Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
DH.COM => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 04:39:32)
Arkadaşlar merhaba ,

Senetle motor almak istiyorum , başlangıç seviyesi olacağından ve racing kasalara ilgi duyduğumdan dolayı Honda CBR 125 yada YAMAHA YZF 125 düşünmekteyim.

Sorularımı sormadan önce ;

- Kredi kartım var evet yeterli kadar limitim var Allaha şükür borcum yok ( Zor günler için )

- Bankalar anında kredi verebiliyor kredi notum yüksek

- Birikmiş param var ( Ama harcayamadıktan sonra peeh )

Motor almak istiyorum , eşim tutturmuş araba al araba al ( Anlıyorum tamam , aile için ideal ve en iyisi bu )Bende kredi çeksem malum KOCAMAN orada yazıcak.Birikmiş paramızdan kullansam direk araba al diyip en büyük silahı olan çenesini tam otomatik moda alıcak.

Arkadaş yıllardır içimde bir ukte işe gidip gelicem nizami kullanmaya dikkat edicem..En azından senetle alırsam , iddadan falan tutturdum , elime şu düştü 10 katına sattım diyebileceğim.

Arada içimi döktüm.Yani bana zorla konuş gibi şeylerden ziyade (Evli arkadaşlarım beni anlayacaktır) Yardım ve çözüm odaklı yorumlarda bulunursanız sevinirim.

Sorularım ;

1 - Honda almak ilk planım , sıfır yada 2. el senetle satan galeriler mevcut mu ?

2 - Senetle almanın riskleri nelerdir ? (Vade farkı haricinde , makul gelmezse zaten alamam)

3 - Senet konusunda önerileriniz neler ?

4 - Yer önerebilirmisiniz ? (İSTANBUL)

Okuyup cevapladığınız için şimdiden teşekkürler.

Bucketthead => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 07:45:25)
Eşin dul mu kalsın istiyorsun?

yamaha1100yzf => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 08:16:15)
yamaha adı bile bi başka. bekar olsan neyse evliysen aileni düşünecen haci

Nike Tyson => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 08:17:49)
quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

yamaha adı bile bi başka. bekar olsan neyse evliysen aileni düşünecen haci

200u model cbr600r dan selamlar

celades => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 08:50:30)
Böyle adamlar bile evleniyor biz hala bekarız.Yok bu kadınları anlamak imkansız abi.

Gulen Adamm => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 09:24:36)
Ağlattın hocam.
Evli olmayan anlamaz
Bende araba istiyorum, ailemle birlikte yaşıyoruz benim hanım illa önce ev diyor

matrix506 => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 09:34:45)
Pulsar 200rs abs düşünmez misiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >

BlackCastle => Senetle motor satın alma sorunsalı ? (EVLİLİK İÇERİR) (23.3.2016 11:35:20)
quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Eşin dul mu kalsın istiyorsun?

Ne Alaka?

Sayfa: [1]