Xgenon_M1E1R1T1
=> bi bakarmısınız Önemli
(30.1.2007 14:10:25)
bana bu mail adresinden bu msj geldi sizce yanıtlamam lazımmı pek inanmadım ama <k.o.passservices@hotmail.com> Son 30 dakika içinde sizin Pc'niz haricinde baþka bir Ip numarasýna sahip Pc tarafýndan üyelðinize girildiðini fark ettik.Ve sizin güzenliðiniz için bu maili attýk.Eðer üyelik sizin ise aþaðýdaki
bilgileri doldurup bu maile yanýt veriniz.Aksi takdirde üyeliðiniz 3 gün içinde blocked edilecektir.
ID=?
Password=?
Gizli Yanýt=?
Ýyi Günler Knight Online Ailesi.....
bu bir kandırmaca olabilir ole deilmi çunku ben 2 saattir oynuyorum ve hiç dc yemedim baskasıda 30 dk içinde girmiş olmayacagı için bu msj sahte olabilir ole deilmi yorumlarınızı bekliyorum
Kınayt Onlayn
(30.1.2007 14:11:41)
ko @hotmail.com şeklinde adres almaz sen onu şu şekilde cevapla
ID : küfür
pass:küfür
__Mk!__
(30.1.2007 14:12:49)
Abi Bi Chara Aynı Saatte 2 Adam Giremez Ki!
ße®k
(30.1.2007 14:13:24)
quote:
Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1 bana bu mail adresinden bu msj geldi sizce yanıtlamam lazımmı pek inanmadım ama <k.o.passservices@hotmail.com> Son 30 dakika içinde sizin Pc'niz haricinde baþka bir Ip numarasýna sahip Pc tarafýndan üyelðinize girildiðini fark ettik.Ve sizin güzenliðiniz için bu maili attýk.Eðer üyelik sizin ise aþaðýdaki bilgileri doldurup bu maile yanýt veriniz.Aksi takdirde üyeliðiniz 3 gün içinde blocked edilecektir. ID=? Password=? Gizli Yanýt=? Ýyi Günler Knight Online Ailesi..... bu bir kandırmaca olabilir ole deilmi çunku ben 2 saattir oynuyorum ve hiç dc yemedim baskasıda 30 dk içinde girmiş olmayacagı için bu msj sahte olabilir ole deilmi yorumlarınızı bekliyorum |
Bolca küfür yaz cevap olarak çünkü bu gibi insanlar sadece küfürü hakediyo
Sahîpkıran
(30.1.2007 14:14:55)
quote:
Orjinalden alıntı: Kınayt Onlayn ko @hotmail.com şeklinde adres almaz sen onu şu şekilde cevapla ID : küfür pass:küfür |
aynen
blueshan
(30.1.2007 14:28:01)
salla
Guest-1E1FC651D
(30.1.2007 14:32:07)
quote:
Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1 bana bu mail adresinden bu msj geldi sizce yanıtlamam lazımmı pek inanmadım ama <k.o.passservices@hotmail.com> Son 30 dakika içinde sizin Pc'niz haricinde baþka bir Ip numarasýna sahip Pc tarafýndan üyelðinize girildiðini fark ettik.Ve sizin güzenliðiniz için bu maili attýk.Eðer üyelik sizin ise aþaðýdaki bilgileri doldurup bu maile yanýt veriniz.Aksi takdirde üyeliðiniz 3 gün içinde blocked edilecektir. ID=? Password=? Gizli Yanýt=? Ýyi Günler Knight Online Ailesi..... bu bir kandırmaca olabilir ole deilmi çunku ben 2 saattir oynuyorum ve hiç dc yemedim baskasıda 30 dk içinde girmiş olmayacagı için bu msj sahte olabilir ole deilmi yorumlarınızı bekliyorum |
Bu yazıyı hazırlıyacak kadar beyne sahipmi bunnar !
Ignite
(30.1.2007 14:34:06)
Lol lamer hackerler . Sakın böle tuzaklara gelmeyin
NervoUsKing
(30.1.2007 14:36:14)
quote:
Orjinalden alıntı: AppendiX quote:
Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1 bana bu mail adresinden bu msj geldi sizce yanıtlamam lazımmı pek inanmadım ama <k.o.passservices@hotmail.com> Son 30 dakika içinde sizin Pc'niz haricinde baþka bir Ip numarasýna sahip Pc tarafýndan üyelðinize girildiðini fark ettik.Ve sizin güzenliðiniz için bu maili attýk.Eðer üyelik sizin ise aþaðýdaki bilgileri doldurup bu maile yanýt veriniz.Aksi takdirde üyeliðiniz 3 gün içinde blocked edilecektir. ID=? Password=? Gizli Yanýt=? Ýyi Günler Knight Online Ailesi..... bu bir kandırmaca olabilir ole deilmi çunku ben 2 saattir oynuyorum ve hiç dc yemedim baskasıda 30 dk içinde girmiş olmayacagı için bu msj sahte olabilir ole deilmi yorumlarınızı bekliyorum | Bu yazıyı hazırlıyacak kadar beyne sahipmi bunnar ! |
harbi bende şaşırdım
Xgenon_M1E1R1T1
(30.1.2007 14:53:56)
ben msj ı okudugum gibi sildim zaten ama size sorayım dedim
9090XWB
(30.1.2007 15:01:02)
ust konuda ayrintili aciklamasi var zaten
At Ağızlı
(30.1.2007 15:02:30)
hack için birisi e-mail atmıştır bazı kerizler verirdie (üstüne alınma ha :D)
sen sakın verme yalan
Xgenon_M1E1R1T1
(30.1.2007 18:08:06)
sonradan kuzenim msj attı bana saka yapmıs kereta