Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.587
Cevap
163
Favori
1.809.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Beyaz Tv'de Aziz propagandası yapılıyor. Ali Koç'un adaylığını açıklaması Sinan Engin'e de dokunmuş.

    Şu oylamaya girip evet der misiniz..https://twitter.com/ertemsener/status/792492156036452352


    Not: Programı izlemiyordum ne oluyor diye bir açayım dedim. Klasik algı yapmaya devam ediyorlar:). Şimdi de kapatıyorum hatta.

    Ali Koç'u yadırgamışmış. Tribün istemiyor diye başkan mı gidermişmiş... :)))) ( korku dağları sarmış!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 30 Ekim 2016; 1:30:37 >
  • xxzero kullanıcısına yanıt
    Şimdi satıyoz desen nakit €10m basarlar kardeş, hem dos he ofans oynayabilen bir oyuncu, gerekirse iki yönlü, gerekirse solo dos, gerekirse atağa destek veren göbek ortasaha olur, marjı iyi, pası iyi, koşusu iyi, vizyonu yok bir tek madrid klasmanı değil, ancak yollasan ing 1. ligde net ilk 11 oyuncusu. Tabi sen sevmiyosan zorla sevdiremeyiz, tarzın değil demek ki uzatmıyorum.
  • Handikap olur mu yarın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Şimdi satıyoz desen nakit €10m basarlar kardeş, hem dos he ofans oynayabilen bir oyuncu, gerekirse iki yönlü, gerekirse solo dos, gerekirse atağa destek veren göbek ortasaha olur, marjı iyi, pası iyi, koşusu iyi, vizyonu yok bir tek madrid klasmanı değil, ancak yollasan ing 1. ligde net ilk 11 oyuncusu. Tabi sen sevmiyosan zorla sevdiremeyiz, tarzın değil demek ki uzatmıyorum.

    Bence souza öyle bir oyunca değil. Sadece son maçlarda bir gol atıp ikide şut çekince sen ona bir rol biçmişsin.

    Souza bizden önceki her takımda dos oynadı. Tek brezilya milli takım maçında bile. Evet souza bir dos dur . Ama topaldan farklı tipte bir dosdur. Şöyleki :

    Topal = 4-4-2 dos'u (Çok defansif bir dos yanınada emre veya selçuk tipli bir orta sahayla ölümüne tutar ortayı ama ofans zayıf )
    Souza = 4-2-3-1 dos'u (defansif ama 3 kişi ortada olduğu için ataklarada kendi çapında katılır)
    Ozan = 4-3-3 dos'u (Defansif olarak biraz daha kırılgan çünkü 3 tane mc var ama daha ofansif çünkü amc yok)




  • Ziegler'i futbol anlamında beğeneleri anlayamıyorum. Hasan Ali geçen sene en fazla asist 2. oyuncu. Hasan Ali kötü bir bek değil hatta defansif yönleriyle daha iyi, dakika 80 soldan topsuz koşu yapan bir oyuncu. 0'a indiğinde tehlike oluşturabiliyor. Bazen süpriz adam geçiyor falan. Caner mi ? değil. O teknik de bir oyuncu normalde sol bek nadir oluyor.

    Hasan deplasmanda bek oynar. İçerde alırsın Ludwig'i o oynar. İsmail ise bu 1 maç iyi oynayacak diye takımda kalmamalı. Burası Beşiktaş değil.
  • Souza gibi orta saha ne zaman gelmiş fenere? Adamın defansif yönü iyi bir de bunun üstünr gol atıyor pozisyona giriyoe. bütün organiza hücumlarda souza var len. hem de coutinho ile yakın arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Ziegler'i futbol anlamında beğeneleri anlayamıyorum. Hasan Ali geçen sene en fazla asist 2. oyuncu. Hasan Ali kötü bir bek değil hatta defansif yönleriyle daha iyi, dakika 80 soldan topsuz koşu yapan bir oyuncu. 0'a indiğinde tehlike oluşturabiliyor. Bazen süpriz adam geçiyor falan. Caner mi ? değil. O teknik de bir oyuncu normalde sol bek nadir oluyor.

