz bunların doğruluğunu araştırmak yerine başka forumlarda fotoğrafı gördüğünüz halde yanlış yorumluyorsunuz. "Fren yapıyor görmüyor musunuz?" deyip üste çıkıyorsunuz ancak fren ışığı falan yanmıyor. Kısaca kurumsallığıda geçtim doğrudan rezil oluyorsunuz. Eğer bu mesajı siz yazmadıysanız ve haberiniz yoksa foruma girip bulabilirsiniz. Techturkeyde konusu var 17 sayfa.

    Geçmiş olsun. Kaza herkesin başına gelebilir. Önemli olan yaşanılanlardan ders çıkartmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam araç daha Türkiye'ye gelmedi büyük ihtimal bayi aracıdır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.