misterberk
=> Askerlik hk. | Aklıma takılan bir kaç soru.
(16.7.2016 18:10:47)
Herkese merhaba.
2017 eylül ayına kadar tecilim vardı lakin KPSS ' den düşük puan aldığım için dün tecilimi bozdurup askere gitme kararı aldım ve kasım 2016 celpinde kısmetse askerim.
Fakat eve gelince aklımda şu sorular oluştu;
öncelikle Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum bunu söyleyim sanırım sorularımın cevabını ilgilendirebilir..
1-) Bana verilen belgede Yoklama Tarihi 03.08.2015 yazıyor. Bu tarihte ne yapmam lazım ?
2-) Kısa dönem olarak başvurmama ragmen statü kısmında YD. SB. Adayı yazıyor.. Uzun dönem mi yapıcam öğretmen olduğum için ?
3-) Celp dönemi Kasım 2016 olmasına lakin Sınıflandırma Tarihi 27.10.2016 yazıyor bu tarihte yapmam gereken şey nedir ?
4-) Grup numarasına göre celp dönemi : 2015/08 (Ağustos 2016) yazıyor. Bunun anlamı nedir ?
simdiden ilgilenen arkadaşlara tesekkürler.
straptezlo
(16.7.2016 18:22:32)
İnsanlar askerlerin kafasını kesiyor artık bence askere gidilmez
Artık türkiyede asker sevilmiyor da
AJFA
(16.7.2016 18:27:07)
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo İnsanlar askerlerin kafasını kesiyor artık bence askere gidilmez Artık türkiyede asker sevilmiyor da |
yav bi sus
konu up, illa bilen biri vardır.
straptezlo
(16.7.2016 18:28:21)
quote:
Orijinalden alıntı: AJFA quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo İnsanlar askerlerin kafasını kesiyor artık bence askere gidilmez Artık türkiyede asker sevilmiyor da | yav bi sus konu up, illa bilen biri vardır. |
Susmuyorum sen kimsin de susturcan beni
Halikarnas Şakşakçısı
(16.7.2016 18:32:58)
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo İnsanlar askerlerin kafasını kesiyor artık bence askere gidilmez Artık türkiyede asker sevilmiyor da | yav bi sus konu up, illa bilen biri vardır. | Susmuyorum sen kimsin de susturcan beni |
DARBECİ DETECTED
straptezlo
(16.7.2016 18:34:53)
quote:
Orijinalden alıntı: Yarra Bandı quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo İnsanlar askerlerin kafasını kesiyor artık bence askere gidilmez Artık türkiyede asker sevilmiyor da | yav bi sus konu up, illa bilen biri vardır. | Susmuyorum sen kimsin de susturcan beni | DARBECİ DETECTED |
Işidçi DEDECTED
misterberk
(16.7.2016 18:35:50)
Beyler rica ediyorum. Sapmasın konu lütfen.