Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Yardım (Motor Mekanik Multimedya)
Muss@ => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (20.09.2016 20:52:50)
Aracı mat gri renge kaplamak istiyorum. İstanbul'da bu işi yapan kaliteli ve çok uçuk fiyatlı olmayan nereler vardır? Daha önce yaptıranlar varsa da tavsiyelerini almak isterim.

Bir de bu renk nasıldır sizce?

< Resime gitmek için tıklayın >

Guest-DD82B0187 => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (2.10.2016 18:13:47)
Yer bilmiyorumda mat renk çok güzel duruyor.

destinati0n => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (2.10.2016 22:56:28)
Renk çok güzel duruyor da merak ettiğim bir şey var, normal boyaya göre kaplamanın bir dezavantajı var mı ?

Muss@ => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (4.10.2016 22:01:48)
boyamaktan daha iyi, boyarsan 2. elde değer kaybı tavan yapar. kaplamanın orijinal boyaya hiçbir zararı yok aksine orijinal boyayı korumuş oluyor. Fakat kaliteli yaptırmak gerek yoksa kalkma vs yapabilir, işçilik de çok önemli.

Muss@ => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (4.10.2016 22:04:48)
yeri buldum da fiyat çok tuzlu. 3M'in fyrçalanmy? titanyum kaplamasyny istiyordum fiyaty 5000 tl'yi buluyor o yüzden vazgeçtim.

yoksa 10 numura duruyor.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

destinati0n => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (4.10.2016 22:13:56)
quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

boyamaktan daha iyi, boyarsan 2. elde değer kaybı tavan yapar. kaplamanın orijinal boyaya hiçbir zararı yok aksine orijinal boyayı korumuş oluyor. Fakat kaliteli yaptırmak gerek yoksa kalkma vs yapabilir, işçilik de çok önemli.

Hocam kusura bakmayın öğrenmek için soracağım ama sorularım biraz garipsenecek türden

Yağmur yiyor mu bu kaplama ?

Sökmek istesek bu alttaki boyaya bir zarar verir mi ?

Güneşe karşı nasıl bir tepkisi var kaplamanın ?

Guest-DD82B0187 => Komple Araç Kaplama - Nerede Yaptırmalı? (4.10.2016 22:49:29)
5 bin çok muş ya ama çok güzel duruyor.

Plastidip kaplama daha farklı birşey mi ?

Sayfa: [1]