Şimdi Ara

İnternetten telefon alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknosa, vatan vb mağazaların fiyatları neredeyse hep aynı. Ancak burada tavsiye verilirken atıyorum 1000 tl ye kadar telefon denilince, birsürü tavsiye oluyor. Mağazalara gidip baktığımda ya o telefonlar yok ya da fiyatların ilgisi yok. İnternetten telefon alımı ne kadar güvenli? Anneme telefon alacağız, 700-750 ye kadar düşünüyorduk ancak o fiyat aralığında mağazalarda iyi telefon yok. Burada tavsiye olarak birçok model oluyor.

    Mesela internetten telefon alınca ne garantili oluyor? Ya da sahte telefon gönderme ihtimalleri yok mu?

    Anneme, maksimum 5 inc, fiyatı uygun, az biraz sağlam, whatsapp müzik dinleme facebook fotoğraf çekimi az biraz iyi olan, hemen hafızası dolmayan birde donma kasma yapmayan bir telefon almak istiyorum. Eskiden samsung grand lar varmış yazıları epey büyükmüş, bir yakınımızda gördü beğendi ama o telefon şuan yok zaten.



  • Sene olmuş 2016.Bu devirde aslında mağazadan alınır mı ? Hepsiburada da fiyatlar iyi şu aralar.Zaten tüketici hakları gereği bir sıkıntı olursa 15 gün içinde koşulsuz değişim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 27 Eylül 2016; 12:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ama mağazadan bile alınca iade etmek istediğimizde tüketici hakkı bilmeden çalışan personeller olduğu için , internetten alıma güvenemedim. Alacağım olsa olsa en fazla bin liralık telefon olsun, sıkıntı yaşayıp uğraştırsın istemiyorum o yüzden yani.
  • Siz bilirsiniz aynı ürüne yok yere 150-200 lira fiyat farkı vermek istiyorsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.