    Hasan deplasmanda bek oynar. İçerde alırsın Ludwig'i o oynar. İsmail ise bu 1 maç iyi oynayacak diye takımda kalmamalı. Burası Beşiktaş değil.

    Bence de öyle.Ben Ziegler'i çok severim.Futbol olarak da normal kişilik olarak da.Ama Hasan Ali'ye laf da söylemem abi.Direk katılıyorum söylediklerine.Belli ki maçlara sadece bakmıyosun.Düzgün izliyosun.Şu Hasan Ali'ye hala laf atanlar var ben onlara inanamıyorum zaten.Türkiye'de bulabileceğin en iyi sol beklerden birisi.Ki zaten yüreğiyle oynaması yeter.Statda maçı izleyince daha iyi anlıyosun.Tv de izleyince ne zaman ne yaptığını bilmiyo oluyosunuz.




  • Hala dayak yemedı mı bu azız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalavar

    Hala dayak yemedı mı bu azız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan Woodpecker kullanıcısına yanıt
    Bir de söylendiği kadar yeteneksiz değil. Caner'i Adriano'yu bir kenara koyarsan en iyi tekniğe sahip sol bek olabilir Türkiye'de. Bu kanıya, çok süratli olmamasına rağmen sağından atıp solundan geçecek kadar ince dokunuşlar yapabilmesine, kullandığı kornerler ve duran topları gayet isabetli değerlendirmesine ve en çok da çok nadir şut çekmesine rağmen şut yüzdesine dayanarak söylüyorum.

    Bu adamın mükemmel tekniği olduğu anlamına gelmiyor ama şu erken orta işini iyi yapsa bu lig için süper bir bek olacak demektir.
    Tabi zihinsel olarak çok düz bir oyuncu olması vs bunlar ayrı konular. Bunu da çok koşarak her topu değerlendirmeye çalışarak kapatıyor. Çok çalışkan bir adam.yerine ludwig olsa 11 de olup olmaması tartışılır yine.

    Biz de bir günah keçisi arama eğilimi var, ağır bir adam ortalarını rakip kapıyor diye küfür ediyoruz adama. Önündeki adam dışa doğru koşacak ki defans kapatmasın önünü. Topu kullanmak sadece bir oyuncuyla alakalı değil.




  • Hasan Ali nin en iyi olabilecegi yer yedek kulubesi. Yoklukta oynar ama banko 11 oynayacak hele ki Fenerbahce de oynayacak bir oyuncu degil. Ben 4 senedir kombine alip her maci tribunden izliyorum. Ofans yonu berbat bir adam. Bozuk saat misali arada sirada 1-2 olumlu isi oluyor onun disinda tirt. 3 sene okul acikta; bu senede Fenerium ust de izliyorum maclari. Kenardan izleyince ne kadar bos biri oldugunu daha net gordum. Yok mucadele ediyormus bilmem ne. Topu aldiktan sonra birsey yapamiyor daha ne defansifinddn bahsediyorsunuz. Ben 3 kisiyi gecsin fuze gibi vursun cataldan soksun demiyorum ama hayatinin en az 10 senesinden sol kanat-bek oynamis biri sol ayagiyla her mac min 3 tane duzgun orta acsin cok mu? Umit ozat sol bek oynarken bin kat daha iyiydi ki adamin ortalari sag ayak disiyla :D

    Siradan bir anadolu takiminda anca oynayabilecek 2 tane sol bekimiz var. Biri kör biri sagir. Acil bir sol bek ve sag bek ihtiyacimiz var bence ortasahadan once.

    Dost musunuz dusman mi anlamiyorum valla bit de souza mukemmel adam falan yazanlar olmus :D Vallaha kahkaha attim okurken. O konuya girmek bile istemiyorum. Gerci suc tutup bunu buralara getirenlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    Souza gibi orta saha ne zaman gelmiş fenere? Adamın defansif yönü iyi bir de bunun üstünr gol atıyor pozisyona giriyoe. bütün organiza hücumlarda souza var len. hem de coutinho ile yakın arkadaş

