Şimdi Ara

Digiturk Play Kanal içerikleri ve Kaliteleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Euroleague izlemek için Digiturk play Spor Extra paketi satın almak istiyorum ancak kafama takılan bir kaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.

    1- Digiturk play kanallarına ulusal kanallar dahil oluyor mu? Eğlence paketinde Film ve dizi kanalları mı var yoksa Dsmart blu gibi bir paket mi?

    2- Spor extra paketi alan birisi eğlence paketinin üst paketi olduğu için eğlence paketindeki dizi film vs izleyebiliyor mu?

    3-  Digiturk Play Kanal içerikleri ve Kaliteleri Hakkında

    Buradaki fiyatlar arasındaki fark sadece Smart tv'lerdeki programda izleyebilmek için ödenen fark mı yoksa 12.99 olan SD, 19.99 olan HD mi? Yani 12.99 olanı alıp Pc'den hdmi ile tv'ye aktarsam 1080p izleyebiliyor muyum?

    Tecrübe edinmiş arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ore -- 23 Eylül 2016; 17:11:49 >







  • 1 ve 2'nin cevabı aynı. İzlenmiyor. Ulusal kanalları ve filmleri izlemek için spor extra yanında eğlence paketini de almalısın. Ya da sadece eğlence paketi alırsın. Klasik digitürk kurnazlığı. Geçen sene sistem senin dediğin gibiydi, Premium üyelik alan izleyebiliyordu alt paketi olduğu için. Sonra daha fazla kazanmak için paketleri ayırdılar.

    3. Bir kurnazlık daha. Geçen sene 12 liralık paket yüksek (?) kalite iken şimdi 800k yani digitürkün standart dediği aslında çöp kalite. Ayrıca smart tvde de izleyemiyorsun tabii.
  • Buraya yazmamın sebebi objektif cevaplar alabilmekti. Teşekkür ederim. Objektif olmayacak cevapları almak için de digiturk'u aradım bu arada :) 12.99 olan 800k, 19.99 olan 1800k kalitedeymiş.

    Ben dizi film de izlemek istiyorum ancak dediğiniz gibi oluyor.

    Özet olarak; spor kanalları + dizi film vs izlemek için 19.99+ 9.99 yani yuvarlak olarak 30₺ para ödememiz gerekiyor.

    Spor extra paket almak durumunda olacağım ancak açıkçası çekiniyorum. Maç esnasında donmalar takılmalar yaşanabilir diye çekiniyorum. Neyseki anında iptal seçeneği var. Şansımı deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.