Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Thracian Spartacus => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (25.3.2016 16:49:20)
Merhaba dostum:

Olsa satın alırdım dediğin ürünler var mı? Ya da sen de bir ürünün daha iyi olabileceği bir özelliği olduğunu bildiğin halde bundan şikayetçi misin?

Şarj cihazlarının kalitesiz kabloları yüzünden deli olduğum şu anda bunu diğerlerine de sormak istedim. Üretilse güzel olurdu ya da şu üründe şu değişiklik yapılsa çok daha iyi olurdu dediğin şeyler varsa onları burada toplayalım. Bunun yanında kamerayı görmüş her Türk vatandaşı gibi "Burdan yetkililere sesleniyorum:" demek istersen de dertlerini burada dillendir isterim. Firmalara seslenmiş olalım, bakarsın hiç ummadık bir şekilde sesimizi duyarlar.

Benim katkımsa yukarıdaki metinde bahsettiğim gibi: Marka ne olursa olsun, kopma ihtimaline karşı dayanıklı şarj kabloları. Sürekli seyahat halinde olanlar beni anlayacaktır eminim.

Kisilikli adam => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (25.3.2016 16:52:00)
Suanda tek diledigim telefona modemden internet depolamak. Aslinda yapilabilir ama yapmak istemiyolar diye dusunuyorum

Thracian Spartacus => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (25.3.2016 19:08:13)
quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Suanda tek diledigim telefona modemden internet depolamak. Aslinda yapilabilir ama yapmak istemiyolar diye dusunuyorum

Biraz komplike bir sistem olurdu ama geliştiricisini milyoner ederdi orası ayrı.

Thracian Spartacus => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (27.3.2016 20:06:07)
Aslında bu konuya daha fazla cevap gelir diye bekliyordum. İlk ve son kez güncelleyelim.

Twenty.One.Pilots => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (27.3.2016 20:44:05)
quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Öyle bir şey mümkün değil.

berkay_53 => Senin İstediğin Ürün Üretilse Nasıl Olurdu? (27.3.2016 21:23:31)
Şu klipteki cihaz gerçek olsa kaç para olursa olsun alırdım.

Sayfa: [1]