Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri
Bymono => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (9.8.2016 14:13:07)
Merhaba, oldukça amatörüm. Pioneer S-W80S Subwoofer'ım var ve Line Level İnput - Output'u ile speaker input ve output'ları ne işe yarar nasıl bağlanır bilmiyorum, yardımcı olabilirmisiniz?

HI-DEF-MAN => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (9.8.2016 19:41:59)
Subwooferı nasıl kullancağınızı nereye bağlayacağınızı söylerseniz daha iyi cevaplar gelir .

probody08 => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (9.8.2016 20:25:28)
quote:

Orijinalden alıntı: Bymono

Merhaba, oldukça amatörüm. Pioneer S-W80S Subwoofer'ım var ve Line Level İnput - Output'u ile speaker input ve output'ları ne işe yarar nasıl bağlanır bilmiyorum, yardımcı olabilirmisiniz?

Merhabalar resimdeki ürün söylediğiniz ürün galiba...

< Resime gitmek için tıklayın >

line in : Ses sinyal girişi, eğer evde iseniz pc nizi bağlayabilirsiniz

line out : Ses sinyal çıkışı

Speaker input : ses sinyal girişi pcden sinyal alabilirsiniz

Speaker output : hoparlör çıkışlarıdır.

Bymono => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (10.8.2016 14:59:50)
Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Evet bu resimdeki cihaza çeşitli kaynaklar bağlamak istiyorum; stereo amfi (extra bass), bilgisayar, turntable, vs.

En çok merak ettiğim, gireceğim sinyal preamfi seviyesinde mi olmalı, cihaza zarar vermek istemiyorum.

Teşekkürler.

HI-DEF-MAN => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (10.8.2016 16:10:18)
Line in girişinden pre amp seviyesinde sinyal girebilirsiniz. Pc nin subwoofer out çıkışından (minijack olan) bağlantı yapılabilir.
Stereo amfiniz var ise öncelikle hoparlör çıkışlarını speaker level in e girebilir speker level out çıkışlarından da hoparlörlere gidebilirsiniz.

Bymono => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (10.8.2016 18:06:37)
Tam da aradığım cevap buydu.

HI-DEF-MAN ilgine çok teşekkür ederim.

Stereo amfimin hoparlör çıkışlarını speaker level in'e bağladığımda subwoofer'dan extra bass alabilecekmiyim; onu da deneyerek öğreneceğim .

Tekrar teşekkür ederim.

HI-DEF-MAN => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (10.8.2016 18:08:15)
Zaten subwoofer çıkışı olmayan stereo amfilere bağlanabilsin amacıyla o girişler konulmuştur.

Bymono => Aktif subwoofer da Line Line Level Output Ne işe yarar (10.8.2016 18:40:42)

Sayfa: [1]