samittin
=> KAYIT İÇİN SAĞLIK RAPORU(HEYET RAPORU)
(11.8.2016 11:48:14)
Arkadaşlar bazı bölümlerde sağlık raporu isteniyor bildiğiniz gibi bugün hastaneye gittim sordum 200 tl istediler rapor için ve param olmadığı için elim boş döndüm :)
-şimdi bu raporu sadece salı ve perşembe alabileceğimiz söyleniyor, mesela ben rapor için pazartesi gitsem raporun belgesini de salı günü mü alabilirim? yoksa salı günü erkenden gidip aynı gün raporu alabilir miyim.
ayrıca 3 tanede vesikalık istiyorlar yanında da kimliğin olacak.
samittin
(11.8.2016 12:06:57)
up, yardımlarınızı bekliyorum
samittin
(11.8.2016 12:16:54)
quote:
Orijinalden alıntı: Koministadam Özel hastaneleri tek tek dolaş acele et. Normalde 25 tl ben almıştım. Cebe atıyolar. Özele git kayıt yaptırmadan doktorun yanına git derdini anlat eğer kayıt yap derse ücreti sor sonra kayıt yap. 50 ye kadar ver çünkü herkes kapitalist sistemden faydalanıp insanları sömürme derdinde |
hocam bölümün özel koşullarında sadece devlet hastanesi ve tıp fakültelerinden istediklerini yazdılar, özeli kabul etmiyorlar malesef.
uzunincebiyolda
(11.8.2016 12:26:27)
200ü pasa paşa verdim bugun heyete gidiyom ee madem tıp okuyacağiz başlangiçta doktorlara kazandiralim
Unix-pcp11
(11.8.2016 12:30:34)
quote:
Orijinalden alıntı: samittin quote:
Orijinalden alıntı: Koministadam Özel hastaneleri tek tek dolaş acele et. Normalde 25 tl ben almıştım. Cebe atıyolar. Özele git kayıt yaptırmadan doktorun yanına git derdini anlat eğer kayıt yap derse ücreti sor sonra kayıt yap. 50 ye kadar ver çünkü herkes kapitalist sistemden faydalanıp insanları sömürme derdinde | hocam bölümün özel koşullarında sadece devlet hastanesi ve tıp fakültelerinden istediklerini yazdılar, özeli kabul etmiyorlar malesef. |
Ben ehliyet için almıştım mahalleye bağlı sağlık ocakları ve özel hastaneler veriyor normal hastanelerden almak birazcık daha zor bildiğim kadarıyla derdini anlat verirler bir zahmet ücret ben 25 tl vermiştim özel hastaneye.Devlet hastanelerinde heyetin imzası filan gerektiği için zor diye biliyorum bence sağlık ocağından alabilirsin ama tam bilgim yok kabul ederler mi etmezler mi
samittin
(11.8.2016 12:48:05)
malesef sağlık ocağı kabul edilmiyor, Ya delet hastanesi yada tıp fakültesi olmak zorunda
karatebilenkedi
(11.8.2016 13:04:58)
Hocam hangi bölüm sizin benimde gerekiyor heyet raporu o kadar pahalı mı bu ?
Aurora__
(11.8.2016 13:10:44)
Bana da lazım, ''üniversitenin önereceği bir hastane ya da tam teşekküllü resmi bir hastaneden alınmalı'' diyor. 200 nedir ya tutuyor mu o kadar
samittin
(11.8.2016 13:19:27)
quote:
Orijinalden alıntı: karatebilenkedi Hocam hangi bölüm sizin benimde gerekiyor heyet raporu o kadar pahalı mı bu ? |
İlk ve acil yardım(paramedik) bölümü, hastanedeki kayıt yerine sorduğumda görevli 200 tl dedi.
snowviper
(11.8.2016 13:23:24)
Eğer hastane tam teşekküllü ise özelde de oluyor.
karatebilenkedi
(11.8.2016 13:30:23)
quote:
Orijinalden alıntı: samittin quote:
Orijinalden alıntı: karatebilenkedi Hocam hangi bölüm sizin benimde gerekiyor heyet raporu o kadar pahalı mı bu ? | İlk ve acil yardım(paramedik) bölümü, hastanedeki kayıt yerine sorduğumda görevli 200 tl dedi. |
Bölümlerimiz aynı hangi şehir hocam
mecburen alacaz o zaman yarın gidecem bende hastaneye
2305_
(11.8.2016 13:34:29)
Bende yeni geldim sayılır hastaneden ankaradayim paşa paşa 200 lirayı verdim doktor doktor gezdim bugün heyet toplancak işte yarin sabahtan da raporu verecekler
Duracellinayısı
(11.8.2016 13:36:03)
her tıp fakültesi istiyor mu bunu
samittin
(11.8.2016 13:38:19)
artvin başkan, yarın raporu alınca benide bilgilendirirsen çok iyi olur, inşallah kısa sürede verirler.
samittin
(11.8.2016 13:39:50)
tıp kazanan öğrencilerden de istiyorlar sanırsam, zaten bölümün özel koşullarında yazması gerek.
karatebilenkedi
(11.8.2016 13:40:46)
quote:
Orijinalden alıntı: samittin artvin başkan, yarın raporu alınca benide bilgilendirirsen çok iyi olur, inşallah kısa sürede verirler. |
İnşAllah hocam bakalım heyet varsa yarın alabilirsem bilgilendiririm
Duracellinayısı
(11.8.2016 13:45:39)
quote:
Orijinalden alıntı: samittin tıp kazanan öğrencilerden de istiyorlar sanırsam, zaten bölümün özel koşullarında yazması gerek. |
ben bazı fakültelerin özel koşullarında gördüm
ama bizim fakültede yok
samittin
(11.8.2016 13:49:22)
bölümünüzün öğrenci işlerini arayıp sormakta fayda var.
Duracellinayısı
(11.8.2016 13:51:01)
aynen
samittin
(11.8.2016 13:54:27)
hocam bu arada bi bilgi vereyim az önce devlet hastanesini aradım, bana sadece salı ve perşembe günleri heyet raporu çıkarıyoruz diğer günler yok dedi.