burakckale
=> Passolig Nerden Alınır
(24.3.2016 18:43:44)
Merhaba arkadaşlar arkadaşım Beşiktaşlı İstanbul beşiktaş'da oturuyor passolig almak istiyor fakat site üzerinden olunca 15 günde geldiği için elden istiyor Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stadyum'dan elden çıkarma olayı var biliyorum fakat Beşiktaşlı arkadaşım nereden passolig çıkarttırabilir bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Burkina Faso
(24.3.2016 19:07:26)
ben gecen sene vodafone arenada passolig var ordan 5 dkda almıştım.İnternet filan uğraşmaya gerek yok direk gitsin ordan halletsin.
reguse
(24.3.2016 20:22:34)
Benim bildiğim kadarıyla, internetten de başvursanız şubeden de başvursanız kart anında basılmıyor. Sadece başvurunuzu tamamlamış olursunuz.
Kart yine kurye ile teslim edilir. 15 gün sürer mi bilmem.
Burkina Faso
(24.3.2016 23:30:12)
quote:
Orijinalden alıntı: reguse Benim bildiğim kadarıyla, internetten de başvursanız şubeden de başvursanız kart anında basılmıyor. Sadece başvurunuzu tamamlamış olursunuz. Kart yine kurye ile teslim edilir. 15 gün sürer mi bilmem. |
Dediğim gibi ben stada gittim 5 dkda işlemleri yapıp kartı verdiler
Dark Saga
(24.3.2016 23:32:54)
Bende yeni başvuru yaptım ama kartın gelmesini beklemeye gerek yokmuş başvuru yapıldığı için maç öncesi tek girişlik kart alınıp girilebiliyormuş maça.
reguse
(24.3.2016 23:45:44)
quote:
Orijinalden alıntı: Veli Kavlak quote:
Orijinalden alıntı: reguse Benim bildiğim kadarıyla, internetten de başvursanız şubeden de başvursanız kart anında basılmıyor. Sadece başvurunuzu tamamlamış olursunuz. Kart yine kurye ile teslim edilir. 15 gün sürer mi bilmem. | Dediğim gibi ben stada gittim 5 dkda işlemleri yapıp kartı verdiler |
İlginçmiş...
5 dakikada adınızın, soyadınızın, resminizin basılı olduğu banka kartını nasıl imal ettilerse helal olsun.
Keşke diğer bankalar da böyle çalışsa
Burkina Faso
(24.3.2016 23:56:59)
Valla banka filan değil stadın altında oda gibi bi yer var passoligin 10-15 kişi çalışıyo hallediyorlar anında.
reguse
(25.3.2016 00:01:02)
Kardeşim passolig kart hesapları aktifbank'a ait. Ve bankalar da bu kartları 1 haftadan önce kolay kolay göndermezler.
Sana verdikleri kart tek kullanımlık kart olmasın?
Gittin, başvurdun ve sana şu resimdeki gibi, kart no yazan bildiğimiz banka kartı mı verdiler?
< Resime gitmek için tıklayın >
burakckale
(25.3.2016 14:18:51)
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar kulüp binasından oluyormuş edindiğim bilgiye göre, ayrıca tartışmaya açıklık getireyim arkadaşın dediği doğrudur 5 dakika içinde kartı teslim ediyorlar stadyumda ama şu an stadyum tadilat aşamasında olduğu için oda kalkmıştır diye düşündük biz, ben fenerbahçeliyim bende şükrüsaraçoğlu'ndan 5 dakika içinde passolig kart almıştım sadece kimlik yeterli oluyor
Burkina Faso
(26.3.2016 02:25:39)
quote:
Orijinalden alıntı: reguse Kardeşim passolig kart hesapları aktifbank'a ait. Ve bankalar da bu kartları 1 haftadan önce kolay kolay göndermezler. Sana verdikleri kart tek kullanımlık kart olmasın? Gittin, başvurdun ve sana şu resimdeki gibi, kart no yazan bildiğimiz banka kartı mı verdiler? < Resime gitmek için tıklayın > |
evet niye yanlış bilgilendirme yapayım, bu sene bir çok maça gittim zaten.
reguse
(26.3.2016 13:03:37)
Yok yanlış bilgi veriyorsun demedim zaten, sadece şaşırdım 5 dakikada kart basmalarına. Kesin olarak emin olmak istedim :)
Biliyorum maçlara gittiğinizi. Hazırlık maçlarına bile gidiyordunuz. Hatta bir hazırlık maçı biletini ben göndermiştim size :)
Nirvana.
(26.3.2016 13:39:36)
Stadda şu an passolig satışı yok.
reguse
(26.3.2016 15:11:32)
Kulübümüzden resmi açıklama;
Passolig kart almak isteyen taraftarlarımız,www.passolig.com.tr adresinden başvuruda bulunabilir.
2016-2017 sezonu kombinelerimizin tamamının satılmasıyla birlikte BJK Plaza C Blokta bulunan kombine merkezimiz kapanmış olup, Passolig kart başvuruları da sadece "internetten" yapılabilecektir.
Marty.McFLY
(26.3.2016 21:24:35)
Kredi kartlı passo lig kaç lira şuan ? Ne ödüyoruz alırken ?