Şimdi Ara

Sapphire 7850 DualX OC 2GB (2 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Sapphire 7850 DualX OC 2GB (2 adet)
    Elimde şu an Crossfire olarak kullandığım 2 adet Sapphire 7850 DualX OC modeli bulunmakta. Yavaş yavaş değiştirmeyi düşündüğümden satmak istiyorum, biraz da nakit ihtiyacım var şu sıralar. Önceliğim birini satmak ama duruma göre ikisini de satabilirim o yüzden ikisi için de ilan açıyorum. Bir süre IGP ile idare ederiz
    Takas yapmayacağım. Zaten GTX1060'a yükselteceğim ilerde.
    DualX modeli stok olarak 920/1350Mhz hızaşırtmalı olarak geliyor.

     Sapphire 7850 DualX OC 2GB (2 adet)

    Kargolar alıcıya aittir, önce havale sonra kargo şeklinde gönderirim. İstanbuldan elden almak isteyenler Taksim metro hattı üzeridnen veya gayrettepe metrobüs'ten teslim alabilir.


    1. Kart
    Vatan'dan 3 sene önce 440TL'ye aldım. Faturası yok ama garantisi bitti için çok bir önemi yok zaten. Kutusunda, VGA-DVI dönüştürücü ve Crossfire kablosu ile verilecektir. Hiçbir sorunu yoktur. Halihazırda hala kullanmaktayım zaten. İsteyen olursa test, video vs. atabilirim uygun zamanda.

    Fiyat: 270TL

     Sapphire 7850 DualX OC 2GB (2 adet)


    2. Kart
    10 ay kadar önce forumdan aldım. Kompressörle temizlerken yanlışlıkla fanın yapraklardan birini kırdım. Çalışmasında herhangi bir sıkıntısı yok, ekstra bir ses de pek yapmıyor ama titreşime neden oluyor kasada. Titreşim kasadaki diğer parçaların ses yapmasına neden olabilir iyi montelenmemişlerse. Normalde bu durumda karşısındaki fan yaprağını da kırmak lazım ama crossfire'da ikinci kart olarak kullandığım için pek etkilenmedim açıkçası. Isınmadıkları için fan devri de fazla yükselmiyor. Fanını değiştirmeyi düşündüm, 30-40TL civarına ikili olarak satılıyor. Kalırsa elimde değiştirip sonra satarım diye düşünüyorum. Ama belki ihtiyacı olan ve böyle kullanabilecek vardır diye koyuyorum. Bunun kutusu yok. Yine DVI-VGA dönüştürücü ve crossfire kablosu ile göndereceğim. Bu da sistemde taıkılı, isteyen olursa test, video vs. atabilirim uygun zamanda.
    Fiyat:210TL

     Sapphire 7850 DualX OC 2GB (2 adet)




    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 270 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.