arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri
skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:23:25)
ARkadaşlar malum siteden araba alıcam fakat adam ilk sahibiyim diyor pek inandırıcı konuşmadı ben bu adamın arabanın kaçıncı sahibi oldugunu nereden öğrenicem bilgili arkadaşlaplarsa sevinirim teşekkurler saygılar.

damneed => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:26:01)
gerçekte kaçıncı sahibi olduğunu bilemezsiniz hocam lakin,

araç kaç defa satış görmüş öğrenebilirsiniz.

ŞASE no ile sigortacınıza danışınız hocam.

general263 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:33:28)
Sigortacılar görebiliyor sistemlerinden.Yani o arabaya ne zaman sigorta yapılmış, kaça yapılmış ve kim yaptırmış görebildikleri için onlar söyleyebilir.Sigortacı bir tanıdığın yoksa ve arabaya harbi ciddi alıcıysan at bir sakal, söylesinler.Yanlış hatırlamıyorsam ruhsata bakmaları gerekiyor ama sen gene de bir sor plakadan bakılır mı diye.Belki de şase nodan bakıyorlardır.Para vermişken tramer sorgusunda çıkan fiyatların hangi işlemler için yazıldığını da anlatırlar.

skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:38:19)
tanıdık sigortacım yok hocam araba konusunda da pek bir bilgim yok o yüzden galericilerden ve al satcılardan uzak duruyorum

skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:40:04)
quote:

Orijinalden alıntı: general263

Sigortacılar görebiliyor sistemlerinden.Yani o arabaya ne zaman sigorta yapılmış, kaça yapılmış ve kim yaptırmış görebildikleri için onlar söyleyebilir.Sigortacı bir tanıdığın yoksa ve arabaya harbi ciddi alıcıysan at bir sakal, söylesinler.Yanlış hatırlamıyorsam ruhsata bakmaları gerekiyor ama sen gene de bir sor plakadan bakılır mı diye.Belki de şase nodan bakıyorlardır.Para vermişken tramer sorgusunda çıkan fiyatların hangi işlemler için yazıldığını da anlatırlar.

hocam köylük bir yerde yaşıyorum buralarda sigortacı yok telefonla arasan yardımcı olurlar mı ya da telefondayken para talep ederler mi tam da bilmiyorum bu işleri ilk defa araba alıcam

general263 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 22:44:32)
Canları isterse yardımcı olabilirler ama sigortacı tanıdık değilse telefonda bilgi vermeyebilir.Orası ufak yerse zaten babanın bir tanıdığı vardır bu işi yapan.Ufak ilçelerde bir iki tane olurlar.O yüzden herkes tanır.Akrabalar arasında aracı olan biri vardır ona sor tanıdığı var mı diye.Olmazsa akrabanın poliçeden bakarsınız numarasına ararsınız, falanca akrabama sigorta yapmışssınız araba alacağım da şunları merak ediyorum dersiniz.Araya bir yere işte aracı alırsak sigortayı sana yaptırırız mesajını da sıkıştırırsın.Biraz insaniyetliyse yardımcı olur.

Muser7887 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (7.6.2016 23:42:36)
Polis memuru tanıdığın varsa 2 dakikaya öğrenir plakayı ver :))

skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 00:07:55)
sağol hocam güzel ve akıllıca bilgilendirme oldu

airarmada => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 09:18:30)
ya arkadaş ilk sahibi ise zaten ruhsatta yazar neyi tartışıyoruz.Harbi baydı bu forum artık

panthera52 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 09:27:00)
quote:

Orijinalden alıntı: skilachi54

hocam köylük bir yerde yaşıyorum buralarda sigortacı yok telefonla arasan yardımcı olurlar mı ya da telefondayken para talep ederler mi tam da bilmiyorum bu işleri ilk defa araba alıcam

Arabayı aldığınızda nereye sigorta yaptıracaksanız oraya sorabilirsiniz. Dağda, ovada, yaylada, köyde de yaşasanız bu araca bir sigorta mutlaka yapılacak.

spacewolf => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 11:14:34)
Şasi numarasını gönderebilirseniz ben bakabilirim kaçıncı sahibi olduğuna.

OnurD7 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 11:44:16)
İlk sahibiyse aracın tescil tarihi ile trafiğe çıkış tarihi aynı ya da yakın tarih olur. Arada birkaç yıl varsa ilk sahibi değildir büyük ihtimalle.

Gazeteciya => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 13:49:47)
bizim arabayada bakar mısınız ?

spacewolf => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 15:01:23)
quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

bizim arabayada bakar mısınız ?

Neden bakmayalım hocam :) Forum üyelerine seve seve yardımcı olurum.

skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 16:11:15)
sağolun

skilachi54 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (8.6.2016 16:15:24)
quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ya arkadaş ilk sahibi ise zaten ruhsatta yazar neyi tartışıyoruz.Harbi baydı bu forum artık

ok by

cavador => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (17.6.2016 15:44:16)
dağda köy de yaşıyorsanız ben kendim aracı sigorta yapmam, sigortalar zaten fiyatları araç değerlerine yaklaştı, üstelik kullanmadığınız yapmadığınız kazanın parasını ödüyorsunuz, kullanmadığınız yemediğiniz yemeğin parasını da ödüyormusunuz?

false6 => arabamın kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenmenin yolu var mı ??? (19.6.2016 01:30:55)
Tramer

Sayfa: [1]