Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
flyer_mig => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:03:04)
Uzun zamandir gazeteden is aramak sonuc vermedi.Biz sizi arariz yada asgari ucrete gel 12 saat kolemiz ol... yetti artik diyerek isletme sahibide halimize acidigindan is bulma sitelerine erisebilmemiz icin en sonunda dukkana interneti getirdi.Herkesin issiz kalmamasi dilegiyle saygılar,sevgiler,hürmetler kahveden selamlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Terrible Certainty => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:05:12)
ortadaki foto ne lan çay tepsisinden çanak anten mi yaptınız?

mustizmir => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:11:36)
3. resim dışında 1.ve 2. resimin içeriğini ve konma sebebini anlayamadım.

Hadi insanların elinde telefon olsa anlayacağımda..

Scandinavia => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:12:59)
Değerlenir

Guest-77293B3E8 => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:15:10)
ooo yazı getirmişsiniz

bakar niye bakmasın => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:16:12)
Artık kıraathanedi amcalar bilimsel konuşmalarında daha güçlü dayanaklara hızla kavuşabilecekler.

BOLDVIPER => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:20:53)
eski dedeler amcalar gidior artık :(

benim çocuklar yada torunlar ilerde görüceği dede yada amcaların sohbeti

ben pc muhendislik mezunuyum diğeri bende oyun yazılımcısıydım felan dıye sohbet edecekelr la devır degısıyor :D

TUFFGONG => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 20:47:57)
1. Öyle de ikinci de modem var

CrashBone => Mahalledeki kıraathaneye internet getirttim [Ss'li] (4.3.2016 21:14:55)
Bilgisayarla ilgilenen, teknoloji ile iç içe, yenilikçi olarak yetişiyoruz da belki de bundan 20 sene sonra bilgisayarla ilgilenenlere geri kalmış diyecekler, biz de geride kalmış sıfatını alacağız

Sayfa: [1]