Şimdi Ara

BlueHDİ(Dizel) C4 alınır mı -nasıl araba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facelift,maktajı kasa dizel otomatik C4 için epeydir soru alıyorum işte dizel otomatik C4 nasıl araçtır nedir,alınır mı ,sorun çıkartırmı vs vs.

Dizel-otomatik tavsiyesi için iyi bir alternatif gibi geliyor bana.

Bakalım güzel mi ?

Dış tasarım modern.

Araç bagaj olarak çok geniş 408 L !!!

Donanımsal açıdan çok çok dolu.

Standart olarak Cruise Control,sis fari,direksiyondan kumanda,LED günüdz sürüs farlari,statik viraj aydinlatmasi,boyali tampon-kapi kollari-aynalar-4 cam otomatik,isitmali elektrikli ayna,torpido soğutma,torpido isiği,8 hoparlör,dijital gösterge tablosu, cam nikelaji,çelik jant,yenilenmis iç döseme ve orta konsol dokulari,yeni sportif desenli direksiyon,ABS,EDL vs bulunuyor.

Detay olarak 4 adet sis fari,koltuk alti çekmecesi,bez tavan 6 adet iç tavan lambasi var.

Confort Plus donanımda ise ek olarak far yağmur sensörü,tampon sensörleri,otomatik katlanır ayna otm.kararan iç dikiz aynası mevcut.

Exclusive donanımda ise masajlı-elektrikli koltuk,deri döşeme,renk değiştirebilen dijital gösterge tablosu,Denon ses sistemi,5 farklı yerde krom çıtalar,nikelajlar,Xenon far mevcut.

BlueHDİ motor fikir olarak Citroen den çıkmıştır. Açılımı yüksek basınçlı enjeksiyondur.Bir nevi turbodur.

Ford,Volvo,PSA ve birçok marka bu motoru kullanmaktadır piyasadaki en iyi motordur.

Sessiz çalışır

Şanzımanı EAT6'dır seridir,MCP ve BVA ile karıştırılmamalıdır.

İç hacmi oldukça geniştir.

C segmente referans derecede iyi bir iç dizayn ve donanım mevcut.

Fiyat olarak piyasadaki en uygun araçtır ben beğendim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.