Şimdi Ara

Elektrikli Bisikletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Küçük bi ilçede yaşıyorum. Hergun işe gidiyorum. 3kmlik yol. Gidiş dönüş6km yapıyor. Normal zamanlarda da gezinirim tabiki. Işe hergün yani 1 ayın 26 günü bu bisikletle 84+75 kiloluk bazen iki kişi binecek. Bazen tek tek(shift.sistemi). Ve ehliyet.istemiyorum. ehliyet alsam zaten bisiklet almam! Sizin tavsiyeniz ne.olur bir bisiklet almamda? Fiyat olarak maximum 1200TL düşünüyorum.ve 2. El almak mantıklı mı. Iyi günler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali.kan

    Merhaba. Küçük bi ilçede yaşıyorum. Hergun işe gidiyorum. 3kmlik yol. Gidiş dönüş6km yapıyor. Normal zamanlarda da gezinirim tabiki. Işe hergün yani 1 ayın 26 günü bu bisikletle 84+75 kiloluk bazen iki kişi binecek. Bazen tek tek(shift.sistemi). Ve ehliyet.istemiyorum. ehliyet alsam zaten bisiklet almam! Sizin tavsiyeniz ne.olur bir bisiklet almamda? Fiyat olarak maximum 1200TL düşünüyorum.ve 2. El almak mantıklı mı. Iyi günler arkadaşlar.

    Elektrikli bisiklet derken motorlu scooter tarzındakilerden bahsetmiyorsanız, normal elektrik kitli bisikletler diyorsanız, temiz ikinci el alınır. Bütçenize göre de en mantıklısı budur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.