Şimdi Ara

İkinci el LG G5 mi Sony Xperia Z5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. 1 hafta içinde ikinci el bir telefon alma ihtimalim var ve bütçem 1500-1600TL civarı.

    Gözüme ikinci el, garantileri devam eden, full kutulu LG G5 ile Sony Xperia Z5'i kestirdim. Tabi Sony'nin Türkiye için ürettiği Z5'ler, yurt dışında ki LTE cat 6'lı Z5'lerin aksine LTE Cat 4 olduğu için Z5'i ithal almak daha mantıklı sanırım. Her ne kadar şimdiki 4.5G ile bu hızları göremesekte, daha kötüsüne daha fazla para verilmesinin akıl kârı olmayacağı da aşikar.

    LG G5 Türkiye garantili ikinci el 1700TL - İthalat garantili sıfır 1800TL
    Sony Xperia Z5 Türkiye garantili ikinci el 1500TL - İthalat garantili sıfır 1800TL

    LG'nin G5'de bile hala su ve toz geçirmez işlevselliği kullanmaması çok can sıkıcı bir durum zira Sony 2013'de ürettiği Xperia Z1'de bile "Su ve toza hazırız" demesine rağmen LG'nin, 2016'da 2500-3000TL bandında çıkarttığı bir telefonda bu özellikleri kullanmaması açıkcası rezil bir durum. Gene de donanımsal ve fonksiyonel özellikleri ile Z5'in haliyle üzerinde olan bu G5, cazip ikinci el fiyatı nedeni ile tercih edilebilir.

    Siz bu konuda ne diyorsunuz? Şarj konusunda Sony'nin çok iddialı olduğu bir gerçek. LG G5 bu konuda ne durumda acaba? Kısacası sizin seçiminiz bu konuda ne olurdu?

    Ve bu iki telefon için, sıfır ithalat garantili mi yoksa ikinci el Türkiye garantili olanlara mı yönelmeliyim? Zira iki cihazda da şu ana kadar kronik bir arıza tespit edilmediği için ithalatçı teknik servisleri ile, kullanıcı hatası (düşürme, çizme, vs) dışında ki teknik servis sorunlarından hiç işim olmayacağını umuyorum. O yüzden ithal sıfır olanlara da sıcak baktığımı söyleyebilirim.

    İki telefonu da kullanan yada incelemiş olan arkadaşlar, tavsiyelerinizi esirgemez iseniz minnettar kalırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 12 Temmuz 2016; 12:57:39 >







  • TR garantili lg alın. g2 g3 ve g4te oluşan sorunlardan sonra g5 alırken 2 kere düşünür oldu millet. şarj sıkıntısı bence olmaz. batarya alttan çıkıp 2. batarya takılıyo falan bence farklı bi tarz olmuş. bunu beğenen var beğenmeyen var ama geneli tasarımı beğenmedim diyor. ben şahsen beğendim. 2. el piyasaya güvenmediğim için önermem de 2. el almayı. benim görüşüm bu
  • Ben G5 kullanıyorum telefondan oldukça memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle donanım olarak z5'ten üstün bir telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroglu1819 -- 12 Temmuz 2016; 15:37:47 >
  • Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. 1500TL'ye ikinci el temiz Z5 mi yoksa 1800TL'ye sıfır ithal G5 mi diye düşünürken kafam biraz karıştı doğrusu zira arada en az 300TL fark var ki 1500TL benim bütçemin sınırı sayılır.

    Daha LG G5'i gidip bir mağazada incelemedim bile. 1500TL'lik aklımda ki max bütçeyi aşsa da sırf merak ettiğim için bir ara en yakın mağazaya gidip incelemek istiyorum. Modüler yapısı avantaj mı yoksa sürekli oynayıp gevşeme yapma ihtimalinden dolayı dezavantaj mı orası meçhul. Ama donanımının muhteşem olduğu aşikar. Fiyat/Performans açısından en azından ithal olanı 1800TL'ye alınır mı orası daha da meçhul.

    Bayağı bir kararsız kaldım yani.
  • tabiki Z5
    g5 fazla tutulmadı
  • G5 tabiki. Sorunlu işlemciye sahip S810'lu Z5'i tavsiye eden var şaka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 +1
  • 2 cihazıda teknoloji merkezlerinde inceleme fırsatım oldu.
    Isınma sizin için sorunsa z5 den uzak durun derim durduğu yerde cayır cayır yanıyordu telefon.
  • İthalat g5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.