yazilimbilisim
=> Apple Beats Solo2 Wireless Kulaklık Fırsatı
(15.6.2016 20:38:43)
Eğitim hayatınız için kampanya dahilinde bir Mac, iPad veya iPhone alın, Beats kablosuz kulaklık kazanın. Ayrıca, eğitime özel Apple fiyatları ile Mac veya iPad’de indirimden yararlanın.
http://www.apple.com/tr-edu/shop
Kulaklık değerleri baya yüksek. Apple böyle kampanyalar yapıyor muydu önceden de ?
Blackrz
(15.6.2016 22:24:18)
Eğitim için indirim daha öncede vardı. İphone hariç
Patrick Yıldız
(15.6.2016 23:08:13)
Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar
Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz
Ken Block43
(16.6.2016 00:21:54)
quote:
Orijinalden alıntı: spid Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz |
iphone alırsan powerbeats veriyorlar. Macbook alırsan beats solo 2 wireless veriyorlar. Ayrıca öğrenci olduğunu belirtmek için ise öğrenci belgesi şart
gduman
(16.6.2016 00:44:32)
Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım
kaan4554
(16.6.2016 01:24:35)
quote:
Orijinalden alıntı: gduman Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım |
SE modeli de kampanyaya dahil hocam.Yanlış yönlendirmeyelim
yazilimbilisim
(16.6.2016 01:47:57)
quote:
Orijinalden alıntı: kaan4554 quote:
Orijinalden alıntı: gduman Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım | SE modeli de kampanyaya dahil hocam.Yanlış yönlendirmeyelim |
Ben de SE modeli kampanyaya dahil değil diye biliyorum.
Mar00N
(16.6.2016 01:52:14)
Çok iyi fırsat. Eskiden macbook almasaydım suan kesin alırdım cidden kulaklık icin bile alınır. Yanlıs fiyat vermiyim ama beatsın kablosuz kulaklıkları 900 tlden başlıyordu. Bu onlardan mı bilmiyorum ama bence cok iyi fırsat.
arda211
(16.6.2016 01:54:53)
İpad pro 9.7 almayı düşünüyorum fiyatta indirim olmuyor galiba sadece kulaklık düşüyor
Gang Starr
(16.6.2016 01:58:18)
SE kampanyaya dahil değil. Iphone 6s ve 6s pluslarda hediye edilen kulaklık in ear powerbeats2. Fakat 300 tl daha ödeyerek Beats Solo 2 wireless alabiliyorsunuz ki bence farkı verip bu kulaklık alınmalı. 300 tl bu kulaklık için bedava sayılır...
tkblack
(16.6.2016 03:32:20)
Telefon alma arifesindekilere iyi oldu kampanya.
akke4323
(16.6.2016 04:24:14)
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43 quote:
Orijinalden alıntı: spid Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz | iphone alırsan powerbeats veriyorlar. Macbook alırsan beats solo 2 wireless veriyorlar. Ayrıca öğrenci olduğunu belirtmek için ise öğrenci belgesi şart |
Eğitim mağazasında ögrenci olduğunuzu kanıtlamak için herhangi bir prosedür uygulanmıyor.
Ken Block43
(16.6.2016 04:29:35)
quote:
Orijinalden alıntı: akke4323 quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43 quote:
Orijinalden alıntı: spid Kampanya koşullarını okudumda sanırım iPhone se alırsak power beats veriyorlarmış doğrumu ? Yoksa solo 2 mi veriyorlar Edit : bu kampanyadan Nasıl yararlanıyoruz ? Yani öğrenci olduğumuzu Nasıl belli ediyoruz vs. Söylermisiniz | iphone alırsan powerbeats veriyorlar. Macbook alırsan beats solo 2 wireless veriyorlar. Ayrıca öğrenci olduğunu belirtmek için ise öğrenci belgesi şart | Eğitim mağazasında ögrenci olduğunuzu kanıtlamak için herhangi bir prosedür uygulanmıyor. |
Ne yani her gelen öğrenciyim diye alır be onları
akke4323
(16.6.2016 04:31:04)
Alan alıyor zaten hocam :)
gduman
(16.6.2016 07:12:36)
quote:
Orijinalden alıntı: kaan4554 quote:
Orijinalden alıntı: gduman Se kampanyaya dahil degil. İphone 6 yada 6s almaniz lazım | SE modeli de kampanyaya dahil hocam.Yanlış yönlendirmeyelim |
Evet bencede kimseyi yanlis yönlendirmeyin. İphone SE kampanyaya dahil değil. Bu da benim "bence" görüşüm değil, apple'in sitesinde yazan.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Resime gitmek için tıklayın >
SaB0
(16.6.2016 11:08:19)
gduman
(16.6.2016 12:11:57)
Yahu adamlar turkce yazmis iphone 6 veya 6s alin diye hala se dahil diyorsunuz. Türkçe yahu Türkçe! Sayfa her urunun fiyatini gosterir SE dahil değil. Sayfa altinda * aciklamasi var okuyun, o da Türkçe gerçi.
gduman
(16.6.2016 12:15:46)
Sayfa altındaki * aciklamasini bulamayanlar, erinenler, zor gelenler ve işine gelmeyenler için ekleyeyim. Hala anlamayan varsa yapacak bir şey yok, son kez yaziyorum: iphone SE kampanya kapsaminda değil.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Resime gitmek için tıklayın >
ChuckMolfred
(16.6.2016 15:21:25)
Keşke biraz daha (bir iki ay) erken yapılmış bir kampanya olsaydı da biz de yararlansaydık. Yeni cihaz alacaklar için çok iyi bir fırsat. Özellikle MacBook alacaklara Solo2 müthiş bir fırsat.
Ken Block43
(16.6.2016 17:26:53)
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckMolfred Keşke biraz daha (bir iki ay) erken yapılmış bir kampanya olsaydı da biz de yararlansaydık. Yeni cihaz alacaklar için çok iyi bir fırsat. Özellikle MacBook alacaklara Solo2 müthiş bir fırsat. |
1 ay önce 6s plus aldım hay kafama varya. Pişman oldum