CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Ülke ve Dünya Gündemi
suÇ => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 17:31:15)
Ülkenin namusunu,halk dilinde kozmik oda olarak bilinen Seferberlik Daire Başkanlığında arama yapılmasına ve bilgilerin abd ye gitmesine kim izin verdi?Cehape yaptı dimi bunu

büyüksün uzun adam namusumuzu abd ye teslim ettn reyisi cumhur sonsuz teşekkürler

elbet bu iktidarınız son bulacak ve vatan hainliğinden yargılanacaksınızcemaat yaptı diye yırtamazsınız baştan söyleyim....ben bir cinayet işlemiyorum ama arkadaşıma gömesi için yardım ediyorum,ceza alırmyım beyler???? iyi akşamlar

Jeopol => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 20:54:35)
yahu chp yapmis olsaydi simdi yandas gazetelerde ve tvlerda sayfa sayfa haberi yapilirdi. akpnin bu isin altinda parmagi oldugu kesin ki birsey diyemiyorlar.

ürüng ayıg toyon => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 20:56:06)
CHP'nin sızdırdığı yalan AKP'nin gündemi değiştirme çabası...
Ama tutmadı bu sefer yalanlarını iyi kurgulayamadılar...

Atılgan oo => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 20:59:33)
chp sizdirmamis. chpnin veri tabaninda kadinlarin anne kizlik soy adlari da yaziyormus. dun kk soyledi kimin sizdirdigina dair bilgiler var dedi kesinlesince soyleyecegim dedi.

Trakyaali => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 21:57:31)
hemen cehape yaptı paralel yaptı cemaat yaptı bir kere de bizim yüzümüzden oldu özür dileriz deseler bari be bir kere...

Melladin => CHP Kimlik Bilgilerini Sızdırdı Dİyenler (14.4.2016 23:26:21)

Sayfa: [1]