    Bende Messiyle yakın arkadaşım,bu beni Neymar mı yapar

    Souza ve Mehmet Topal kesinlikle yan yana OYNAMAMALI.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS borsada FB'yi geçmiş, en son ne zaman böyle bir şey oldu, bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Hocam adam bu, insan, robot değil, 4-4-2 dosu, 4-2-3-1 dosu diye ayrım yok, adam ataka katkı yapmaya çekiniyor dersin anlarım, ancak souza golcü özgüvenine sahip, markajı sağlam bir ortasaha oyuncusu, adamın özelliği bu, fiyatı da bu yüzden yüksek, ozanın mesela golcü özgüveni yoktu geçen seneye kaadar, milli takımda attı, fenerde attı yavaş yavaş atağa da çıkıyor, bunlar kolay kazanılan özelikler değil, fifa ya da fm değil bu amc yokken dos koyayım düşük olsun özelliği falan, adam karşında olsa adama sen abi sen ofans oynayamıyorsun desen adam sana ne cevap verebilir bir düşün, topal türkiyenin en iyi ön liberosu, neden? Evet istatistiksel olarak en yüksek interception oranına sahip, ve ayrıca şut yeteneği var, senin şutu kötü dediğin adam milli takımda efsane şutuyla anılıyor, yani yok öyle bu adam ofans olamaz bu full defans falan, robot değil adamlar, adama ofansa da katıl dersin, özgüven varsa soğukkanlı tam potansiyel katılır, o özgüven, tecrübe yoksa yeterli olmaz hücumda, ama koskoca dick bile yeterli bulmuş ozanla souzayı sen gelmiş bunlar dostur diyorsun, ben futbolculara robot müdahalesine karşıyım, öyle etiketler dos falan yanlış, caner erkine de sol bek etiketi yapıştırdı fener, Şenol hoca koydu sol açığa ne güzel oynadı, bu tecrübe ve özgüvenle alakalı, yetenekli oyuncu her pozisyonda oynar, bir çok oyuncu defanss oyuncusuyken birden forvet, sol sağ açık oyuncusu oldu, etiketlendirmek yanlış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    GS borsada FB'yi geçmiş, en son ne zaman böyle bir şey oldu, bilen var mı?

    Riva ve florya yüzünden direk sıçradı %12

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arazi satışına onay verildi tabi fırlıcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan fırladığını biliyorum 5-6 ay önce 18-19 falandı şimdi 40a dayanmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu sene lig şampiyonu anadolu takımı diye tabir ettiğimiz küçük takımlardan biri olacak. Başakşehir en güçlü aday.Ne bjk ne gs bu futbolla sittin sene şampiyonluğa yürüyemez. Bizi saymıyorum bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JakeSully07

    Hasan Ali nin en iyi olabilecegi yer yedek kulubesi. Yoklukta oynar ama banko 11 oynayacak hele ki Fenerbahce de oynayacak bir oyuncu degil. Ben 4 senedir kombine alip her maci tribunden izliyorum. Ofans yonu berbat bir adam. Bozuk saat misali arada sirada 1-2 olumlu isi oluyor onun disinda tirt. 3 sene okul acikta; bu senede Fenerium ust de izliyorum maclari. Kenardan izleyince ne kadar bos biri oldugunu daha net gordum. Yok mucadele ediyormus bilmem ne. Topu aldiktan sonra birsey yapamiyor daha ne defansifinddn bahsediyorsunuz. Ben 3 kisiyi gecsin fuze gibi vursun cataldan soksun demiyorum ama hayatinin en az 10 senesinden sol kanat-bek oynamis biri sol ayagiyla her mac min 3 tane duzgun orta acsin cok mu? Umit ozat sol bek oynarken bin kat daha iyiydi ki adamin ortalari sag ayak disiyla :D

    Siradan bir anadolu takiminda anca oynayabilecek 2 tane sol bekimiz var. Biri kör biri sagir. Acil bir sol bek ve sag bek ihtiyacimiz var bence ortasahadan once.

    Dost musunuz dusman mi anlamiyorum valla bit de souza mukemmel adam falan yazanlar olmus :D Vallaha kahkaha attim okurken. O konuya girmek bile istemiyorum. Gerci suc tutup bunu buralara getirenlerde.


    artılamaktan öteye gitmek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başakşehir'e helal olsun, biz şampiyon olamıyorsak onlar olsun bari
  • 
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.