Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap >> Diziler >> Yabancı Diziler
DjarumBlack- => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 02:08:48)
Bilmiyorum böyle bir konu varmıydı daha önce. Biraz hobi ve manyaklık işi kabul ediyorum ama. Arşivlediğiniz dizi dosyalarınızı (mkv. uzantılı olanları) Mkvmerge programıyla çok kolay şekilde coverlayıp kapak resmi ekleyebiliyorsunuz. Siz de sizin arşivinizi paylaşın. Örnek olarak benim arşivimden bir kaç ss;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Başta kim uğracaşacak bununla diyorsunuz ama biraz yapınca başından kalkamıyor insan 4 saattir gözleri masaya bıraktım.

tolganaber => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 03:29:56)
Şöyle birşey var bende de ama artık indirmiyorum. İzlediğim dizilerin bazıları da yok. Siteden izlemek daha kolay geliyor. Hatta bazılarını da sileceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >

PunkBunny => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 05:55:30)
İlk defa gördüm güzel olaymış.

Eskiden dizi ve filmde arşiv yapardım şimdi dizibox ve unutulmazfılmler sağolsun gerek kalmadı.

b0Ni => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 10:50:45)
indirip, izleyip, anında siliyorum

Emple => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 12:19:59)
splash pro'dan dolayı indiriyorum ve oradan izliyorum sonra siliyorum.bu arşiv işi çok tehlikeli izlediğini sileceksin

DjarumBlack- => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 13:46:31)
Niye siliyorsunuz ki çok yer kapladığından mı?

b0Ni => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 13:51:13)
yerde sorun değil aslında 5tb alanım var, ama daha hiç bir diziyi oturup 2.kez izlemedim şu ana kadar. o yüzden saçma geliyor bana arşiv olayı, film dizi hepsini silerim izleyince

Emple => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 14:10:41)
Hocam diziyi yada filmi oturup 2.kez izlemiyorum şu ana kadar hiç izlemedim yani topluca indiriyorum bi diziyi bölümler bittikçe siliyorum

Ed Wood => Dizi klasör iconlarınız ve Dizi dosyası Coverlarınız (1.5.2016 16:56:51)
http://forum.donanimhaber.com/m_71338288//tm.htm#71338288

Benim böyle bir konum vardı, tabii daha sonra sadece kendime yaptım güncelleyemedim.

Sayfa: [1]